Bildirim
Yazık Doğdukdan sonra beşikten düşmüş(ssLi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Resimde Beşiktaş Kelimesini göremedim
Yoksa espriyi ben mi anlamadım ?_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
Yoksa espriyi ben mi anlamadım ?
hocam beşik yazıyor :D_____________________________ <Bu imzayı görebilmek için DH Gold Premium sahibi olmanız gerekmektedir> -
quote:
sakin ol şampiyon..
---------------
Vitaminsiz işte konuşuyor güya._____________________________ 
-
quote:
Ciddiysen rütbene yakışmadı.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: emoozkan97
quote:
Ciddiysen rütbene yakışmadı.
La zamanı görmüyor musunuz ?
adam benden 5 saniye önce değiştirmiş
3 kere baktım resme yorum yaptım ama değiştirmişşş
Yarbay ım ben saksı değilim Evinizden aldırırım sizi !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Eylül 2012; 1:01:20 >_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR
-
ya hocam he de geç işte ezanı türkçe okutan ismet inönü çok doğru bir uygulamadır çünkü insanlar ezberleyip ezberleyip duaları namaz kılıyolar ne dediklerini bilmeden en azından ezanın ne dediğini anlarlardı _____________________________ Birimizin aklı hepimizin aklından ondan da hepimizin beyni üstündür. -
Arkadaş saçmalamış. Hem müslüman hem kemalist olmak gayet mümkün ve mantıklı bişey bence. Ayrıca ezanı Türkçe olarak İsmet İnönü okuttu diye biliyorum ve tasvip etmiyorum. Sarık taktığı için idam etme olayına ise tek yanıtım:
_____________________________ Eski Kullanıcı Adı: Fly Emirates
YGS - LYS 2015

-
Adami jurnallemeye calismissin bence ve bekledigin tepkiyi alamamissin. istedigini dusunur adam yaygaralik bir durum yok. kisacasi : gecti o devirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lenovo IdeaPad Z580 Intel Core i5-3210M 2.5GHz@2.9GHz - 4GB 1600MHz DDR3 - 2GB NVIDIA GeForce GT 630M DDR3 - Seagate 500GB 5400 RPM SATA II -
ezanın türkçe okutulması ismet döneminde olmuştur. atatürk ile alakası bile yok
_____________________________ -
Ezanın Türkçe okutulmasını pek doğru bulmuyorum.Ama Türkçe bir şekilde halka aktarmanın doğru olduğunu düşünüyorum.Sarık giyenleri idamm ettirmeyi ise doğru buluyorum.Bu ülkenin başına ne geldiyse onlar yüzünden geldi
Aralarında iyi olanlar elbet vardır ama öylelerine karşı düşüncem hiçbir zaman değişmeyecek
- elvis presley neden öldü
- lansor kullananlar yorumlar
- borçtan dolayı kapanan kredi kartı ne zaman açılır
- kulak tıkacı nerede satılır
- kız arkadaşla yapılacak aktiviteler
- modern combat 4
- en iyi deprem uygulaması
- samsung projeksiyonlu telefon
- nokia lumia 1520
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler