Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.166
Cevap
265
Favori
1.980.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

    Dolaşmaya başlayalım o zaman




  • Yataş Duchess ve Siesta baza ikilisini 2000 TL ye alarak yatak + baza faslını kapamış bulunmaktayım.

    Yataş'ta Yatsanda indirimli fiyatlar üzerinden peşin verildiği taktirde %10 indirim daha uyguluyor.

    Yatsanda şu an bazı yataklarda çift kişilik yorgan ve 2 yastık hediyeli kampanya var.

    Yatak alacaklara tecrübe amaçlı gözlemlerimi aktarayım.

    Yatak denemek için Yatsan ve Yataş'a gittim.

    Switzerland aşırı sert geldi. Direk başka yatağa yöneldim.

    Visco yataklara yattım, yatıyorsun vücudunu sarıyor ama yatağın içine gömülüyorsun. Sağa sola dönemeye çalışmak nerede ise imkansız. Son derece rahatsız oldum ve Viscoların yüzüne dahi bakmadımç

    Yatakları Switzerland'a nazaran daha yumuşak olan Duchess ve Otantiqua Plus olarak ikiye indirdim. Duchess daha rahat geldiğinden onu seçtim.

    Not: Herkesin hissiyatı farklıdır. Benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir. Denemeden yatak almayın.

    30 gün deneyip beğenmezsen başka yatakla değişim muhabbetlerini de iyice inceleyin. Yatsanda olan prosedür, alırsın yatağı 30 gün sonra beğenmez isen %15 i kesinti olur.

    Atıyorum 1500 e yatak aldın, beğenmedin. 225 lira çöpe gidiyor. 2000 liralık yatak beğendin, 775 lira daha verip yeni yatağı alıyorsun.




  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim,http://yatsan.com/yayli-yataklar/crown#product bu ürün hakkındaki yorumlarınızı öğrenebilirmiyim ?
  • Sn. Lord cekyatta cok iyi uyuyorum..simdi ben hangi sertlikte yeni yatak almaliyim? Sert mi yumusak mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski yatağım yataş prestij idi. Uzun yıllar kullandım. En son işbir visco aldım yatak iyi (eşim rahatsız değil) ancak ben hiç alışamadım. Değişmek zorunda kaldım. Şimdi pierre cardin kullanıyorum. Yataştan da iyi, ya da bana uygun bilemiyorum. On numara bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yatak arayisi icindeyim de istikbal iq sleep ve iq comfort arasinda kaldim tabi terapy plust a var.

    Ben yumusak istiyorum ancak ilerde ne sıkıntı yasarik yada yasamam yorumlarinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    @lordford50 Selamlar,

    İşbir elite pocket veya yatsan otantik plus denedim ama onlarda therapistmodelinin verdiği konfor yok. Switzerlandda çok sert.

    Denediğim ürünler arasında en çok hoşuma giden Yatsanda terapist modeli oldu ancak ondada visco kullanılmış. Viskonun suya tere karşı hasssiyeti ve sağlıklı bir ürün olmadığına dair forumun eski sayfalarında düşüncelerinizi http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=110386311 okudum. Göz göre göre visco katmanlı bir yatak sağlıklı (terletme,hava alma,petrol ürünü olması) bir tercih olurmu dersiniz ? İdaş boston, yatsan whisper da paket yay ve lateks var. Lateks olanlarda pahalı geliyor. Şu durumda ne yapmalıyızki.

    Önereceğiniz başka alternatifler olabilirmi ? İşbir elite pocket veya yatsan otantik plus alıp üzerine lateks veya pamuklu bir uyku pedi nasıl olur ?

