Şimdi Ara

Yavaş gidiyorsun bu farlar ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memymulio -- 19 Ağustos 2015; 8:00:20 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 15 Ağustos 2015; 19:36:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İki defa yavaş hız yüzünden ceza yemenin başka açıklaması olmalı.
    Bir de polislerden dinlesek ne güzel olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yavaş gidiyorsun bu farlar ne?

O hafif sarı dediğin ampul baya sapsarı ampuldür.
    SADECE; sis, yoğun kar, yoğun yağmur gibi ağır hava şartlarında SİS lambalarına takılır ki sen baya farlara takmışsın. Kutunun üzerinde bile kocaman FOG yazıyor.. İşinize gelmiyor onu okumak ama.. Daha mı güzel görünüyor sanıyorsun araban.. Apaçisin baya..
    Kendi farlarının rezilliğini bırakmış polisin farlarını mı şikayet ediyorsun buradaki insanlara.. Önce sen doğru farları kullan sonra polisin farlarına laf etme hakkın olsun!

"Farım şekil önümden şekil" zihniyetinde olan kişilerden çok sıkıldım.. Sen ve senin gibiler yüzünüzden artık gözlük takıyorum gurur duyabilirsin.. Polisin ellerine sağlık çok güzel yapmış ama eksik yapmış. Bağlasınlar artık böyle arabaları..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saat gece 3 . Connect - arabada 3 arkadas .

He kardes he hadi yedik kesin yavas gitmenden

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Devlet icin calismasa Bi kafa Atarim uzatirim Adamida Istee
    Bana sinirli sinirli Bakacak Onun sinirini yerim ben Sanane 40 la gidiyosam Araba Benim degil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya apaçi basbayağı geçen buralarda da bunlara ceza kesiyolardı egzozdan fardan bayağı çevirmişlerdi..yavaşladım bende baktı memur şöyle bi geç yaptı araç temiz gördü adam hadi arabanın bağlanması dileğiyle

• Bir ara kisa sayilmayacak yola gittim ben de. 40 km sadece gidisti sanirim. Eve dogru donuyorum. Karsidan bi araba geliyor. Hem yavas hem de uzunlari yakmis hem ne bicim. Gozlerim kor oldu resmen. Baktim bunun kapatacagi yok. Ben de sellektor yapiyorum deli gibi. Yaktim uzunlari. Sonra yaklastim baktim meger polis arabasiymis. Allahtan durdurmadilar. Cunku eve gidince fark ettim ki uzerimde ne ruhsat ne de ehliyet varmis. Esofmanla ciktigim icin evde unutmusum. Bu da boyle animdir iste

• polis orjinali sari olan arabanıza beyaz far takmanizi mi istedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 16 Ağustos 2015; 2:58:17 >
  • Hayvan gibi şiyapıp sis farlarını açanlara ben de sövüyorum da sarı olmasının sakıncası neymiş. Beyaz ışık daha fazla göz alır ayrıca.
  • Sapsari far mı olur. Millet beyaz ister siz sarı yapmıssınız. Ayrıca 3 kisi 40 km hiz ile sag seritte giderken ne yaptıgınızı koca forum anladı. Bir daha milletin karisına kızına laf atmazsınız umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamun aleykum arkadaşlar. Aşağıda tek tek hepinize cevap yazmaya çalıştım ama görüyorum ki enpati dışında her şey var. Pek detaylı yazmadım sanırım yukardaki ilk mesajım da anladığınız kadar yorumlaşmışsınız ama yorum dışında her şey görüyorum malesef. Aracım Tofaş, Doğan 1.6ie biraz detaylı anlatmam gerektiği anladım bundan sonra ki forum içerisindeki konularımda özen göstereceğim. Bundan sonra yorumlarda saygıya daha çok özen gösterip yalnızca onlara cevap atacağımdır. Müsait bir zamanım olduğunda da konunun akıbetine göre detaylı yazmaya çalışacağım gelişen olayları konu mesajıma. İyi forumlar.

