Şimdi Ara

Yatan araçtan gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bayram tatili için, memleket uzak olduğundan kendi arabamla gitmek istemediğimden otobüsle gittim geldim. Yaklaşık 14 gündür aracım kapalı otoparkta güzel bir şekilde yattı. Aracı bıraktığım gibi tertemiz buldum. Ancak biraz önce aracı 14 gün sonra ilk kez kullanmaya başladığımda, temiz asfaltta bir ses geliyor lastiklerden. Hani arka camın birisi yarım açık olunca lak lak lak diye bir ses gelir ya, ona benzer. Arabada eşim vardı o da sanki ben o sesin üzerinde oturuyorum dedi, yani o da hissetti. Yaklaşık 40 km kullandım. Yolculuğun son kısımlarında artık alıştım mı bana mı öyle geldi sanki ses azaldı. Ama tam da gitmedi. Bunun sebebi ne olabilir? 2 hafta öncesinde hiç bir şey yoktu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • El freni çekili vaziyette bıraktıysanız o ses bir süre gelir aynısı benimde başıma geldi 33 gün yattı araç ilerlerken sanki arka lstiklerden birisi yerinden fırlatacak gibi ses geliyordu ve teker döndükçe araç zıplıyordu zamanla geçecektir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kyhnzcn kullanıcısına yanıt
    Hocam elektronik park freni var her türlü kontak kapansa da kendi mutlaka çekiyor o freni. Bu zararlı değil mi peki, yani orada bir sürtme falan mı var acaba? Bu arada ses tiz değil bas bir ses periyodik aynı şekilde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki mekanik el freniydi lakır lakır ses yapıyordu resmen araç 316i elektronik el freninin çalışma prensibi hakkında bilgim yok maalesef. Düz yola çıkıp aracı yüksek hızlarda tuttum ses azaldı ve tamamen kesildi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kyhnzcn kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle yapayım o zaman, cevap için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malum son dönemlerde extrem yağışlar var, yağmurda kaldıysa bilyalar pas yapmış olabilir, sesin azalması da pasın yavaş yavaş geçmesindendir.
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    Hayır kapalı otoparkta idi. Ancak sürdükçe azaldığını farkettim bugün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyal lastikler yapar. Parktayken altta kalan tarafı düzleşmiştir, kullandıkça düzelir. Park etmeden önce basınçları yüksek bırakmak azaltır.
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Bu mantıklı geldi hocam. Bilseydim hava basardım gitmeden. Umarım sürüş güvenliğini riske etmiyordur şu anda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.