Şimdi Ara

Yaz Okulu Ne Kadar İşe Yarar? Önemli Maalesef..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese. Bir vakıf üniversitesinde eczacılık okumaktayım. Bahar dönemindeki derslerim iyi ama güz dönemindeki derslerde geçtiğimiz senedeki bazı problemlerden dolayı birkaç tane alttan ders var maalesef. Bu dönem ek akts de aldım ama vizeler yine pek iyi geçmedi. Birkaç ders kalacak gibi. Dönem sonunda sanırım 7-8 ders alttan kalabilir. Bu sene hariç bir sene daha var. Bu 7-8 dersi önümüzdeki senenin güz döneminde almam çok zor. Fakülte max 15 ek akts veriyor. Bu yüzden bu derslerin en azından bir kısmını yaz okulunda halletmem gerekiyor. İlk defa araştırdığım bir konu olduğu için hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Hangi tarihlerde yapılır, en fazla kaç ders veya akts alınabilir, üniversitenin bu dersleri kabul etmesi hangi şartlara bağlı, dersleri geçmenin zorluğu, ücret vs.


    Sonuç olarak 1 dönem daha uzatmamak için olabildiğince çalışmak dışında da deneyebileceğim seçenekler nelerdir? Bir dönem daha uzatırsam bursum iptal oluyor zaman kaybı da cabası bu yüzden bu ihtimla benim için ciddi kötü. Bu konularda aydınlatacak biri çıkarsa çok memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler..








  • Bizim okul 3 derse kadar izin veriyor yaz okulunda. Bursunun miktarında önemli yaz okulu ücreti için. Ayrıca yaz okulunda bir dersin açılması için de talep gerekiyor.
  • yaz okulu faydalı bir uygulama üst sınıfa ne kadar az ders kalırsa o kadar iyi üst sınıfta 30 krdi yi aşınca ders brakmak durumunda kalınıyor yok. yaz okulu 3 ders deyip küçümsememek lazım.

    ders 4 kredi mesela 3 ders alınca 4kredi * 3 ;=12 kredi. demek hayat kurtaran bir rakanm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.