Şimdi Ara

Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    a3 destekleyen renki tarama fotokopi ve wifi özelliği olan yazıcı arıyorum
    bitmeyen kartuşlu yazıcılardan hep sorun yaşadım
    uygun fiyatlı bir yazıcı önerebilirmisiniz

• Değerli dostum a3 ü şu an neredeyse her makine destekliyor. Bitmeyen kartuşlularda sorun yaşamanın sebebi az çıktı alman sanırım. fiyat olarak bu özelliklere sahip makinelerin neredeyse tamamı tanklı mürekkep yazıcılar. Ort. 700 lira bandındalar. Ama eğer kafa dondu, pad doldu gibi şeylerle uğraşmak istemiyorsan ideal alacağın Renkli Lazer Yazıcılar.

Tanklı Mürekkep Yazıcılarda sana önerim Epson L3060
    Renkli lazer için ise CANON MF635CX en ucuzu ama toneri biraz maliyetli demişti kullanan arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarne

Değerli dostum a3 ü şu an neredeyse her makine destekliyor. Bitmeyen kartuşlularda sorun yaşamanın sebebi az çıktı alman sanırım. fiyat olarak bu özelliklere sahip makinelerin neredeyse tamamı tanklı mürekkep yazıcılar. Ort. 700 lira bandındalar. Ama eğer kafa dondu, pad doldu gibi şeylerle uğraşmak istemiyorsan ideal alacağın Renkli Lazer Yazıcılar.

Tanklı Mürekkep Yazıcılarda sana önerim Epson L3060
    Renkli lazer için ise CANON MF635CX en ucuzu ama toneri biraz maliyetli demişti kullanan arkadaşlar.
    yazdıgınız cihazlar a3 desteklemez. a4 destekler. a3 ( 2 adet a4 kağıdın birleşimi daha buyuk yani )
  • Çok özür dilerim benim kafa a5 e gitti😀😀 420lik kağıdı almaz bu makineler. O iş için bi tek bildiğim Hp g1x85a var. Şakın alma demişti bi arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarne -- 22 Haziran 2018; 18:38:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.