Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6.166
Cevap
265
Favori
1.980.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    O yatağı alırken denemediniz mi, sorun varsa 30 gün memnuiyet garantisi dahilinde yatağınızı değiştire bilirdiniz.
    ayrıca 1000 üstünde çalışanı olan ve Türkiye'de yatak ihracatının %28 ni yaparak ülkeye kazanç sağlayan bir firmaya böyle vicdansızca laf söyleminiz resmen ayıp.
    lütfen önce doğru yatağı alın ve sorununuzu yetkililerle paylaşın mutlaka çözüm üreteceklerdir.
  • devrimbilek D kullanıcısına yanıt
    batsın o firma :D sanki benim dilememle batacak orasıda ayrı mevzu,, alırken başka bir model gösterdi, bununla hemen hemen aynı ayarda dedi,, evet değişim içinde gittim,, yatağın yarısı kadar masraf çıkardı ki ,, o farka zaten internetten iki tane daha yatak alınırdı,,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Lütfen bütçeniz dahilinde Yataş'ı ve alternatiflerini mağazalarına giderek deneyin.
  • redferrari R kullanıcısına yanıt
    internetten alacağınız yataklardan menün kalacağınız ne malum.
    hangi mağazadan aldınız ve alternatif olarak hangi yatağı sundular.
  • arkadaşlar
    2 yaşındaki oğlum için 100*200 yatak almayı planlıyorum çok hareketli yatıyor rahat rahat genişçe yatsın..
    marka ve model tavsiyeniz var mıdır yarı ortopedik olması öneriliyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SSgn

    Yataş modelleri için tablo hazırladım. İşine yarayan olur mu bilmem ama paylaşayım. Fiyatlar 150x200 içindir.









    Merhaba, peki sence hangisi en iyi tercih olur. Ben 8. sırayı çok beğeniyorum. Görsel olarak. Denemişliğim yok. Almak da isterim. Ama kararsızım. Güzelim kampanyada bitti. :( Alamadan gitti kampanya. Zaten ne demişler akıllı düşünene kadar deli köprüyü geçermiş. Sağlık olsun.




  • rueta R kullanıcısına yanıt
    Merhaba Yeriniz müsaitse ölçü olarak 120x200 olabilir, 0 ile 20 yaş arası orta sert yatakların hepsi olabilir.
    Paket yaylı sistemeler kullanıcının yatığı alanı kişiselleştirdiği, tek kişilik yataklarda ise böyle bir ihtiyaç olmadığı için paket yaylı ürün terci etmenize gerek yok böylelikle bütçenizde daha düşürme şansınız olacaktır.
    Yatsan'ın Breeze yatağı özellikle çocuklara ve yaşlılara öneriliyor. Duchess, Otantique, Therapyste'de pek ala olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devrimbilek

    Merhaba Yeriniz müsaitse ölçü olarak 120x200 olabilir, 0 ile 20 yaş arası orta sert yatakların hepsi olabilir.
    Paket yaylı sistemeler kullanıcının yatığı alanı kişiselleştirdiği, tek kişilik yataklarda ise böyle bir ihtiyaç olmadığı için paket yaylı ürün terci etmenize gerek yok böylelikle bütçenizde daha düşürme şansınız olacaktır.
    Yatsan'ın Breeze yatağı özellikle çocuklara ve yaşlılara öneriliyor. Duchess, Otantique, Therapyste'de pek ala olabilir.




    120 biraz zorlayabilir odayı.. yatağın kendisiyle beraber..
    Söyledikleriniz biraz pahalı geldi daha uygun fiyatlı öneriniz var mıdır ? geçen hafta yataş a bir sormuştum yarı ortopedik bir yatağa, 100 * 200 ölçüsünde, 590 TL demişlerdi.. model neydi bilmiyorum ama..




