Şimdi Ara

YAZDAN ÖNCE SON ÇIKIŞ ! DONDURMA MAKİNESİ FIRSATI Cuisinart ICE30BCE 1600 tl. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
22
Favori
23.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kıytırık bir pastaneden kilogramını 90 TL ye aldım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan ismi olmayan bir pastananede kiloluk dondurma 100-120; iyi bir yerden almaya kalksan 150-200..
    Zaten 8 defa kiloluk yapsan parasını çıkarıyor.. En azından içine ne koyduğunu biliyorsun; o da süt , 2 çay kaşığı sahlep, meyve vs...

    Bence çocuklu , misafiri çok olan aileler için yazın birebir..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt
    O zaman hiçbir şey yemeyeceksin :) aldığın hava bile egzozlu :)
    En doğala yakın en katkı maddesiz şekilde yapmaya çalışıyor adam. Gayet de mantıklı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kendisini 4 5 seneden önce amorti edemez ama uğraşmayı sevenler için güzel bir ürün

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    DH Sıcak Fırsatlar Onur Ödülü'ne aday gösteriyorum bu mesajı.  

  • 1 tl ye satılan sırf kimyasallı kek için içindekiler bölümünü okuyunca bu kadar kimyasalı 1 tl ye alıyorsam kesin kardayım diye düşünenlerin olduğu yerde şaşırmadım açıkcası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu alet soğutmuyor ise ne yapıyor tam olarak açıklar mısın?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alvimopan1 kullanıcısına yanıt

    o kafa enteresan bi kafa içtiğin suya bile kulp bulanlar var forumda. gidip kaynağından içsen ona da laf söyleyen bir tayfa var.

  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi bende merak ediyorum

    İçinde katiatirici mi var olayı nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt

    benim anladığım kadarıyla kabı önce dondurucuda bir süre donmasını bekliyoruz. ardından dondurma için gerekli malzemeleri karışım yaptıktan sonra bu donmuş kabın içine döküp makine karıştırıyor. ardından katılaşıp dondurma kıvamı oluyor.


    yanlışım varsa düzeltebilirler.

  • Fatih kullanıcısına yanıt

    mantık bu hocam

    Her Teldenyoutube
    Serdar kılıç kar ve kavundan dondurma yapımı
    https://www.youtube.com/watch?v=_MrV8ORjS-w
  • dondurulması gereken kabın ebatları nedir? buzluğa sığar mı diye düşünüyorum :D

  • 1tb Samsung ssd almaya girdim amazonda 1600 liraya, 1650liraya dondurma makinası alıp çıktım anlamadım noluyo :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende 1 adet sipariş verdim. işin ilginç yanı sipariş geçtikten sonra yapıkredi kredi kartımı güvenlik gerekçesiyle digital kartı internet alışverişine kapattı  dolandıırıcılık olsa bukadar hızlı olmazlar kendi telefonum üzerinden sanal kart ile yaptığım alışverişe şüpheyle yaklaşmaları enteresan.


    ürün için herkes gibi ilk başta şu düşünülüyor? parasını çıkartır mı? kalabalık aile arkadaş ortamıysa 2 yılda çıkartır fakat konu sadece parasını çıkartmak değil ki? açıkcası bunu sipariş verirken bu konu benım için 2.plandaydı. ilk düşündüğüm olay ne idüğü belirsiz dondurmalardan uzak durup kendi dondurmamı yapma fikri bunu almamda etkili oldu.