    Önerileriniz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamtugrul -- 29 Şubat 2016; 16:42:12 >




  • Ne marka alırsanız alın, sakın Merinos almayın. Merinos un 2014 ağustosunda 680-TL ye sert ortapedik yaylı yatak olan Y-05 modelini aldık. Ve SIRT ağrılarım başladı. Ayrıca diyelim ki uyumaya gidiceğim daha yatağa çıkmak için dizinizi koyarken gacırt diye bir ses. Sonra gece küçük çocuklarım var uyanıp geliyorlar. 15 kilo bir çocuk yatağa çıkarken bu kadar mı ortapedik yataktan ses gelir yine aynı ses. 3 yaşındaki çocuğun gelmesine değil, yatağın sesine uyanıyorum. Sonra servisini aradık. Bursaya 15 gün sonra gelecek dendi. Geldi aldılar, güya tamir edildi yine aynı ses, içinde paslı tel mi var yada yada yayları sarmadılar mı kumaşlar la bilmiyorum. Teknoloji diye birşey yok. Yine aynı şikayetim devam etti. Satan mağaza Merinos Bayisiydi, satarken demiştiki : " Bu yatakların 10 sene garantisi var, 3 kere servisi gittimi otomatik değişiyor " demişti. Buna istinaden almıştım. Meğer değişim diye birşey yokmuş. Külliyen yalanmış. Eve yatak gelenden sonra ilk 15 gün içinde aranırsa değişim oluyormuş böyle dedi Merkezleri. Biz ilk aldığımızda daha kullanmadan tatile gitmiştik. Kullanmaya başlayınca farkettik sırt ağrılarını. Merkezleriyle telefonda konuştuk diyorki : " Size madem mağaza değişir dedi, kendileri değişssin " diyor. Ve aynı yatak modeline bu sene birde zam gelmiş. Benim 2014 teki 680 Liram şuan 900-TL değerinde. Güya servise gitti tamir ettiler, haala aynı bir değişiklik yok. Diyeceksinizki mağazada deneseydiniz. Mağazada teşhiri yoktu, tavsiye etti satıcı, sert yatak sağlık açısından iyi olan diye. Helal etmiyorum, haram olsun. Bu yazıyı da insanları bilgilendirmek için yazıyorum. Cevap istemiyorum. Şaka yada CIVIKLIK kimse yapmasın, amaç insanları bilgilendirmek.




  • Herkese merhabalar.

    Normalde bir ürün almadan önce daima foruma danışırım. Ancak bu sefer biraz acele oldu. Ve deneyerek almak istedim, sonuçta üzerinde yatacak olan benim.

    Arkadaşlar yataşa gittim ve hemen hemen her yatağı denedim. En çok Prestige Prime'ı beğendim ve 90-190 olan ölçüyü satın aldım. Yatak çarşamba ya da perşembe günü teslim edilecek.

    Nasıl bir yataktır yorum yaparsanız sevininrim, çünkü teslimattan önce iade etme şansım bulunuyor. Dediğim gibi ben çok rahat ettim üzerine yattığımda. Yataşın tüm yataklarını denedim. Five Z için gitmiştim ama bu daha rahat geldi.

    Lordford üstad sizin görüşlerinizde benim için önemli

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 5 Mart 2016; 14:35:44 >
  • pierre cardin yatak çok güzel



    Uyumak sadece günün sonunda yapılması gereken atıl bir zaman değildir. Yatak sadece üzerinde uyunulan bir mobilya, yastık sadece başımızı koyduğumuz bir kumaş parçası değildir. Yatak odası sadece uyumak için kullanılan bir mekan değildir. En özel yaşam alanlarınız Pierre Cardi’nin moda bakış açısıyla ve radikal deneyimleriyle yeniden tasarlanıyor.

    bel (omurga) anatomisi Hem vücudumuzun dik durmasını, hem de içindeki kanaldan geçen omuriliğin korunmasını sağlayan ve 33 kemikten oluşan omurga sistemi bulundukları bölgeye göre farklılıklar gösteren omurlardan oluşur.İnsan vücudunda bulunan 33 omur “S” şeklindedir. “S” pozisyonunun uyku sırasında da korunması, omurga sağlığı açısından çok önemlidir.
    pierre cardin yatak
    Bu mesaja eklenen görseller:





  • Legolas246 kullanıcısına yanıt
    yataşda dht yaylı modelleri beğenmiyorum ama siz beğendiyseniz hayırlı olsun.
    sert bir yataktır ama sık sık ters-düz ederseniz iyi olur.
    ben hourglass air tercih ederdim herhalde.
  • dreamtugrul D kullanıcısına yanıt
    görüşlerim doğrudur,
    ama visco yataklardan memnun kalanlarda vardır, belki de siz o grupdasınız,
    fiziki durumunuzu felan bilemiyoruz. memnun kaldıysanız güle güle kullanın.
    ama normal şartlarda tercih sırası : pamuklu, lateks, visco şeklinde olmalı.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler.

