Yatay Geçiş Hakkında
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bazı okullar yeni tarihli belge istiyor 1 temmuzdan sonra veya 1 ağustostan sonra alınmış olmalı gibi. Başvururken sitede yazmıyorsa haziranda alınan belge sorun çıkartmaz bence. E devletten aldığın belgelerde zaten karekod var. Okuldan alacağın belgeler de ıslak imzalı olacak veya dijital imzalı olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anladım hocam cok sagolun
Okulu kesin degistirecen mi knk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesin bir sey yok hocam suanlık ama ailem biraz daha pozitif bakmaya başladı bu olaya. Sene sonu artık karar vereceğim. Elimde olsa bahar dönemin de şansımı denerdim de fakülte sadece güz dönemleri yatay kabul ediyormuş.
Transkripti 1 ağustostan itibaren istiyolar genelde. Diğerleri önemli değil.
_____________________________ -
Öğrenci işleri her zaman açık oluyor dimi hocam
transkripti e devletten al yeterli. Öğrenci işlerini yaz döneminde dümen oluyor yetkili birini bulmak zor. Ders içerikleri ve ders planını fiziki olarak imzalatırsın okul dönemi.
Ders içeriği,disiplin belgesi ve myp ile geçiş yapmamıştır belgelerinde tarih oluyor mu hocam
ders içeriğinde tarih olmuyor. Disiplin belgesinde oluyor. MYP bilmiyorum ama fakültenden teslim alacağın için %99 tarih vardır.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt