Şimdi Ara

YAYLA BAKLİYAT FİRMASINA AİT 1KG AŞURELİK BUĞDAY ÜRÜNÜNÜN İÇİ BÖCEK DOLU! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
19.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Hangi firmalar kalitelidir bilgi verebilir misiniz ?
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Aslında her markanın tüm ürünleri iyidir gibi bir şey diyemem ama belli başlı ürünleri konusunda verimi çok örneğin Osmancık Pirinç olarak Başhan marka baya iyidir. Nohut, Kuru Fasulye, Kırmızı Mercimek, Tat markasında sorun yaşamadım. Genel olarak ürün verimliliği ve sorun çıkarmaması bakımından tat markası yeterince iyidir.
  • şikayetvar ve Twitter üzerinden ulaşmayı denedin mi?
    Altı üstü bir paket buğdayı kargoyayla hediye etseler adam belki de buraya kargo açmayacaktı. Şimdi binlerce kişi üründen markadan soğudu.
  • Benim evde de bir kere oldu ama gelip buraya şov için başlık açmaya gerek yok. Git değiştir ya da iade et. O kadar süre tutarsan her şeyin böceklenme riski vardır... Unutma yalnız değiliz doğada.
  • köylünün birinden kurufasülye alıyorduk. kadın kendi itiraf etti dedi ki böceklenmesin diye sinek ilacı sıkıyoruz.
    demem odur ki böceklenmesi bi anlamda iyi birşey.
  • Ohaaaaa bu nedir be,
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Azot basmaya modifiye atmosfer diyorlar. Büyük ihtimalle hem bu paket hem de sizin baharat modifiye atmosferde paketlenmiştir. Kullandıkları ambalajlar çok kolay deliniyor. Ambalajdan edeceği 0.1 kuruş kâr adamın son model audi almasını sağlıyor. Dediğim gibi bu durumlarda şikayet bile bile edilse aynı cevap alınır. Bozulan bir paketle bir firma suçlanamaz. Böyle isim yapmış firmalar sıkıntılı ürünleri kendi ismiyle piyasaya sürmüyor bu yorumumu buna güvenerek yapıyorum. Tüm parti sıkıntılıysa büyük firmalar saatler içerisinde o partilerin hangi marketlerde olduğunu belirleyip piyasadan çekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün gıdalar uygun şartlarda saklanmazsa böceklenir ,kurtlanır ,bozulur
    siz ilk defa gördünüz galiba :)

    ayrıca hiçbir firma satış tarihinden uzun süre geçmişse bunu kabul etmez (ne şartlarda sakladığınız gibi konular olduğundan)
  • DRK Sigorta kullanıcısına yanıt
    Cam lavraları öldürüyor mu?
  • Bu yaz benim tüm bakliyatlar böyle oldu. Artık az az alıp hemen tüketmeye bakıyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DRK Sigorta kullanıcısına yanıt
    Diğer ülkelerde durum nedir peki ?

    O zaman kısa vadede tüketmemiz mi gerekir ?Bol bol yıkayıp mı yemek yapmamız lazım larva felan diyorlar.
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Küçük esnaf falansın herhalde. Bunu bile kullanıcı hatası moduna getirebildiğine göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alo174

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne çok alıntı yaptınız yoruma, bırakın bana laf yetiştirmeyi, adamın problemine çözüm üretin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel işte kurtlu elma yiyin diyorlar
    Ama böcekli buğday yemiyorlar...
    Bunlar doğal doğal böcekleri temizleyin sudan geçirin yiyin afiyet olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çıkacaktı içinden vw golf çıkcak hali yok:) bit çıkacak tabi buğday un bunlar organik olduğu için rutubet alınca bitlenir. Belki sende rutubet almadı aldığın yerin deposunda oldu yada sevkiyat esnasında oldu bunların incelenmesi lazım. Geri düönüş yapılmaması ayıp şikayet edin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DRK Sigorta

