|
Takibe alalım bakalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

fujigef
,
haldun41
,
CounTRy678
,
parlamenter
,
Erkan0644
,
RainyDream
,
Sahap08
,
mckoy
,
kaplanyy
,
masterap
,
ahmetkn34
Daha Az
12 Mobil,
1 iOS
Popüler Konular listesinde
|
Takibe alalım bakalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim de 6 çeşit hisse yoğun var ama düşüşlerde hangisine ne miktarda alım yapacağımı şaşırdım, bir yandan da 6 çeşit hisse var onun için mecburen değişkenleri bozduruyorum. Hisse yoğun sayısı konusunda kararsız kaldım azar miktarda ve çok çeşit olması mı daha iyi, yoksa çeşidi az tutup alım miktarlarını mı arttırmalı. Gerçi bu çok fark etmiyor herhalde gmr, nnf, ve mac bunları aynı anda ve miktarda almıştım hepsinin getirisi hemen hemen aynı olmuş. Yine aynı anda aldığım buy, goh ve adp içinden de en kötüsü buy olmuş, tabi biraz daha uzun vadede ne olur ona bakmak gerekir. |
|
Hocam fon sayısı fazla olunca tek bir fona ayırdığım miktar azalıyor, öyle olunca diyelim fon %20 kazandırdı bir ayda. O fonda 5000 liram varsa 1000 lira kazanıyorum, ama fon sayım daha az olsa ve o fonda 20000 liram olsa, o zaman 4000 lira kârım oluyor. Yani fonlardaki paramın daha fazla olması açısından daha az sayıda tutmak istiyorum ben. Daha az sayıda olsun ki daha fazla miktarda para yatırabileyim her birine. Tabii riski dağıtmak da önemli bir mevzu. Ben 5 fona kadar düşürebildim, daha da azaltmam bu sayıyı. 5 fon ve altın iyi bir strateji bana göre. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 22 Ekim 2023; 20:6:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Orası öyle çok fona bölünce alınan miktarlar azalıyor, ama toplam miktar sonuçta değişmiyor, ben de çeşit olsun her birinin içinde değişik hisseler vardır diye düşünmüştüm, şimdi olsa en fazla 3 çeşit alırım, şimdi bir yandan da zararda olmayanları satıp zararda olanlara ekleme mi yapsam diyorum. Kıymetli madenler ve altın fonu vardı 15-20 gün önce çıkmıyorlar diye sattım şansızlık işte, değişkenleri de satıp hisselere ekleme yapıyorum ama düşüş durmuyor zarar katlanıyor, bilmiyorum bakalım nakit bitene kadar devam, sonra beklemekten başka çare yok. |
|
Saygı ve Sevgilerimle,
kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”. -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir. - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 |
|
Bu old bitirdi bizi bugün vedalaştım kendisi ile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gram altın bu tarz durumlarda gerçekten kurtarıcı. Hem acil nakit ihtiyacını karşılıyor, hem de yedek akçe gibi düşünebiliriz. |