İlk yoruma "csb" yazılmış İmportant arkadaşım anlamını bilmiyorum açıklayıcı olursan memnun olurum.
    furkantasdemir arkadaşım cezalarımın arasında 7-8 ay var varlı semt ve bölgelerde. Araba da anormal bir şey olarak sarı farlarım var, geniş taban lastikler var onun dışında sade bir araba camlarımda film yerine perde var, komple açık zaten kimseye zararı yok. İlk cezamda Shell den gaz alırken, polis ekibini ben sağ şeritte yattığını gördüm ne hızımı kestim ne de hızımı arttırdım aynı seyrimde devam ettim. Shell e geldiğinde zaten neden yavaş gittiğimi sordu ve ehliyet, ruhsat dedi bende kendilerine verdim direk sarı farlar, geniş taban lastikten dolayı arabamı trafikten men ettiler, 179 TL ceza kestiler. Arabadan tırnak kadar bir şey almadan Üsküdar, Selami çeşme de men kaldırmaya gittim ve polis memuru neden men yediğimi sordu arabayı kontrol etti ve men eden arkadaşa bir anlam veremeyip "ne diyeyim, geçmiş olsun istersen itiraz edin" dedi. Men kalktı, çektim gittim yapacak bir şey yok diye. Bağdat caddesindeki cezam da ise seyir halinde zaten aynadan ben ekibi gördüm epey benimle geldiler ki bu gece olan cezam da arabam da eksozda vardı adamın derdi eksoz, far değildi bariz yanımdaki iki arkadaşımda buna şahit oldular. Alkolsüz bir mekanda eğlenip evimize dönüyorduk. Eksozun e si bile geçmedi sadece dediği burda yavaş gitmem sorunmuş. Kaçla gideyim dediğim de kaçla gidersen git diyor vs. Farı bahane ederek kesti, onun vicdanı rahatsa benim ki ondanda rahat çok şükür.
    Batu arkadaşım "Şu hikayeler dediğin bizzat yaşadığım olaylardır ki cezası önemli hiç değil sadece polislerin saçma sapan takıntıları diyebilirim ayrıca biz bu yolların kralıyız derler gibi havalarından da nasibini alan çok olmuştur. Dilerim başına gelmemesi, gerçekten sinir bozucu olaylar.
    bal974 arkadaşım piyasa yapılacak bir durum yok Tofaş arabasıyla saat 3 de kime piyasa yapacaksın ki biz eğlenceden çıktımız belli üstümüz, başımızdan. Bağdat caddesinde saat 3 de bayan değil travestiler olurlar, eşdaşlara malesef vurdum duymaz bünyelere sahibiyiz çok şükür.
    r0x arkadaşım inan bunu sadece sen söylemiyor, anlattığım herkes söylüyor. Ne desem boş çevremdekiler hayrete düşüyor. Bağdat caddesindeki ceza yediğim gün diğer 2 arkadaşım şahit olunca bana hak verdiler. İlk cezamdan sonra.
    AXAPTA benim gözümde hafif sarıdır ki Hella sarısından haberdarsındır sen Photon kullanmaya 6 ay falan oldu ondan önce 2.5 yıldır Hella marka kullanıyordum ki göz çıkartan cinsten. Sis olarakta Classic 181 hella kullanıyorum yine. Plakanın üstünde Hella 149 larım da var Halogen. Dünya paradır bunlar apaçiler alamaz emin olabilirsin 35 liraya turbo takıp gezerler turuncu camlı. Polisin far parklarının sarı olmasını tabi ki söyleyeceğim tartışma sırasında yanımızdan adam 350z ile asfalt kaldıran cinsten 3. vites 140 la geçerken eksozla ortalığı inletirken polis ekibinin durmuş benim farımla, yavaş gitmemle bunlar dışın hareket, davranış, ses tonunu duyunca vuruşmamak için kendimi bile tuttum, sen neyden bahsediyorsun burda ki insanlara polisi ne şikayet edeceğim, emniyet genel müdürlüğü beyaz masa mı burası. Emin ol o helal olsun dediğin polise ben rüşvet verseydim bu cezaları da yemezdim ki gözlerin bozulmuş inan üzüldüm fakat far yüzünden bozulduğunu uydurduğunu düşünüyorum, geçmiş olsun, lazerle çizdir teknoloji ilerledi çünkü ben ve benim gibiler farlarını sökmezler. Bizi bağlayacak polis yok emin ol ;)
    TheCalip_ arkadaşım aracım Doğan 1.6ie, Connect polis ekibinin arabası. Yediysen afiyet olsun.
    DelikanlıTony arkadaşım inan çare o değil öyle olmaması için kes cezayı hadi git diyorum. Enpati kuruyorum evine ekmek götürüyor uğraştırmakta istemiyorum inançlı bir insanım Allah görüyor ve havale ediyorum elbet hak yerini bulur, kimsenin ahı kimse de kalmaz. Vicdanen rahatız çok şükür.
    dtcfli arkadaşım Bağdat caddesindeyken aracımda eksoz da vardı memurun derdi eksoz değil, bence sen biraz daha trafikte piyasa yap. Forumda seni takip edeceğim tecrübeli yorumlar yazdığında mesaj at, konuşmak daha farklı konularda inşaallah tartışmak isterim, sağlıcakla kal.
    arabasevdası arkadaşım doğrudur benim de çok oldu lakin kısmet diyelim.
    eren15935 doğrudur kal sağlıcakla.
    risaytemha normal farların yanındaysa tak devam et dedi bende olduğu halde davranış özürlü memur beye inat olarak ceza kesmesini istedim, takıp uğraşmadım farlarla gece yarısı.
    nightman arkadaşım güzel espiriydi.
    memocan2468 far insanın gözünü her türlü alır, rahatsız eder. Ledli farlar dahi. Sarı, sarımsı, beyaz, floresan beyaz hiç fark etmez. Eğitim şart.
    K.B.R.O arkadaşım sen bilip bilmeden kimi suçluyorsun, ne hakla suçlama yapıyorsun, iftara ediyorsun. Bağdat caddesindeki mekanlardan haberdar mısın? Eğlence mekanları kaçta dağılmaya başlar bilir misin? Saat 3 de mekandan çıkan bay, bayanlar arabasıyla veya mekan önündeki taksiyle evlere dönerler bilirmisin? Saat 3 de bağdat caddesinde travestiler vardır bilirmisin? Doğan 1.6ie içinde 3 kişi olan bir arabaya bayanı geçtik, travesti bile el etmez, yanaşmaz ki Allah'a çok şükür hepimiz eşli, dostlu insanlarız. Lütfen saygını yitirme.
    hoksi arkadaşım senaryo değil de sen zayıfsın.
    q-_-p arkadaşım sana da Allah hidayet versin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.