Şimdi Ara

yayın tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese şimdiden başarılar diliyorum. Liseden 1999 yılında mezun oldum (fen-matematik) o zamanki sıralamam 32.000li birşeydi. Şimdi başka bir bölüm daha okumak istiyorum. Açıkcası YGS/LYS konusunda oldukça bilgisizim. Son üniversite sınavından bu yana da uzun bir süre geçtiği için bana konu anlatımlı ve testli kaynak tavsiyeleri lazım. Sizlerden ricam bana ders bazlı kaynak önerisinde bulunabilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • Abi 35 yaşına gelmişsin zor olmaz sınav maratonu ?
  • :) işin aslı çocuk falan da var ama yapabildiğimiz kadar diyeyim. Herhangi bir iddiam yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner

    :) işin aslı çocuk falan da var ama yapabildiğimiz kadar diyeyim. Herhangi bir iddiam yok.

    Yani konular falan çok değişti . Müfredat sizin üzerinizde 2-3 kere değişti diyebilirim. Seviyeniz nasıl bilmem ama ya da hedef sıralama nedir bilemem . Yine de fem simetriler iş görür. 32 bin sıralama kötü değil temeliniz vardır ama hatırlamanız zaman alabilir.Çoğu derste fem ,karekök iyidir.
  • Aklımda 60-70 bin aralığı var ama demekle olmuyor haliyle. Evet müfredat oldukça değişmiş. Aradan da oldukça uzun bir zaman geçince aklımda pek birşey kaldığını düşünmüyorum. Yayınevleri ve kaliteleri de oldukça farklılaşmış. Hangisi iyi ya da kötüdür/faydalıdır onu bilemediğim için fikirlerinizi almak istedim.
  • Hocam Ygs icin konu anlatimli kaynak oneremem ben de bilmiyorum cunku. Ales-Kpss tarzi bir sinav eger girdiyseniz daha once. Lys icin fizik ,kimya, biyolojide palme yayinlari konu anlatimli kitaplari trenddir herkes begenir onerir. Matematik icin simetri setleri var fem yayinlarinin onun ygs ve lyssini alabilirsiniz. Geometri icinse ben korfez yayinlari geometri konu anlatili kitabini tavsiye ederim guzeldir. suan sizin icin aklima gelen konu anlatimlari bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıköğretim mi düşünüyorsunuz örgün öğretim mi?
  • Dayı git Allahını seviyosan bu yaşından sonra çoluğun çocuğun önüne geçme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psalms kullanıcısına yanıt
    örgün
  • Mr.Hukuk M kullanıcısına yanıt
    Düzgün konuşmayı öğren, ne yapacağımı sana soracak değilim. Bir soru sordum ister cevap verirsin ister vermezsin böyle garip yorumlar yapmaya gerek yok.
  • İnsani çileden çıkartıyonuz.35 yasina gelmisin coluk cocuga karismissin senin yuzunden 18 yasindaki genc bi kisiyle istedigi universiteye giremezse o zaman nolacak ha nolacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Hukuk M kullanıcısına yanıt
    Böyle bir hak mahrumiyeti mi var ? Altı üstü sınava girmek istiyorum dedim bunda kimseyi üzecek bir durum göremiyorum. Bunca yıl sonra gireceğim bir sınavda da ilk 10bine girecek değilim zaten. Tartışmayı uzatmak istemiyorum, herkesin düşüncesi de kendine ama bu tarz hesap sorar yaklaşımın doğru değil.
  • Abi senin ruhun genç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle ikinci bir bölüm okuma cabaniz için tebrik ederim , bilgi ve eğitime son derece deger verip kendinizi geliştirmeniz biz kucuklerinize örnek olmali , elestirilmekten ziyade .

    Ygs lys için oncelikle puan türlerini ve hangi puan türünde hangi derslerin ne kadar katsayiya sahip olduğunu bilmeniz gerekiyor bunların dışında matematik için çözümlu bir kitap almanızı tavsiye ederim ygs için kimya fizik ve biyolojinin sözel kısımlar barındırdığı düşünülürse biraz okumaca birazda islem , teori bilmece diyebiliriz , belki palme ideal olabilir ama sikilmamaniz adına fizik için güvender kalın tek kitap ygs var onu tavsiye ederim işinizi gorur kimya ve biyoloji için palmeler işinizi bence gorur ekstrasi lazim degil ve sonuç olarak düzenli olarak deneme çözmeniz istediğiniz sıralama için ideal ve yeterli , diğerleri tarih coğrafya vs . için o senelerdeki bilgiler konular aynı sayılır pek değiştiğini düşünmüyorum keza türkçede öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Hukuk

    İnsani çileden çıkartıyonuz.35 yasina gelmisin coluk cocuga karismissin senin yuzunden 18 yasindaki genc bi kisiyle istedigi universiteye giremezse o zaman nolacak ha nolacak ?

    O nasıl bir mantık burda bir sınavdan bahsediyoruz,iyi olan geçer bu kadar basit bunun yaşı falan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Hukuk M kullanıcısına yanıt
    35 yaşında en son bilmem kaç yıl önce ders çalışmış bi adam birilerinden başarılı oluyosa burda suçlu ve kendini sorgulaması gereken 35 yaşındaki adam değil ona geçilen kendine öğrenci diyen kişi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.