Şimdi Ara

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Erdoğan'a Tepki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yavuz Ağıralioğlu'ndan Erdoğan'a Tepki


    İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Maltepe’deki konuşmasında Erdoğan’ın muhalefete yönelik ‘vatan hain’ söylemlerine, “Biz senden daha iyisini yaparız deyince niçin vatan haini oluyoruz?” ifadeleriyle cevap verdi.

    İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Maltepe’deki konuşmasında Erdoğan’ın muhalefete yönelik ‘vatan haini’ söylemlerine, “Biz senden daha iyisini yaparız deyince niçin vatan haini oluyoruz?” ifadeleriyle cevap verdi.

    İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Maltepe’de vatandaşlarla buluştu. Burada konuşan Ağıralioğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhalefete yönelik ‘vatan haini’ söylemlerine cevap verdi. Ağıralioğlu, “Tayyip bey de duysun! Sen, senden öncekilerden daha iyisini yaparım deyince vatansever oluyorsun da biz senden daha iyisini yaparız deyince niçin vatan haini oluyoruz?” ifadelerini kullandı.

    Yavuz Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullandı:

    “HERKESTEN OY İSTİYORUZ”
    Biz bu memlekette yaşamayı isteyen herkesten oy istiyoruz. Türk devletindeki yaşayan herkesin oyunu istiyoruz. Biz herkesten oy istiyoruz. Bin yıllık kardeşliğimize itimat ettiğimiz herkesten oy istiyoruz.

    “KİMDEN OY İSTEMİYORUZ?”
    Eruh baskınından beri asker gönderdiğimiz çocuklarımızı tabutlara sarılmasına neden olan PKK’dan asla oy istemiyoruz. Kandil’i meşru görenlerden oy istemiyoruz. Abdullah Öcalan’ı sevenlerden oy istemiyoruz. 15 Temmuz alçaklığında milletin bağrına sağlanmış hançer olan FETÖ’cülerden oy istemiyoruz. Bunlarla bizi itham eden hükümet haddini bilsin diye söylüyorum. Bu FETÖ’cüler bu PKK’lılar kimin kucağında büyüdülerse onlara oy versinler. Biz memleket evlatlarından oy istiyoruz.”

    Kaynak:

    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/yavuz-agiralioglundan-erdogana-tepki-227441h.htm



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.