  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Çok zor iş hocam. Kağıt üstünde en iyisi 7 numaraydı. Rahatlık anlamında en iyisi duchess ve 8 numara gibi geldi bana. Ama ben teslayı aldım benim iş biraz aceleye geldi iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum yatak 10 gün sonra gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSgn S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hayırlı olsun.
  • rueta R kullanıcısına yanıt
    O zaman sleepstar ama ben en kötü duchess derim bu ürünlerde patenti Yatsan 'da olan multispiring yay sitemi var bonel yay siteminden %30 daha fazla yay içeriyor.
    Daha fazla yay ağırlığın yüzeye eşit dağılımı sağladı için daha az dönme isteği ile kesintisiz uyku vaat ediyor.
  • yatsan kampanyasını bilen varmı 1330 tlye crown almıştım ertesi gün bu kampanya çıkmış bana ındırım varmı varsa iptal edıyım şiparişi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rueta

    arkadaşlar
    2 yaşındaki oğlum için 100*200 yatak almayı planlıyorum çok hareketli yatıyor rahat rahat genişçe yatsın..
    marka ve model tavsiyeniz var mıdır yarı ortopedik olması öneriliyor ?

    Bu yaş grubu için,

    Fermuarlı , yıkanabilir pedli bir yatak tercih edilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi Bir Yatak Nasıl Seçilir?



    Yeni bir yatak almanın zamanı geldi mi? Sabahları ağrıyla ve yorgun uyanıyor ve yatağınızdan memnun değilseniz, yeni bir yatak satın almanın zamanı çoktan gelmiş demektir. İyi bir gece uykusu için yatağınızın da sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyor olması gerekir. Özellikle romatizma ve fıtık gibi rahatsızlığı olan kişiler yatak satın alırken seçici olmalıdırlar. İyi bir yatak seçme süreci sizler için yorucu ve sinir bozucu olabilir. Yüzlerce çeşit arasından size ve bütçenize uygun olanı seçebilmek kafanızı karıştırabilir. Ancak unutmayın ki, her gün ortalama 10 saat üzerinde yatacağınız yatağınızı seçmek basit bir karar değildir. Öncelikle nasıl bir yatağa ihtiyacınız olduğunu beliremelisiniz. Herhangi bir rahatsızlığınız varsa, hastalığınızı da göz önünde bulundurmalısınız.



    Yatak konusunda hassas olan ve sırt ve bel ağrısı şikayeti olan kişiler için nacizane önerim yatak alırken 1000 TL’nin altına inmemeniz. (Çift Kişilik Yatak İçin) Yatak almadan önce karar vermeniz gereken bir konu var. Visyo yatak mı, lateks yatak mı yoksa yaylı yatak mı? Yatak almaya gitmeden önce bunlardan birine karar vermelisiniz. Peki nasıl karar vereceksiniz? Sizin için bu yatak türleri arasındaki farkı açıklamaya çalışayım.



    Visco Yatak Nedir?



    Visco, oturduğunuzda yada yattığınızda, kısacası temas anında sizin şeklinizi alan süngerdir. Visco yatakta bulunan elastik yapı sayesinde, yatak yumuşar ve vücudunuzun şeklini alır. Visco yatak alırken, süngerlerin tamamının visco olmasını talep etmeyin. Çünkü tamamen visco süngerden oluşan bir yatak üzerinde uyumak imkansızdır. Elastiki yapısı nedeniyle tamamen visco sünger ile yatak üretilmemektedir. Bu yüzden visco yataklar, visco sünger ve soft süngerlerin karışımı ile elde edilir.



    Visco yataklar ortepedik yataklardır ve yaysızdırlar. Isı ve ağırlıkla orantılı olarak vücudunuzun şeklini alırlar. Ortam sıcaklığına duyarlı yataklardır. Visco yataklar, bakteri ve haşeratlar için de uygun yapıda değildir. Açık hücreli oldukları için bakteri barındırmazlar ve anti alerjiklerdir. Sinir sistemi ve omurga ağrılarını, vücudun ağırlığını destekleyerek büyük ölçüde önlerler. Uyku anında kan dolaşımınızı yavaşlatırlar.



    Visco Yatak

    Visco yatakların özelliklerini açıkladıktan sonra, ondan avantajları daha fazla olan Lateks Yatak’a geçebiliriz.



    Lateks Yatak Nedir?



