Şimdi Ara

Yazda bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir mevsim daha geçti.Şimdi yine başladık en kötü mevsim olan sonbahara.Günahım kadar sevmem bu mevsimi.Yaz ne güzeldi halbuki.Bilenler vardır dine inanmam ancak ramazanı nedense seviyorum ya.Normalde saat 4 5 e kadar uyumam ama ramazanda o saatler daha bir keyifli oluyor.Davul sesi falan(davulcu çalamasada her ne kadar) canlılığı çok seviyorum.Hatta inanmayacaksınız ama her gece sahur niyetine kahvaltı yaparım sahur vaktinde.Ramazan bittikten sonra nedense bir moral bozukluğu başladı bende.Geceleri sessiz kimse yok falan.Şimdi yazın sonlarında dahada katlandı bu huzursuzluk.Sonbaharı nedense hiç sevmem.Kışın bir kaç günü güzel örneğin kar falan yağar mesela, diğer günleri her ne kadar üşütsede.İlkbaharda güzel çiçekler falan açar rengarenk.Yaz zaten en güzel mevsimdir.Sonbaharda ne var biri söylesin ya.Kıştan eksik kalmayan soğuğu üstüne üstlük yağmuru çamuru.Bir an önce ramazanın gelmesini bekliyorum.Fakat şimdilik daha çok var yaza.Neyse çok uzattım içimi dökeyim dedim.Ramazan bittiğinden beri içimde bir mutsuzluk huzursuzluk var çünkü.Sanki boşuna yaşıyor gibiyim.Hep aynı şeyler yani.Bir yıl boyunca yazı bekledim şimdi sil baştan yine bekle işin gücün yok.Sanki bir boşluğun içinde gibiyim.Üzülüyorum...Çok mutsuzum

• quote:

Orijinalden alıntı: NutellaYalayanMüftü

Bir mevsim daha geçti.Şimdi yine başladık en kötü mevsim olan sonbahara.Günahım kadar sevmem bu mevsimi.Yaz ne güzeldi halbuki.Bilenler vardır dine inanmam ancak ramazanı nedense seviyorum ya.Normalde saat 4 5 e kadar uyumam ama ramazanda o saatler daha bir keyifli oluyor.Davul sesi falan(davulcu çalamasada her ne kadar) canlılığı çok seviyorum.Hatta inanmayacaksınız ama her gece sahur niyetine kahvaltı yaparım sahur vaktinde.Ramazan bittikten sonra nedense bir moral bozukluğu başladı bende.Geceleri sessiz kimse yok falan.Şimdi yazın sonlarında dahada katlandı bu huzursuzluk.Sonbaharı nedense hiç sevmem.Kışın bir kaç günü güzel örneğin kar falan yağar mesela, diğer günleri her ne kadar üşütsede.İlkbaharda güzel çiçekler falan açar rengarenk.Yaz zaten en güzel mevsimdir.Sonbaharda ne var biri söylesin ya.Kıştan eksik kalmayan soğuğu üstüne üstlük yağmuru çamuru.Bir an önce ramazanın gelmesini bekliyorum.Fakat şimdilik daha çok var yaza.Neyse çok uzattım içimi dökeyim dedim.Ramazan bittiğinden beri içimde bir mutsuzluk huzursuzluk var çünkü.Sanki boşuna yaşıyor gibiyim.Hep aynı şeyler yani.Bir yıl boyunca yazı bekledim şimdi sil baştan yine bekle işin gücün yok.Sanki bir boşluğun içinde gibiyim.Üzülüyorum...Çok mutsuzum

Neden hiçbir dine inanmıyorsun ? Seni Müslüman olmaya davet ediyorum hiç olmazsa bir araştır :)

Not: Dine inanman dan sonrasını okumadım

• Başlıkta bari dikkat edin şu de, da'nın yazımına.
  • Yaz keyfi hic bi mevsimde yok haci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 mevsim yaşayan bir ülkemiz var halimize çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

quote:

Bir mevsim daha geçti.Şimdi yine başladık en kötü mevsim olan sonbahara.Günahım kadar sevmem bu mevsimi.Yaz ne güzeldi halbuki.Bilenler vardır dine inanmam ancak ramazanı nedense seviyorum ya.Normalde saat 4 5 e kadar uyumam ama ramazanda o saatler daha bir keyifli oluyor.Davul sesi falan(davulcu çalamasada her ne kadar) canlılığı çok seviyorum.Hatta inanmayacaksınız ama her gece sahur niyetine kahvaltı yaparım sahur vaktinde.Ramazan bittikten sonra nedense bir moral bozukluğu başladı bende.Geceleri sessiz kimse yok falan.Şimdi yazın sonlarında dahada katlandı bu huzursuzluk.Sonbaharı nedense hiç sevmem.Kışın bir kaç günü güzel örneğin kar falan yağar mesela, diğer günleri her ne kadar üşütsede.İlkbaharda güzel çiçekler falan açar rengarenk.Yaz zaten en güzel mevsimdir.Sonbaharda ne var biri söylesin ya.Kıştan eksik kalmayan soğuğu üstüne üstlük yağmuru çamuru.Bir an önce ramazanın gelmesini bekliyorum.Fakat şimdilik daha çok var yaza.Neyse çok uzattım içimi dökeyim dedim.Ramazan bittiğinden beri içimde bir mutsuzluk huzursuzluk var çünkü.Sanki boşuna yaşıyor gibiyim.Hep aynı şeyler yani.Bir yıl boyunca yazı bekledim şimdi sil baştan yine bekle işin gücün yok.Sanki bir boşluğun içinde gibiyim.Üzülüyorum...Çok mutsuzum

Neden hiçbir dine inanmıyorsun ? Seni Müslüman olmaya davet ediyorum hiç olmazsa bir araştır :)

Not: Dine inanman dan sonrasını okumadım

Genelde arastiranlar dine inanmiyor bro

• Kış,sonbahar gibi mevsimlerde yatagıma girip yada kaloriferin dibine yanaşıp çizgiroman okuyup başka dünyalara gitmeyi çok seviyorum.Kızılmaske ile ormanda suçlu avlamayı,zagor ile soguk karlı macerasında canavar yakalamayı çok seviyorum.Tabi ki yaz herşeyi ile güzeldir
  • güneye bekleriz sizleri hala 40 derece

• quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

Başlıkta bari dikkat edin şu de, da'nın yazımına.

Lütfen bizi gaz odalarında yakma birdaha olmaz
  • quote:

Blok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.