Şimdi Ara

Beholder Türkçeleştirme Projesi (Seyit Mehmet ÇOBAN) (Tamamlandı) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
13.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seyit, yapımcılar Distrust adında bir oyun yayınladılar, John Carpenter'ın 1982 yapımı korku gerilim klasiği The Thing filmine dayanıyor senaryosu,survival horror için biçilmiş kaftan bir senaryosu olmasına rağmen 2000lerin başında çıkan bir oyun dışında nedense bunca zaman kimse girişmedi bu işe. Bu oyun için de iletişime geçebilir misin? Eğer çevirirsen oyunun bir kopyasını da ben sana bizzat hediye etmek isterim.
  • adamlar galiba unutu bizim yamayı ayın ortası geçti hala bir gelişme yok bari siz verinde gelince otomatik yükler zaten
  • Pazartesi günü yayınlayacaklarını söylediler.
  • Şimdi bu "official" yani yapımcısının ekleyeceği bir Türkçe yama olacak değil mi? Anladığım kadarıyla bu konuyu açan çeviriyi yapan kişi/kişiler ilgili yamayı yapımcıya gönderdiler ve yayınlanmasını bekliyorlar. Pazartesi günü yayınlayacaklarını söylediler derken 25 Eylül kastediliyor sanırım, kesinlikle Türkçe oynanması gereken bir oyun Steam ve GoG.com da satılıyor şu anda.

    Üste arkadaş bahsetmiş aynı yapımcı ekibin daha geçen ay çıkarttığı "Distrust" isimli oyunu var, gerçekten aynı Beholder gibi Türkçe yamayı hak eden bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 24 Eylül 2017; 10:45:2 >
  • Bugün de türkçe dil seçeneği yayınlanmadı.
  • Konuyla ilgili bi gelişme yok sanırım ?
  • Artık diyebileceğim bir şey yok arkadaşlar. Bize Pazartesi dediler ama yayınlamadılar.
  • sen yayınlasan dostum, bütün bir yazımızı bu yama için bekleyerek geçirdik
  • bence yayınlanacaktır çok yakında. lakin yayınlanmazsa oyunu indirip hiç oynamamış olanlar varsa türkçe yama yazışmalarını kaynak gösterip, biz oyunu yama çıkacak diye aldık deyip steam'e iade etmeye çalışalım oyunu. oyun sürem 1 dk gözüküyor. ardından korsan olarak indiririz, seyit kardeşimiz de buradan yamayı yayınlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pyrrhos

    Artık diyebileceğim bir şey yok arkadaşlar. Bize Pazartesi dediler ama yayınlamadılar.

    @Pyrrhos hocam selamlar tekrardan, ben de tam senin bahsettiğin konuyu yazacaktım hani Steam'de görüşmüştük buraya yazmışsın zaten.
    Ben de burada yazanlar gibi düşünüyorum bir şekilde yayımlarlar beklemedeyiz ümidimi kaybetmedim ama istersen senin için son tarih önümüz 2 Kasım Pazartesi olsun, baktın yine bir gelişme yok (oyunun Steam ve ya GoG.com versiyonu patch'lenirse diye) burada bir yerde yayımla yamayı olsun bitsin. Fakat keşke official olarak çıksa patch gelse oyuna benim de tek isteğim budur kesinlikle.

    Öte yandan sen %100 bitmiş hatalarından arındırılmış yamayı yapımcıya verdiğinden beri geçen süre var değil mi? bunu da hesaba katmak lazım sanmıyorum en az 1 ay geçmeden o yamayı official yayımlasınlar bunu da düşünmek lazım.. Of ya ben de bilemedim şimdi bir yanda yamanı çıkar bitsin gitsin diyorum bir yandan böylesi yapımcılarla official işlerle 1 ay sürer çıkarmazlar diyorum of :/ neyse abi en iyisi bize bakma kararını sen ver @Pyrrhos, sonuçta senin el emeğin göz nurun senin Türkçe yaman daha ne diyelim.