    Lateks yataklarda kullanılan süngerler ağaçlardan elde edilir. Ağaçlardan elde edilen kauçukların sünger haline getirilip Lateks yataklarda kullanılır. Dolayısıla süngeri doğal malzemelerden üretilmiştir. Ancak şunu da belirtmeliyim ki piyasada satılan Lateks Yatakların pek çoğu %100 doğal süngerden oluşmamaktadır. Genellikle %20 doğal, %80 sentetik süngerlerin karıştırılması ile elde edilmektedir. Bunun nedeni ise %100 doğal süngerden üretilen yatakların oldukça maliyetli olmasıdır. Tamamen doğal süngerden özel lateks yataklar da üretilmektedir. Ancak dediğim gibi diğer yataklara oranla oldukça pahalıdır.



    Lateks Yatak

    Lateks yataklar hakkında kısa bilgilerden sonra, Lateks Yatak ve Visco Yatak arasındaki farklardan bahsedelim. Birbirlerine karşı üstünlük sağladığı yönleri de anladıktan sonra bi hayli karışık olan yatak seçiminizi daha kolay yapabilirsiniz.



    Lateks Yatağın Visco Yatağa Göre Avantajları



    İnsanların büyük bir bölümü için lateks yataklar, visco yataklara göre daha rahat bir uyku deneyimi sağlar.

    Lateks yataklar içerisinde doğal süngerler barındırırken, Visco yataklar tamamen kimyasaldır.

    Lateks yataklar, Visco yataklar kadar gaz çıkarmazlar.

    Lateks ve Visco yataklar içerlerinde bakteri üremesine imkan vermezler. İki yatak türüde alerjik vakalarda tercih edilebilir. Ancak Lateks yatakların Visco yataklara göre alerjilere karşı koruma gücü daha fazladır.

    Lateks, Visco süngerlere göre daha uzun ömürlü ve daha dayanıklıdır.

    Lateks yataklar, Visco sünger kadar ısınmaz ve terletmez. Ancak, bu yataklar, at tüyü gibi elyaflar ve çeşitli tekstil ürünleri ile birlikte üretilerek ter sorunu ortadan kaldırılmaktadır. Satın almadan önce mutlaka bu konuyu da görüşün.

    Yatakta sağladığı hareket kolaylığı ile de Lateks yataklar daha avantajlıdır.

    Yatak Satın Almadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Visco Yatağın Lateks Yatağa Göre Avantajları



    Bel ve sırt ağrılarını azaltmak için Visco yataklar daha iyi olabilir.Çünkü Visco yataklar, Lateks yataklara göre vücudunuza daha az basınç uygular.

    Tıpkı Visco Yataklarda olduğu gibi Lateks yataklarda da basınç azaltma vardır. Başka bir deyişle iki yatak türü de vücudunuza uygulanan basıncı azaltır. Ancak kaliteli Visco yataklarda, Lateks yataklara göre vücudunuza daha az basınç uygular.

    Çift kişilik yataklarda eşlerin birbirinin hareketlerinden rahatsız olduğu durumlar ile karşılaşıldığı da oluyor. Böyle durumlar için de Visco yataklar önerilebilir. Çünkü, Visco yataklarda eşlerin hareketleri, hareket transferi azaltma özelliği sayesinde çok fazla hissedilmez.

    Aşağıdaki video da da Visco ve Lateks yataklar arasındaki farklardan bahsedilmektedir.





    Yatak Sert Mi Yumuşak Mı Olmalı?



    Yatak seçiminde sert yada yumuşak olması yatağı kullanacak kişinin anatomik durumuyla alakalıdır. Sert yatakları özellikle doktor tavsiyesi ile seçmelisiniz. Boyun, sırt ve bel ağrıları yaşayan kişiler doktorlarına yatak seçiminde de danışmalıdır. Doktorunuz yarı ortepedik yada full ortepedik yatak önerecektir. Doktorunuzun tavsiyelerini satış temsilcilerine anlattığınızda size yatak seçiminde daha rahat yardımcı olacaklardır. En önemlisi sizin en rahat edebileceğiniz yatağı seçebilmek. Bunun için uyku merkezlerini ziyaret ederek, yatak çeşitlerini test edebilirsiniz.



