Şimdi Ara

Yazdığım verseler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 2 senedir rap müzik ile uğraşıyorum söz yazıyorum ama henüz şarkı çıkarmadım bu attığım görüntülerde ki verseler oldschool boombap,battle tarza yazılmış sözlerdir sizce eksiklerim neler veya görüntülerden yola çıkarak rhymlarımı nasıl daha fazla geliştirebilirim yakın zamanda şarkı yapmayı düşünüyorum daha yazılmış onlarca verse'üm var lütfen saygı çerçevesinde belirtelim görüşlerimizi şimdiden teşekkürler 🙏 Yazdığım verseler Yazdığım verseler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyekta -- 29 Kasım 2021; 12:31:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Öncelikle merhaba hocam. Ben raple ilgilenmiyorum ama epey bir şiir ve rock şarkı sözü denemeleri yazdığım oldu. Benim bazı rap parçalarda gördüğüm bir unsur var, sözleriniz güzel bence, fakat o parçalara nakarat koydurup, nakaratı farklı kişilere normal şarkıymış gibi okutup, sonra söz yazarı kişi rap müziğe devam ediyordu. Dikkatimi çekmişti bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 30 Kasım 2021; 20:34:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.