10 ay 50 gün hapis cezam vardı ama denetimli serbestlikten faydalanıyodum bugun infaza gittim daha önceden denetimli serbestliğim olmadığı halde daha önceden de hapis ve adli para cezalı suçum oldugu ıcın beni belli süre yatıracaklarını söylediler ama denetimli serbestlik olmamıştı. yatarım nee kadardır hesaplar mısınız? suç 2014 hakaret cinsel taciz tehdit |
Yatarım ne kadardır 10 ay 50 gün hapis cezası için

-
-
Hükmünüz 10 ay 50 gün (yani toplam 320 gün) hapis cezası olduğuna göre ve suç tarihi 2014 olduğundan, o tarihte yürürlükte olan 647 sayılı Cezaların İnfazı Hakkında Kanun ve mülga hükümler dikkate alınarak infaz hesabı yapılır; 1 yıldan az süreli hapis cezalarında doğrudan denetimli serbestlikten yararlanma mümkündür, ancak daha önce kasıtlı bir suçtan kesinleşmiş hapis veya adli para cezanız varsa ve denetimli serbestlikten hiç faydalanmadıysanız, ilk kez uygulanacaksa dahi cezanın bir kısmının cezaevinde infazı gerekebilir. Bu durumda, genellikle cezanın yarısı veya en az 1 ayı cezaevinde infaz edilir, ardından kalan süre denetimli serbestlikle geçirilir. Sizin durumda da ortalama 30–45 gün arası bir fiili yatış süresi öngörülebilir. Ancak cezanın mahiyetine, suç sayısına, toplama ve içtima hükümlerine göre değişebileceğinden, net infaz süresi en sağlıklı şekilde Cumhuriyet Savcılığı İnfaz Bürosu tarafından yapılacak resmi infaz hesaplamasıyla belirlenir. Bir avukat aracılığıyla infaz dosyasının detaylı incelenmesi yerinde olacaktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X