Şimdi Ara

Yatırım nasıl yapılmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce 3 yıl altın biriktirerek 800 bintlye araç aldım birazda kredi çektim tabi.

Şuan yine her ay 3-7 bin tl arası birikim yapmayı planlıyorum ve bu parayı unutuyorum sanki harcamış ve gitmiş gibi. Aydan aya birikim miktarı değişebilir

Bu şekilde hisse senedi biriktirmek mantıklı olur mu ? 40 45 yaşında kadar biriktirmek ?

Tecrübeli abileri varsa dinlemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 31 Ağustos 2025; 14:22:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

%60 amerikan fonları alıcaksın

%20 dönemi geldiğinde Kripto DCA

%20 BES acıcaksın dönemlik olarak altın ya da hisse seneti fonları arasında değişim yaparsın

oranları kafana göre değişebilirsin ama %50 den asagı dusmesin amerikan fonları sonucta en sabit getiri orada

10 yıl boyunca altın alayım 10 yıl boyunca hisse alayım diye yatırım olmaz.malesef bizi hep kandırdılar böyle sacmalıklarla. yatırım takip ve döngü işidir. bugun altın al diyenler altın 1500 dolarken nerdeydi?4k dolarda altın diyorlar  

20 yıl boyunca altın artmadı nerdeyse. o yüzden bakıcaksın ne yatay piyasada ne ucuz kalmıs ne pahalı ona göre portfoyun arasında döngü yapıcaksın. tabi bunlar artık ögrenme ve takip işi olduğu için zaman ve tecrübe gerektiği o yüzden üstteki gibi oransal olarak bir portfoy yaparsın sonra ögrenirken vs neyi ne zaman daha fazla alıcaksın ya da döndüreceksin tecrübe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 31 Ağustos 2025; 14:53:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatırım tavsiyesi lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.