    Bu yazımın da sonuna geldim. İyi Bir Yatak Seçimi İçin Dikkat Etmeniz Gerekenleri açıklamaya çalıştım. Siz de yatak satın almadan önce mutlaka kendinize en uygun yatağı keşfetmelisiniz. Rahat uyuyabildiğiniz, dinlenmiş bir şekilde uyandığınız ve bel ve sırt ağrısı şikayetlerinizi azaltan bir yatak satın almanız, tüm hayatınıza olumlu tesir edecektir.

    https://www.google.com.tr/amp/www.mobilyaloji.com/iyi-bir-yatak-nasil-secilir/amp/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İstikbal Sleepy 160x200 = 808TL

    Ferro Baza 160x200 = 814TL

    Ferro Başlık 160lık = 232TL

    ----------TOPLAMDA= 1855TL



    Fiyat ve yatak hakkında yorum yapabilecek olan var mı?

    Daha önceki yatağımda istikbaldi ve çok memnun kaldım.

    O yüzden istikbal i düşündüm kullanan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yataş tövbe ki tövbe



    Evimize aldığımız Yataş Atletic 160x200 yatak sebebiyle artık sabahları saat 4-5' te uyanıyorum. Yatak gerçekten isminin hakkını veriyor, uyutmuyor. Sağıma dönüyorum sağ kaburgam ağrıyor, sırt üstü yatıyorum sırtım ağrıyor, soluma yatıyorum solum ağrıyor ne bir uyku düzenim kaldı, ne bir hayatım. Başta doktora gittim, sayısız tahlillerden sonra sorunun Yataş Atletic olduğuna karar verdik. Araştırmalarımda gördüm ki sayısız şikayetler var. Sabah enerji hak getire, belimi doğrultamıyorum. Artık bel, sırt ve kaburga ağrıları ile dinlenmiş bir bedenle kalkmayı hesap ederken, dayak yemiş bir halde uyanmak nedir? 2000 TL'ye yakın para verdik. Bir daha asla Yataş almam. Tövbe ki tövbe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahlat S kullanıcısına yanıt
    ATHLETİC almak üzere olanların bir çoğunu uyarılarımla vazgeçirdim.
    mümkünse DHT yaylı modellerden uzak durulması gerektiğini yazmıştım.
    ama komple yataşı kötülemek hoş olmamış.
    6 aydan fazladır LEGGETT & PLATT YAYLI SERİ den Zero Gravity kullanıyoruz. memnunuz.
    tabi fiyatı 3500 değil, 2500 civarı olmalıydı.
  • yatağı sert olanlar ankara siteler'de yatak pedi yaptırabilir. tek kişi 250tl, çift kişi 500tl civarı. benim yatak sertti, ped çok rahatlattı.
  • Arkadaşlar kendi yatağımı uzun süredir değiştirmek istediğim için eskisini bir yere gönderdim, iki gündür yerde yatıyorum.

    Yerin sertliği uyku kalitesi açısından çok iyi geldi, hatta yataktan çıkasım gelmiyor desem yeridir.

    Ancak yatak değişikliğinden midir bilmiyorum belimde ağrı hissetmeye başladım. Bu bel ağırısını hissetmemiş olsam yerde bile yatmaya devam edebilirdim.

    Doğtaş ergo life diye sert bi yatak buldum ancak bu yatakla ilgili hiç bir yerde yorum yok malesef. Yataşta da bir iki sert yatak denedim, hiçbiri istediğim gibi değildi.

    Hem bu doğtaştaki yatak konusunda, hem de sert yatağa geçince bu ağrılar devam eder mi bilgisi olan varsa çok mutlu olurum,

    teşekkürler.
  • ülkede adam gibi yatak yok,, sanırım en iyisi kanepe, çekyat,, zaten yatsan gibi firmalar üçkağıt çeviriyor, ilkin kötü yatak yolluyor, sonra yarısı kadar değişim parası talep edip, çiftte vurgundan zengin oluyor,, beter olsunlar,, adam gibi yatak bulmak şans işi,,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.