    Ancak sanıyorum dht yay sistemi yok kendine özel başka bir yay sistemi var Prestige PRime da(Kelebek olabilir) . En azından sitede öyle diyor, bilmiyorum.

    Hocam biraz omurga eğriliği var ondan, yoksa hourglass'ı da denedim yumuşak geldi.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 7 Mart 2016; 14:29:09 >
  • Merhaba lordford50

    Çift kişilik bir yatak almak istiyorum bel boyun ve sırt ağrılarım var önerebileceğiniz yatak modelleri varmıdır?fiyat aralığı orta seviye olursa sevinirim tskler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vraidejavu V kullanıcısına yanıt
    YATSAN, İDAŞ, İŞBİR, BRN, YATAŞ gibi yatak firmalarının orta sertlikteki yataklarını DENEYİN DERİM.
    visco pek tercih etmeyiz.
    paket yay sistemi iyidir.
  • millet selam,
    yatak alma konusuna girdim ben de evdeki yatak devreden çıkıp bel sırt ağrılarına başlayınca. forumu detaylıca okudum ve ıkı yataga ındırdım dıyebılırım. yatsan switzerland ile yatas prestıge prime arasında kaldım. bırı cıft taraflı kullanılıyor dıgerı ıse paket yaylı. sız ne dersınız? yataş olan biraz daha yumusak gıbı ama ıkısı de guzel geldı. yatsan 1485 e, yataş ise 1850 civarına geliyor bu arada. yastık olarak da orta sert bır vısco alıcaz gıbı sanırım. sız bana yatakla ılgılı yorum yapabılırsenız cok sevınırım.
  • arkadaşlar 1.75 boyunda 78 kiloyum öğrenciyim fakat antremanlardan sonra rahat rahat yatabileceğim bir yatak arıyorum.Hangi yatakları önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 100x200 istikbalin orgaform pedsiz orta sert yatağını kullanan biriyim. Gece çok döndüğümden dolayı daha konforlu bi uyku için 160x200 yatak almayı planlıyorum. 182 boy 87 kiloyum bel rahatsızlığım yok ancak bel boşluğum fazla. Normalde yan yatarak uyurum, uyandığımda ise kendimi sırtüstü vaziyette buluyorum ve bel desteği olmadığı için rahatsız oluyorum. Ekonomik tavsiyeleriniz varsa değerlendiririm, rahatlık için ucuza kaçmayın derseniz f/p olarak önerilere de açığım.
  • Merhabalar,
    Taşınma esnasında yatağım ortadan ikiye kırıldı(ayak ucu ile baş tarafı birleşti gibi düşünün) ve sanırım ufaklıklarda epey üstünde zıplayıp oyun oynadığından işi bitti gibi. Çünkü felaket bel ve sırt ağrısıyla kalkıyorum. Belki tek etken yatak değildir ama etkisi olduğunu düşünüyorum.
    Epeydir de araştırıyorum okuyorum. yatsan switzerland modeli bana uygun diye kafamda bir fikir oluştu sonra Brn markasını duydum bir de hepsiburada satılan kayseri firmasınınkiler karşıma çıktı. Benim yatağı pek deneme fırsatım yok. Sabah 06;30 evden çıkarım akşam 20;15 gibi evdeyim.Çalışma tempom yoğun ve çoğunluk ayakta.
    Brn sitesine girip iletişim bölümünden meramımı anlatan bir ileti gönderdim halen cevap yok(3 gün)
    Bursa da brn satan yer de yok sanırım. Dİğeri sitede satılan markayı bilmediğimden kararsızım.
    Bana yatak ne önerebilirsiniz?Bir de baza alacağım ona da fikir verirseniz sevinirim.
    160*200 düşünüyorum. Brn de ki Luna Baza da çok hoşuma gitmişti ama dönüş olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursasport -- 12 Mart 2016; 11:33:31 >




  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.