Şimdi Ara

Yaz mevsimi çok bunaltıcı değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kere sıcağın kendisi zaten insanı hayattan bezdirmeye yetiyor, terden durmadan duş alıyorsun, sadece güneş altında durarak bile sırılsıklam oluyorsun, başına güneş geçmesinin zararlarını saymıyorum bile, ağzın kuruduğu için art arda su içiyorsun, sıcaktan uyku düzenin bozuluyor geceleri uyuyamıyorsun, evi türlü türlü haşereler basıyor vb.,

Gerçekten şu yaz mevsimini sevenleri oldum olası anlayamadım, bildiğin eziyet gibi geçiyor hiçbir şey olmayıp sadece güneşin üstten yaydığı ışınların vücudu yakıp kafayı bunaltması bile dayanılmaz, hele şimdilerde hava eskisinden bile sıcak olduğu için bildiğin işkence.

yaz mevsimini sevenleri oldum olası anlayamadım

yaz mevsimini hep sevmiştim, çünkü İzmir'de büyüyen bir çocuk olarak yaz demek elinde havlu ile sırt çantası bile almadan otostop çekerek denize gitmek idi. sadece öğle yemeği için biraz para alırdık yanımıza. denize gidince terlik ile tişört, havlu ve parayı bırakırdık bi ağaç altına, denize girerdik.

akşama doğru otostop ile eve döner, duş alıp yemek yedikten sonra atari oynar, gece de dışarı çıkıp karanlıkta saklambaç oynardık.

şimdi yaz mevsimi demek çile demek benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziranın başlarında "nerde kaldı bu yaz, gel hadi artık" diye konu açanlar acaba şu günlerde donlarına kadar her gün terden sırılsıklam olunca, içlerinden "gel sonbahar çabuk gel" diye geçiriyorlar mıdır merak edirem...

Bu sene yaz geç geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Yaz tatil yapamayan için işkencedir. Yazın sokakta yürürken sıcağa çare yok ama kışın soğuğun çaresi var. Tüm yazı yazlıkta geçireceksem yaz daha iyi.

• Olm denizler kokuyor la, girilmiyor. Girdiğim gibi midemi boşaltıyorum ciddi ciddi. Birçok sahili denedim ki mavi bayraklılar dahil bunlara, elit yer falan demeden hepsi kokudan girilmiyordu. Böyle garip sert bir koku 

Yok arkadaş ben kış adamıyım. Böyle yoğun kar yağarken nargile + kahve keyfi yapacan üff 

• Her mevsim güzeldir. Yaz mevsiminin en güzel özelliği; yüksek d vitamini. Ağır grip atlatanlar, hastalıklar vs minimize, görmüyorsunuz bile. Bağışıklık sisteminiz güçlü oluyor. D vitamini topluyorsunuz işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.