Şimdi Ara

YAZ TATİLİNİ VİLLADA GEÇİRMEK İSTER MİSİNİZ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
23
Favori
25.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vilyada he mi?
  • Şahsen Villa Avangard'a aşık oldum ama bu fiyata yurtdışı tatili yaparım. "4 Haziran - 14 Eylül 2019: 13000 TL/Haftalık"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hersh

    Efendim, bizmi tatili villa da geçireceğiz, tatil mi villa da bize geçirecek belli değil.
    Hiç güleceğim yoktu. Allah'ta sizi güldürsün. Çok zeki ve İnce esprili bir yanıt olmuş. like'ladım. Selametle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mazi09

    Hiç güleceğim yoktu. Allah'ta sizi güldürsün. Çok zeki ve İnce esprili bir yanıt olmuş. like'ladım. Selametle...

    Alıntıları Göster
    Cümlemizi kardeşim, kandil gecesi iyi dilekleriniz için müteşekkirim. :)
  • Ben geçen sene villa olayında dolandırıldım... meşhur sahi....com da kaş da villa ilanlarından birini buldum whatsappdan yazıştık villa ultra güzel, 1500 tl kapora gönderdim, üstüne 250 tl temizlik parası gönderdim o an beni blokladı kapı duvar...ilanda yokuldu...Bu yüzden kurumsal firmalar ile çalışmak önemli.. yazışmalar hala durur telefonda merak eden olursa atarım burdan..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenize tarih yazıp arattığım halde yıllık en düşük ve en yüksek haftalık fiyatı veriyor. Rakip sitelerde direkt ne kadar ödeyebileceğimizi görebiliyoruz. Bu şekilde düzenlenirse daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca rakip sitelerde ölü sezon da min 5gece rezervasyonda mümkün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin logosunu yıllar önce ben yapmıştım. Ekstra indirim talep ediyorum :)
  • Günlük 2 bin tl ye ev kiralamak hangi seviye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz yollu herşey dahil tatil planı yapanlar vakti varsa Marmaris Alanya gibi yerlerdeki otellere kapı müşterisi olarak fiyat sorun, biraz zahmetli olur ama yarı yarıya fiyat farkeder. misal 2017 yazında hiç hesapta yokken bir arkadaşın önerisi ve vasıtasıyla alanya artemis princess otele (4*) gittik ramazan bayramı kişi başı 100 TL fiyat vermişlerdi yemekleri falan güzeldi personelde yerli halk efendi iyi insanlardı it kopuk yoktu diye kurban bayramınada aynı otele yer ayırttık, neyse 150 lira oldu hadi 125 yapalım eyvallah dedik. manavgat şelalesine gideceğiz gezmeye lobide kardeşimi bekliyorum kapıdan bir aile girdi, oda sordu var dediler fiyat ne yapabilirsiniz dedi sanayide çin malı alet edevat satan urfalılar gibi 150den başladı 80 lirada anlaştılar. ulan dedim sizin yaptığınız esnaflık falan değil biz keriz miyiz lütfeder gibi aynı tatili 80 liradan verdiniz şikayet edeceğim cart curt derken müdürü çağırdılar müdür tutuştu bize aradaki farkı ücret iadesi yaptılar zaten 2 günümüz kaldı diye sesimizi çıkarmadık ama kimseyede önermedim bir daha.

    bunun sebebide (orası için personelden öğrendiğimiz) oteller yerli tur şirketleriyle anlaşıp odaları belli bir sayıda kontenjanda ayırıyorlar iptal olan olursa oda boş kalıyor ki genelde kapasitesinin yüzde 10'u öyle boş kalıyormuş, kapı müşterisi gelenlerde fiş fatura kesmeden birde otel sahipleri otelde değilse otobüs şöförü/muavin hesabı ne düşerse müdür resepsiyon vs... kırışıyormuş. sonra sonra öğrendik ki bu ahlaksızlık (bence etik değil) yapılmasa bile çoğu otelin acenta anlaşması olduğu için mutlaka boş odası olduğu ve sıkı bir pazarlıkla çok iyi fiyata oda alınabileceği idi.

    yukarıda tecrübe ettiğim durum denenmiş ve etkili olmuş farklı bir yöntemdir, gerisi sizin zamanınız ve sabrınıza kalmış durumda.