  • Steam tartışma forumunda ilk çıkacak güncellemede Türkçe yama da çıkacak demişler sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar selamlar,

    Ben yamada Seyitle birlikteydim ve yamayı bitirme zamanımız belli. Hepiniz bunu biliyorsunuz. Maalesef yapımcılar biraz gevşekler çünkü Distrust oyununa öncelik vermeye başladılar. En yakın güncellemede Türkçe desteği gelecek demişler burada. Ücretsiz bir yerelleştirme projesi olduğu için de biraz savsaklıyorlar açıkçası. Lakin bu durum çok uzarsa merak etmeyin elimizde dosyalar var istediğimiz zaman paylaşabiliriz fakat steam üzerinden olması bizler için daha iyi olur. Keşke elimizden bir şey gelseydi ama maalesef beklemekten başka çaremiz yok. Olayın takipçisiyiz, yeni haberleri buradan yazmaya çalışacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzzmdrn -- 29 Eylül 2017; 20:20:41 >




  • Steam üstünden türkçe yama yayınlanırsa ne gibi bir artisi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Steam üzerinden türkçe yayınlanırsa o, yama değil türkçe destek olur ve bu türk oyun piyasası için kaale alındığımızın bir göstergesi olur diye düşünüyorum. Yama yapmak çok da zor değil, dosyaları açarsın 2-3-5 ayda çevirirsin ve dosyaları paylaşırsın. Lakin yapımcı ile görüşüp destek vermelerini ister ve kabul ettirirsen bu güzel bir adım olur. Ha eğer yapımcı böyle savsaklamaya devam ederse de bizim de bir sabrımız var, dosyalar da elimizde. Yayınlarız olur biter :) Öte yandan hatalar ve geliştirmeler belki bir sonraki dlc türkçeleştirmeleri daha kolay olur. Zira biz arka planda halledeceğiz ve kullanıcılar yalnızca oyunu güncelleyerek elde edecekler. Eğer bu yama şeklinde olursa her bir update ile sürekli yama değişikliğine gitmek gerekir ve siz oyuncuların da önceki yamayı silip yenisini indirip kurmanız gerekir. Son olarak da resmi projeler biz çevirmenlerin birer referansı oluyor. Resmi yerelleştirme ile yama arasında oldukça büyük bir etki farkı var çevirmen piyasasında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzzmdrn -- 30 Eylül 2017; 12:44:2 >




  • Güncelleme geldi sonunda eklediler :) Yani güncelleme notları arasında öyle yazıyor anladığım kadarıyla :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wrongday

    Güncelleme geldi sonunda eklediler :) Yani güncelleme notları arasında öyle yazıyor anladığım kadarıyla :)

    Abi gerçekten mi?! hemen koştura koştura Steam'e gidiyorum oyunu tutuyordum indirmemiştim sanırım, acayip sevindim işallah doğrudur bu GoG ve Steam hepsine patch gelmiştir umarım.

    EDIT: (Son durum)
    http://store.steampowered.com/app/475550/Beholder/
    Şu an sayfasına baktım 12 dil arasına daha Türkçe eklenmemiş gözüküyor, indirmek istediğimde de altyazı seçeneği falan sunmuyor ki herhalde kendi kendine Türkçe olarak mı download edilecek bilemiyorum. Daha bugün duyurusu yapıldı yeni patch gelecek diye, hemen panik heyecan yapmayalım yarını bekleyelim bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 2 Ekim 2017; 14:31:21 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Beklenilen güncelleme sonunda geldi arkadaşlar. Aşağıdaki açıklama ile Türkçe Altyazının eklendiğini görebilirsiniz. Sistemsel olarak neden gözükmüyor bilmiyorum ancak şu an eklenmiş durumda. Herkese iyi oyunlar. Sabır göstererek bekleyenlere de teşekkürler.

    It's been a while since the Ministry of Updates shared any news.

    The entire Government is busy doing cryptocurrency research as the State is gradually moving towards a Digital Happiness Era!

    However, the Ministry of Care cares and the Ministry of Work works, so the Ministry of Pride is proud to bring you this update that features:

    The success of the Ministry of Fixes, which has fixed the following issues:
    Now a happy citizen won’t see any GUI elements during the final scene;
    Now a happy citizen with a controller won’t be able to move a camera when the game is paused;
    Now a happy citizen won’t be informed of Patrick’s repeated death if he dies during some previous storyline quest;
    Now a happy citizen won’t see tenants ignore a landlord who barges into an apartment.
    The success of the Ministry of Localization, which has added Turkish subtitles.

    The Ministry of Feedback is looking forward to receiving your acknowledgement and appreciation!"




  • GOG versiyonuna gelmemiş türkçe seçeneği.
  • resmi türkçe yama hepimize hayırlı olsun. ellerinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.