Şimdi Ara

Yatay Geçiş Hakkında ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bir grafik tasarım öğrencisiyim. Çanakkale 18 Mart Üniversitesine yatay geçiş başvurusunda bulundum.

Diğer okullardan farklı olarak bizi özel yetenek sınavına sokacaklarını söylediler ( ki normalde böyle birşey yapılmıyor ) ve tekrar okula çağırdılar. Sınav koşullarının uygun olmamasının yanında hocaların kararları anlık aldığı bir sınav oldu. Önceden hazırlanmayan, ciddiye alınmayan ( başımızda bile durmadılar ) ve olsun-bitsin mantığı ile sınav olduk. Ardından da mülakata aldılar, sorular sordular. Zaten bu sınav olayını da ilk defa bu sene yapıyorlarmış. Ayrıca okul yeni binanın inşaat ve taşınma durumu yüzünden tam olarak oturmuş değil.

Sorun şu ki okulun 2. sınıf için 3 kişilik yatay geçiş kontenjanı var. Fakat biri ben olmak üzere sadece 2 müracaat yapıldı. Bu durumda okul kendi insiyatifine göre, öğrenciyi almama gibi bir tercih yapabilir mi? Yani yatay geçiş kontenjanı olmasına rağmen hiçbir öğrenciyi yatay geçişten almama gibi bir tercih yapabilir mi?

• Yani alsalar ne olacaktı oturtacak 3 sırada mı yoktu, yetenek sınavı sonuçları çok kötü mü geldi anlamadım. Sadece seramik için bir kişi almışlar.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.