    1top dondurma 10lira oldu. kilo fiyatları bugün ort. 100lira , yarın 200lira olmayacağı ne malum? ucuz olsun diye millete hertürlü zararlı ürünü yedirmekten çekinmeyen insanlar varken ev ortamında bazı şeyleri kendimiz yapmak çok önem kazandı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 8 Nisan 2022; 16:17:49 >
  • Ben satıcıyı amazon germany sanıyodum isteyen tr den alabilir yazmışım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara dondurma makinası almaya karar verdiğimde kompresörlü delonghi makinaları tavsiye ediliyordu. (Sene 2012 - 2013 falan ) sonra Bir dönem Tefal'in dondurmacısı popüler oldu. İnciğini cinciğini araştırınca karıştırmak dışında bir fonksiyonu olmayan bir aletin dondurma makinesi diye çok güzel pazarlanıp satıldığını gördüm. Alana bir şey demem ama ben para tuzağı olduğuna kanaat getirdim. Sebebi şu: bu tür makinelerin verimli olması kendi öz niteliği dışındaki faktörlere muhtaçtır. Komple bir çözüm değildir. Bir yandan kabını soğutup bir yandan karıştırma, karma işlemini yapabilenlere saygım sonsuzdur. Mutfağımın tacıdır. Lakin bu diğerlerinin işlevini yerine getirebilmesi için kabınının12 saat civarında dondurucuda bekletilmesi ardından önceden hazırlanan karışımın bu makinede karıştırılması gerekiyor. Yahu kabı 12 saat dondurucuda bekleteceksem, o kap sıradan çelik tencereden başka bir şey değil, e karıştırma işlemini de mikserle yapsam da aynı şey. E o halde bu makineye niye bu kadar para vereyim? Bir çelik tencere ve basit bir mikserle aynı şeyi yapabilirim. Ki çok da güzel yapmışlığım var. Üstelik tencerenin büyüklüğü de keyfime kalmış yani bir seferde 1 kilodan 5 kiloya kadar dondurma yapma lüksüm var. Tabii ki bu sözüm çözüm arayanlara yönelik yoksa parasını illa bu tarz makinede değerlendirmek isteyene diyecek lafım yok.

    Tencere ve mikser yöntemini beğenmeyenlere, avam bulanlara, ilkel görenlere de çok makul çözümümüz var. Bu tarz dondurma makinalarındab ilham alarak geliştirilen (!) Bu makinelere 10 basacak bir alternatif sunalım da sadece eleştiren değil çözüm babında katkı sunabilen biri olalım.

    Çare Drogba değilse de hamur yoğurma makineleri...
    Hamur yoğurma makinalarından beğendiğinizi alın. Bunların kazanları genelde 3, 3.5 litre boyutunda ince çelikten oluyor. Alın bunu dondurucuya atın 5-6 saat sonra çıkarın atın içine karışımınızı ister çırpıcı, ister yogurucu başlıkla istediğiniz hızda kıvam alana kadar yogurun, ardından çıkarın kabı tekrar dondurucuya atın, 2 saat daha donnsun tekrar makinede karıştırın bu şekilde pastane usulü dilediğiniz dondurmayı çok daha rahat ve konforlu yapacaksınız. Üstelik aynı fiyata hatta daha uyguna hem hamur yoğurma, hem de farklı fonksiyonları olan bir makineden tam verimli bir şekilde yararlanmış olursunuz. İster çiğ köfte ister hem hamur, ister dondurma yapın. Bunların yanında kıyma aparatliları falan da var da denemedim nasıllar bilmiyorum. Ne diyordu büyük düşünür: beyin bedava

    Ahanda şunlara bir bakın:
    Homend:https://www.hepsiburada.com/homend-profashion-3041h-siyah-stand-mikser-mutfak-sefi-1000w-p-HBCV00000XJDXD

    Yui:
    https://www.hepsiburada.com/yui-easy-chef-stand-mutfak-sefi-1300whk-108w-p-HBCV000004I7T6

    Bu tarz makineleri araştırıp kafanıza yatanı kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arjin81 kullanıcısına yanıt

    Ben de içinde soğutucusu vardır sanıyordum, dün videoları izleyince harç makinesi gibi habire karıştıran karıştırıcıdan ibaret olduğunu anlayınca direkt aklımdan çıkardım ve vazgeçtim. Ben de senin gibi mikser olayını düşündüm. Bu makineler tam bir para tuzağı, 250 tl ederi var en fazla. Dün burdan uyaracaktım ama üşendim ama neyseki sen uyarmışsın

  • Ekmek yapma makinesi ne kadar gereksizse dondurma yapma makinesi de benim için o kadar gereksizdir. Yaz boyunca 7/24 dondurma yenmediğine göre böyle bir sermaye bağlamak ve onun karışlığında da sadece malzemeleri içine döküp yenmeye hazır dondurma alamayacak olmak ayrı hamallıktır.

  • Arjin81 kullanıcısına yanıt

    Valla muhteşem tüyolar vermişsin...   

  • Kamp yaparken çok işe yarıyormuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.