Şimdi Ara

Yayıncı kuruluştan skandal 'Yılın Süper 11'i' kadrosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hasan Ali efsane oynuyor ama takımı 15 mi 16 mı neyinci sen geçen senenin şampiyonundan bu senenin şampiyonluk adayından 1 kişi bile alma gelde bunda kasıt arama. Hadi bizi geçtim Trabzonspor dan niye kimse yok. Abdulkadir ömür e hani 25milyon euroluk teklif vardı. Hatta Yusuf la beraber 45 -50 arasıydı. Demekki Hasan Ali 150 milyon ki ondan onlar kadroda yok. feneri küstürmemek için almışlar. Hatta bu 11 hakemlere destek için imza verenlerden mı seçtiler ki acep?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu88

    Valla teknik direktorunuz dahil Konya macina bile hakem hatasina kurban gittiginizi soyledi iste o pozisyon aslinda ofsayt degildi makine bize karsi oldugundan bilerek ofsayt gosterdiler dediler. Bircok platformda gordum itiraz eden. O pozisyon ofsaytsa yapacak bisey yok ofsayt olmasaydi penalti garantiydi zaten.

    Ilk Konya maci tabiki hakem hatali karar verdi. Erzurum macinda ne oldugunu gordun mu gecen hafta? Adamlar ofsayt cizgisini baska pozisyonda cizip adamlari yaktilar. Cok garip hatalar olabiliyor. Iyi olan macida ligide kazansin, futbol disi seyler olmasin itiraz etmem, bizi yenerseniz Pazar gunu gelir ilk ben tebrik ederim ben futbol disi bos islerle ugrasmak istemiyorum 2 gram kalitemizle zaten.

    Alıntıları Göster
    Fatih Terim nerede ve ne zaman "makina bize karsi oldugundan ofsayt vermediler" demis? Yalan bilgi vermeyin. Basin toplantisinda soru soruldu, hakemle ilgili konusmayi reddetti. Yalan bilgi vermeyin.




  • Galatasaraylılar tam olarak neye patlıyor anlamadım o kadar insan yukarıda şikayet etmiş ama bi kişi de şu isim kesinlikle bu takımda olmalıydı diyemiyor. Evet takım oyununuzla çıktınız buralara ama bireysel olarak kesin yazılırdı denilebilecek bir oyuncu da yok. Ben fenerliyim ben olsam hasan'ı almazdım o kadroya başka da diyebilecek bir şeyim yok. Trabzon'a daha çok haksızlık olmuş sizdense.
  • BSG B kullanıcısına yanıt
    En iyi 11 olayıyla ilgili tek satır yazmadım, önemsemiyorum da ancak önce gerekçemi söyleyeyim sonra da girebilecek isimleri yazayım.
    Epureanu,Burak, Hasan Ali,Ljajic gibi isimler tek yarı da gösterdiği performansla bu listeye girebiliyorsa
    Mert, Vida, Gökhan G.,Emre gibi isimler çok sivrilmeden bu listeye girebiliyorsa pekala bir şekilde
    Muslera,Linnes-Mariano,Feghouli, Diagne hatta ve hatta Onyekuru bile bu listeye girebilir.

    Tekrar belirteyim listeye giren isimlere göre konuşuyorum.Yoksa tabiki bunlar girmeli demiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadroyu yayıncı kuruluş yapmadı. Ligdeki 18 takımın 1. Ve 2. Kaptanları yaptı. Muslera ve Xelçuk’un oyları da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.