Şimdi Ara

Yazı Dizisi 1 'ARAMA MOTORLARINA KAYIT' ; (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
24.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • size Googlede ilk Sirada Cikmak istiyorsaniz yapabilecegim en buyuk yardim <title></title> Arasina Googlede araninca Cikmasini istediginiz Seylerdir. En Cok Bu Sekilde Cikar. Denedim Ve Gordum Su Anda 1. Sirada Cikiyorum. :) Ama En Cok Aranmak istediginiz kelime ustunde Yogunlasin Bu kelimeyi Turetin Bu Sayede ilk Sirada yer alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bildiklerinizi paylaştığınız için çoook teşekkürler AMA ben bir yerde takıldım şimdi root dediğiniz ftpe siteyi atığımız kılasör anladığım kadarıyla oraya bir metinbelgesi açıp içine gerekli komutlarımı yazıyorum?
  • saolun süpersiniz
  • evet ikinci seri ne zaman ?
  • @EfSaNe_S

    evet title işe yarar ama üst sıralara çıkmak için title yeterli değildir. sadace örümceğin sitenini incelemesini sağlar ama indexlemesine yetmez ..



    @zoi

    arkadaşım şimdi ftp ye bağlanacaksın. eğer host firman sana root açmamışsa bu işlem sonuçlanmaz. hostunun roota sahip olup olmadığını şöyle anlarsın. FTP ye bağlandığında ilk açılan yere dosyalarını yükleyip çıkıyorsan açılmamış demektir. ama ilk ftp ye bağlandığında karşına mail ftp vb.. şeyler çıkıyor ve sen burdan bir klaösre gidip yükleme yapıyorsan bu işi yapabilirsin. ilk girdiğin yere bu komutları kendine göre düzenleyip yükleyeceksin. txt dosyası olarak.


    @DJ_nus

    memnun kalmana sevindik .. teşekkürler düşüncen için ..


    @Loveparade

    ikinciside çok yakındır yazı dizisinin. ama ikincisi için bu konuyu seçmiyorum. forumda en çok konuşulan bir konu var bir türlü sağlıklı sonuçlanmayan. kısmet ise 2. olarak web server kurulumunu düşünüyorum ama kesin değil ..

    Herkese teşekkürler ..




  • Ben kendime ucuz bir site kiralamayi dusunuyorum yani alan fakat benim yapacagim seyler su an icin o kadar ahamli sahamli degil yani okulda cekilmis olan arkadaslarimla birlikte o fotograflari siteme koyucam bir forum sayfasi acicam burada herkez ne istiyorsa yapacak fakat benim kullandigim program frontpage xp cd sinin icinde gelen eski ve sitemi aktaramiyorum yeni onerebiliceginiz gerekse turkce ama kolay bir site yapim programi varmi warsa adresini yazabilirmisiniz. bu arada kendime demistim alan kiralamak istiyorum bu siteden en fazla 10 15 arasi e mail vermeyi dusunuyorum bana bir fiyat verebilirmisin TRGKapTan mesajini bekliyorum
  • @Loveparade

    merhaba. Frontpage normalde idealdir. yani herşeye full hakim olamazsın ama yeni başlayan ve orta seviyedekiler için idealdir. Türkçe olarak kaynak bilmiyorum kullanmadımda ama eğer Front Pageden daha profesyönel dersen sana Dreamweawer i tavsiye ederim ..

    Alan işine gelince sana maille bildireyim fiyat vb.. şeyleri. Daha iyi olur diye düşünüyorum.. benim iş olarak mail ve msn adresim info@hostinghizmeti.net

    bilginize ..
  • hem Pm hemde mail yolladım.. incelersen sevinirim .. Teşekkürler ..
  • merhaba ben web sayfası yapmayı öğrenmek istiyorum bunu iyi en kısa sürede nasıl yapabilirim.
  • merhaba elbette bunun için biraz uğraş ve meraklı olmanız fazlası ile yetecektir. Eğer forumda bir konu açarsanız yada daha önceden bu tarz konular açılmıştı arama yaparsanız istediğiniz bilgilere çok daha hızlı ulaşırsınız..

    bilginize ..

    iyi çalışmalar ..
  • Arkadaslar dreamwever i frontpage i nereden indirebilirim eger pm ye yollarsaniz sevinirim buarada TRGKapTan sagol yardimi oldu
  • Ben teşekkür ederim. aklımda site adı yok bulursam PM atarım ..

    Teşekkürler, işe yaradı ise ne mutlu bize ..

  • bu yazının 2. bölümü ne zaman yazılacak.
    robot.txt dosyası nasıl yazılacak ve serverde nerye yerleştirilecek lütfen yardım
  • Arkadaslar bu kadar olur flashin denemesurumunu indirdim fakat bilgisayarlarda koruma sistemi var kurdurmuyor bu programi nasil kirabilirim bileniniz varmi ? warsa pm ye lutfen windows 2000
  • daha ne istiyosun ya üzümünü ye bağını sorma diye bi söz var
  • Bu robotlar sitedeki online ziyaretçi sayısında bir değişiklik meydana getiriyolar mı ?
  • arkadaşlar herkese mrb bu başlıktaki yazıları başından sonuna kadar okudum kaptana cok teşekkürler.
    fakat tam olrak anlamadığım bir şey var robots dosyası yarattım ve hostingledim.ama sadece txt dosyasının içine

    /*
    User-agent: Googlebot
    Disallow: /admin/
    */

    olan kısmı yazdım bi yanlışım varmı lütfen beni uyarırmısınız.Şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar benim de 2 sorum var

    1---robots dosyasına

    Disallow: /database/

    satırını ekledim şimdi google gelip bu satırı önemsemeden benim veritabanıma bakabilir mi

    yada daha doğrusu google veritabanlarını aramaya dahil eder mi?

    2---benim admin klasörüm yok hepsi aynı klasör içinde default.asp ile admin.asp aynı klasörde bu nedenle disallow yapamıyorum google bi sorun çıkartır mı? ve bunu engellemenin bi yolu yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythic -- 2 Şubat 2005, 0:59:39 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WssN

    Bu robotlar sitedeki online ziyaretçi sayısında bir değişiklik meydana getiriyolar mı ?




    Hemde nasıl. Bir bakıyorsun sitede 20 kişi online. Forumun admin panelinden baktığımda ip nin aynı olduğunu görüyorum.
  • beyler gerçekten muhteşem bir başlık olmuş... yanlız sormak istediğim birşey war : benm sitemde giriş bölümü war... giriş bölümünün olması arama motorlarında üst sıralarda çıkmamı engellermi ?

    www.bebekmarketi.com sitem bu lütfen acil cevap verin .. bekliyorum.... birde mete tagları inceleseniz.. eksik olan birşey warmı sizce ?


    teşekkrler
    zahmet olacak... :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.