    bu arada konudaki villalar içinde geçen hafta bir görüşmemiz oldu, fiyat olarak bayram için 7000 küsür lira son olur fiyat çıktı, 2 aile hesap ettik 4 yetişkin 2 çocuk günlük nerdeyse 1000 liradan fazla, otellerde çocuklar zaten ücretsiz, yeme içme desen burada her öğün yemek masrafın olacak, hanımların yorgunluğu cabası baktık astarı yüzünden pahalı teşekkür ettik vazgeçtik. sizde hesaplarken sadece konaklamayı değil yeme içmeyi ve özellikle bayanların gireceği zahmetide hesaba katın.

    iyi geceler cümleten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Aramayi tarih araligina gore yaptiginizda sectiginiz tarih araligina ait fiyati size cikariyoruz.
    Yil icin en dusuk/en yuksek fiyat araligi ise tarihe gore arama yapilmayip kategori yada bolge bazli aramalarda cikmaktadir.
    Fakat minimum kiralama suresi olan 7 geceden daha kisa bir tarih araligi sectiginizde yine en dusuk/en yuksek fiyati cikarabilir. 5 gecelik rezervasyonlara sistem izin vermemekle beraber bazi ilanlarda bu konuda esneklik gosterilebiliyor. Telefonla bu konuda yardim alabilirsiniz.
    Ornek 1 Ekim - 7 Ekim arasi bir arama sonuc sayfasihttp://prntscr.com/nessmp

    Tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgao2000

    Ben geçen sene villa olayında dolandırıldım... meşhur sahi....com da kaş da villa ilanlarından birini buldum whatsappdan yazıştık villa ultra güzel, 1500 tl kapora gönderdim, üstüne 250 tl temizlik parası gönderdim o an beni blokladı kapı duvar...ilanda yokuldu...Bu yüzden kurumsal firmalar ile çalışmak önemli.. yazışmalar hala durur telefonda merak eden olursa atarım burdan..
    Gayet haklisiniz. Kurumsal gecmisi olmayan ve en onemlisi TURSAB uyesi olmayan kisi/kurumlardan uzak durulmasini tavsiye ediyorum.
    Dolandiricilik bu sektorde yuksek seviyede. Yil icerisinde bizede intikal eden bircok vaka olabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

    Bu mesaj silindi.
    Yorum kismi sacmalik derken neyi kastediyorsunuz anlayamadik.
    Elbette sikayet yazan 1 yildiz veren var.
    Buyrunhttps://www.tatilvillam.com/tum-yorumlar/page/14/
    Buyrun farkli bir ilandaki 1 yildizli yorum ve ev sahibinin yanitihttp://prntscr.com/nesul7

    Tesekkurler
  • Bu sene kiralık villa ve yazlıklarda sağlam fiyat kurmalar olur. Yukarıda ki “millet aç aç” resimi durumu özetler. Aklınızda bulunsun derim. Cash git gide değerleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mortalmahluk

    Bu mesaj silindi.
    Selamlar,
    Mesajinizda anlamsiz bir durum var acikcasi.
    Konuda anlatilan durumla alakali bir yorumunuz varsa zevkle dinleriz. Lakin KOCAAA konu basligindaki gramer hatasinin uzerinden ticaretimizin guvensizligine, patronun hirsizligina, egitimsiz tiplere 2 cumlede nasil ulastisiniz saskinlikla izliyoruz.

    koca başlığı açarken gramer hatası yapacak kadar eğitimsiz birinin ticaretinin güvenilemez olduğu kanaatindeyim. az maaş ödenen eğitimsiz tipler hırsız bir patrona işaret eder bence

    koca > Koca
    az > Az
    tipler > tipler,
    bence > bence.

    Yukaridaki gramer hatalarinizi duzeltip, gramer elestirmenligi yolunda ilk adimi atmanizin guzel bir baslangic olacagi kanaatindeyiz.

    Tesekkurler
  • Beleşe Villa da vakit geçirmek varken niye para vereyim ki.Yaz tatilinde bol bol Pubg oynar.Orada Villa ya atlarım.Mantıken de Villa da vakit geçirmiş olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Üstadım Allah'da sizi güldürsün ya
    YAZ TATİLİNİ VİLLADA GEÇİRMEK İSTER MİSİNİZ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radyo Mevlana -- 21 Nisan 2019; 13:48:11 >
  • Hoşuma gitti keşke arkadaşlarla çok kişi toplanabilsek kesin tercih ederim oteller pahalı zaten otele vereceğine villada kalırım yemek olayıda daha rahat olur girip çıkmada çok kişi uygun olacağını düşünüyorumda amerikadaki gibi 10 arkadaş tatile gidelim olayı bizde yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.