< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisikletsever100 -- 7 Ocak 2021; 16:26:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisikletsever100 -- 7 Ocak 2021; 16:26:13 > |
Hocam ücretsiz paylaşan tek çeviri grubuyuz. Biz kendi emeğimizi, ürettiğimizi ücretsiz ve hızlı paylaşmayı tercih ediyoruz. Herkes kendi emeğini, ürettiğini istediği biçimde paylaşmakta özgürdür.
|
Popüler tüm RenPy oyunlarının çeviri güncellemeleri gelecek, sırada Summertime Saga var.
|
Oyun bayağa iyi yaa :))
ilkinde Chicken modunda oynadım ikincisin de dik modunda oynarım. Farklı hikayeler oluyor iyi.. Ayrıca forum sitenize baktım epey oyun çevirmişsiniz... Tebrikler.. |
Tamda bu oyunun Türkçe yamasını arıyordum siz konuyu açtınız hocam :) Ekibinizin ellerine sağlık umarım oyun final verene kadar devam etme fırsatınız olur saygılar.
|
Vay dostum helal olsun. Hafta sonuna eğlence çıktı. Teşekkürler.
|
Yeni başladım hikaye güzel duruyo çeviride güzel elinize sağlık
|
Dostum elinize sağlık bu boyutta bır oyunu bız Türk kullanıcalarla bulusturdugunuz ıcın butun ekibinize teşekkürler.
|
Oynadığım en iyi adult games çeviriniz muhteşem tebrikler
![]() |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jane23 -- 17 Haziran 2020; 17:9:13 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisikletsever100 -- 17 Haziran 2020; 16:54:4 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|