    Merhaba, resimdeki buğday biti fakat pirinç biti de olabilir. Görüntüleri birbirine çok benzer. Aldığınızda göremezsiniz muhtemelen lavraydı. Firmalar bu zararlılara karşı önleyici veya kontrol altına alıcı ilaçlamalar yapar, depolamadaki nemi, gazı vs. kontrol kontrol altında tutar. Fakat bir bakliyat firmasından hiçbir paketinin böceklenmemesini bekleyemezsiniz. Yani böceklenen bir paket o firmayı kötü yapmaz. Şikayet ettiyseniz müşteri hizmetlerinin yapması gereken size durumu izah edip sizin gönlünüzü almaktır.
    Birdaha böyle birşey görmek istemiyorsanuz cam kavanoza alıp buzdolabında saklayabilirsiniz :)
    Merhaba,
    Yayla hazır siyezli bulgur pilavı alın. Tarife uygun yapın. Fazla değil 3-5 kaşık. Yorumunuz ne olacak acaba?




  • Köyde yaşarken 5-10 kiloluk bez çuvallarına koyardık bakliyatları.Mesela nohut aldığımızda (tabi o zamanlar yerli üretim ve açık olarak satılırdı ne aldığımızı görürdük) kendi bez çuvalına koyar ağzını sımsıkı kapatır rutubetsiz güneş almayan odaya koyardık.Babaannem içine bir şey koyardı küf böceği yapmasın diye ne koyardı bilmiyorum ama hiçbir şekilde küf böceği yada başka bir yaratık oluşmazdı.

    Şimdi ise aldığımız ürünü göremiyoruz saklı paketlerde satıyorlar.Belki de ilk aldığın gün paketin bir yeri açık kalmış veya taşırken patlamış olabilir.
    Tavsiyem de yerel marketlerde yada pazarlarda açık olarak satılan ürünleri almanız.Hani kürekle poşetlere konulanlardan.Evde zaten yıkıyoruz hatta 1 gece bile bekliyor bakliyat.
  • Kötü bi durum. Bu tarz firmalar önlemlerini alır genelde ama olabilir yine de tabii milyonlarca paket var. Bildirin adamlara haberleri olsunz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakliyat sektöründe 15 yıldır yönetici olarak çalışıyorum.Fabrikaya giren her hammadde ciddi şekilde ilaçlanır.Bu ilaçlar sadece böcekleri öldürür,larvalara etki edemez.Etki edenleri de var ama onun kalıntıları da insanları kanser eder.Larvalar uygun ortamı (sıcaklık ve nem) bulduklarında özellikle yaz aylarında hızla patlarlar.Firma bu ürünü paketlemiş ve marketlere göndermişse artık müdahele etme şansı yoktur.Eğer böceklenmiş bir bakliyat paketiniz varsa mutlu olun.Firma normal ilaçlama yapmış,sağlığınıza zararı yoktur.Aldığınız bakliyatları kullanmadan önce mutlaka çok iyi yıkayın.
    Ürün ambalajını inceledim.Ürün yılı 2018 ve paketlenme tarihi 2019 ocak ayı.Koca bir yazı bu pakette geçirmiş.Böceklenmemesi imkansız.Esas bu paketi açıpta böcek görmeseydiniz hayret etmeniz gerekirdi.Ha diyeceksiniz ki son kullanma tarihi 2021 .Evet o da firmaların ürünlerini rafta satabilmek için,zırt pırt tarihten dolayı iade almamak için kafalarından attıkları tarih.Bakliyat alırken tarihini kontrol edin.Maksimum 2 aylık paket alın.
    Uzun süre beklemiş bakliyatınız böceklenmişse de gerçekten sevinin.Normal ilaç kullanılmış,sağlığa zararsız bir ürün var elinizde demektir.Böcek sizi öldürmez ama yanlış ilaç öldürür.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.