Şimdi Ara

yazıcıda ram ne işe yarıyor ve bu iki printerin farkı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben bu yazıcıyı kullanıyorumhttp://www.konicaminolta.eu/printing-solutions/products/monochrome-printers/product-overview/pagepro-1350w/specifications.html bu yazıcıda 8mb ram mevcut ama benzeri olan şu modeldehttp://www.konicaminolta.eu/printing-solutions/products/monochrome-printers/product-overview/pagepro-1350e/specifications.html 16 mb ram mevcut ve 144 mb'a arttırılabiliyor. şimdi önce bu iki printer arasında ne fark var(ikisinde de harici print server opsiyonel olduğuna göre), ikincisi ram olarak birinin diğerinden fazla olmasının avantajı nedir. mesela ben hangi belge olursa olsun boyutuna-adedine bakmaksızın gönderdiğim anda hiç takılmadan şimşek gibi atıyor çıkıştan, o zaman diğerinin avantajı nedir(fiyatı da diğerinin üç katı). ayrıca benimkinin işlemcisi 48mhz diğeri ise 200 mhz ama bunun da ne fayda sağlayacağını anlamadım, açıklar mısınız acaba? teşekkür ederim.

• ram hafıza olayı

yani gönderdiğin dosyayı hafızasında r-tutmak için

diyeceksinki sorun yaşamadım

yaşamaman normal çünkü ofis dosyaları pek büyük boyutlu değil

o yüzden sorun yaşamazsın

ikisi arasındaki fark galiba 1350 yeni model

çünkü 1350w usb 1.1

1350 ise usb 2.0

ama bence bu markayı tercih etme

çünkü drum harici 1350e ve 20bin sayfa ömrü var baya bi para isterler

onun yerine hp samsung gibi drumu kartuşta olan modeller tercih et bence

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • bir kere almış oldum, çok mu dezavantajını görürüm, gerçi almadan yabancı internet sitelerini de dolaşmıştım çok hızlı yazıyor ve piyasanın en kaliteli lazer çıktısını bu yazıcı veriyor o da ayrı ama eğer o kadar masraf açacaksa kötü olacak.

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • peki onu değişmesem olmaz mı ya da daha uzun süre kullanıp değişsem

eğer olsa idi zaten koymazlardı değilmi

• ne yapalım oldu bi kere!
    Bu cihaz nedir ne işe yarar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.