|
Yine müslümanları küfür ile suçlayan biri daha. Atatürk, devlet kurmuş ben de o devletin altında yaşıyorum, o devletin altında ailem, çocuklarım yaşıyor, o devlet çatısı altında namaz kılıyorum, dinimi anlatıyorum, karnımı doyuruyorum, bu yüzden de saygı duyuyorum, saygı duymak fazilet işidir, sen de biraz saygı kırıntısı yoksa bu senin faziletten yoksunluğun. Eğer minnet ve saygı duyuyorsam Atatürk'e, bunun nedeni islamın korunmasını emrettiği anasırı devlet kurarak koruma altına aldığı içindir. Evet tabiatım huyum gereği seçimsiz/gayri ihtiyari bir şekilde saygı duyuyorum Atatürk'e, eğer bundan dolayı hesap vereceksem Allah'a duygularımın tabiatımın hesabını ben vereceğim. Artık, insanların böyle muallakta kalan konular ile dinini kaşımaktan, onu bunu tekfir etmekten vazgeçin. Allah'tan korkun, yalan söylemeyin, infak edin, Allah'ı sevin ondan korkun, gece namaz kılın, iyi insan ahlaklı güzel insan olun, Peygamberimiz ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim diyor, meşgalemiz bu olsun, sırf nefsinize kavga dövüş çekişme hoş geliyor diye bu meseleleri kaşımaktan vazgeçin, erdemli iyi insan olun vesselam. |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri. ![]() Hakan FİDAN Türkiye için: Nükleer silah! Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun! |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Basit görüşlü, koyun düşünceli insanlar yalnızca başarıya taparlar. **Dostoyevski