Şimdi Ara

yatay geçiş olmuyor bırakıp kırık obp ile tercih yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aöf web tasarım kodlamadan bilgisayar programcılıgına geçiş yapmak istiyorum fakat geçiş yok agno ilede merkezi puan ilede yok sene sonunda da olmayacak galiba.


    1. okudugum okulu bırakıp tekrar tyt sınavına girmeden mevcut puanımla (285) yerleşebilir miyim 215 le falan kapatıyor
    2. çağrı merkezi okulu bırakmayıp ikinci üniversite olarak kayıt yaptırın sonra diğer okulun kaydını sildirirsiniz dedi bu seçenek nasıldır?



    ve arkadaşlar ben yerleştigim halde okulu bırakırsam tyt puanımı kullanabilecek miyim kırık obp ile? sizce ne yapayım?




  • up

  • merkezi geçişler yazın yapılmak zorunda onu iyi araştır. Ek madde 1 diye geçiyor. Bahar döneminde üniversiteler ek madde 1 i ister açıyor ister açmıyor.

  • Zamr kullanıcısına yanıt

    fakat ben önlisans 1. sınıf öğrencisiyim sene sonunda 1. sınıf bitecek ben o zaman yatay geçiş yapabilir miyim? ilk döne olmuyor mu yatay geçiş ?

  • Bu önümüzdeki bahar dönemi için merkezi yerleştirme puanı ile (Ek madde 1) yatay geçiş yapabilirsin ancak bahar dönemi için yatay geçişi açmak üniversitelerin inisiyatifinde. Bahar dönemi geçişleri şu aralar yapılıyor. Üniversitelerin duyurular kısmından öğrenebilirsin. Güz döneminde ise merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçişi (ek madde 1) her üniversite açmak zorunda. Bu geçiş ise yazın temmuz ağustos aylarında oluyor.

    Yani senin şuan istediğin üniversite merkezi ile geçişi açtıysa başvurabilirsin kabul edilirsen bahar dönemi başlarsın. Bahar dönemini kaçırırsan yazın geçiş yaparsın güz döneminde başlarsın okumaya.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.