Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.144
Cevap
266
Favori
1.976.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2 ay önce Yatsan'dan Sealy Lovell modelini aldık. İlk haftadan itibaren yatmadan önce hiçbir ağrım olmamasına rağmen sabah kalktığımda sırtımda ve belimde ağrı oluyor. Yan yatarsam o tarafımda tutulma oluyor. Uyandıktan 1-2 saat sonra geçiyor. Aslında deneyip rahat olduğunu düşünerek almıştık fakat her sabah aynı ağrıları yaşadığım için çok geç olmadan bir çözüm bulmaya karar verdim. Yataktaki Posturepedic teknolojisi vücuda ekstra destek sağlıyormuş ve sanırım bu benim vücuduma iyi gelmedi. Görüşmelerimiz üzerine teknik servis gelip yatağı kontrol edecek. Yatakta bir sorun yoksa bile ilk 3 ay içinde %25 kesintiyle değişiklik hakkımız bulunuyormuş. Bu sırada Serta Majesty modelini denedik ve beğendik. Sizce ağrılara çözüm olur mu veya Yatsan'dan önereceğiniz başka bir model var mı (kilom 70)? Bir de bu kesintiyi göze almaya değer mi?
  • Dostlar merhaba boy 175 kilo 85 orta yumusak 100x200 bir yatak arıyorum bütçe max 3.000 TL tavsiyeniz var mi ? Bel ve boyun fıtığım da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 21 Eylül 2020; 15:11:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    Dostlar merhaba boy 175 kilo 85 orta yumusak 100x200 bir yatak arıyorum bütçe max 3.000 TL tavsiyeniz var mi ? Bel ve boyun fıtığım da var.
    https://www.yatasbedding.com.tr/zero-gravity-hybrid-seri-yatak-32237

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Üstadım istikbal grubunda önerebileceğiniz yatak var mi peki ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bfifget kullanıcısına yanıt
    merhaba, bel fıtığı sorunu yaşıyorum. bir kez çok şiddetli ağrı girmişti, iki büklüm oldum 2 hafta...

    sonra dedim ki iyi bir yatak alayım, çeşitli forumlardaki önerileri okudum. youtube'daki doktorların tavsiyelerini dinledim. kalitesine güvenerek yatsan'dan yatak almaya karar verdim. okuduklarımdan ve dinlediklerimden orta sertlikte bir yatağın fıtığa iyi geldiğini düşündüm.

    böylece yatak maceram başladı. ilk önce yatsan serta majesty yatağı aldım. yatak gerçekten çok konforlu, sağlıklı biri için çok ideal. zaten çeşitli forumlarda ve ekşi'de hep övülmüş, hilton yatağı olarak da biliniyor. ancak ben bir türlü alışamadım. ilk katmanında kullanılan yumuşak sünger beni rahatsız ediyordu. 100 gün içinde değişim hakkı veriyor yatsan %25 kesinti ile, sert bir yatak ile değiştirmek üzere aldığım şubeye gittim.

    ikinci yatağım yatsan switzerland premium oldu. üstüne para vererek bu yatağı istedim. bir haftada değişim gerçekleşti. hâlâ acaba "plus" olanı mı alsaydım diye düşünüyorum. çünkü bu yatak gerçekten "sert" sıfatının karşılığını veriyor. 75 kg olarak yatağa hiçbir baskı yapamadım ve halıda yatar gibi yattım. bir gece yattıktan sonra eski yatağımı istedim. sağ olsun şube sorun çıkarmadı ama verdiğim para boşa gitti. alışır mıydım sert yatağa bilemiyorum. sert yatağı severim ama bu yatakta hiç esneme yoktu. malzeme kalitesi olarak bir numara ama...

    birkaç hafta sonra majesty yatağımdan yay sesleri duydum, önce de duymuştum ama değiştirecem diye önemsemedim. teknik servis talep ettim ve gelip incelediklerinde yay sisteminde bir bozukluk olduğunu rapor ettiler ve değişim kararı verdiler.

    üçüncü yatağımı king koil continental'dan yana kullandım. şubedekiler çok yardımcı oldular, bu yatağı almam için bölge sorumlusu ile iletişim kurdular. yatsan, müşteri memnuniyetini gerçekten ön planda tutuyor. hep yardımcı oldular.

    king koil continental, yatsan majesty'den sert, switzerland'dan yumuşak ve esnek bir yatak. 15 gecedir yatıyorum, şu an için diğer iki yatağa göre daha memnunum. bana iyi geldi bu yatağın sertliği ve yapısı.

    eğer maddi olarak iyi durumda iseniz yatsan'dan serta majesty, serta clementine, yatsan switzerland premium plus ve king koil continental'ı deneyerek aralarından birini almanızı tavsiye ederim.

    majesty'deki yumuşaklık bir süre sonra rahatsız etti beni. kişisel olarak king koil continental'ı öneririm. omurga yapısı, üzerinde iken bozulmuyor ayrıca aşırı basınç da uygulamıyor. Ancak şunu unutmayın ki yatak tercihi kişiseldir. Mutlaka kendi bedeninizin sesini dinleyin.

    %25 kesintiye kesinlikle değer. bırakın belki biraz para kaybedeceksiniz ancak geceleri rahat uyumak gibisi yok. parayı düşünmeyin.

    umarım yardımcı olabilmişimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxsgaxx -- 26 Eylül 2020; 12:33:5 >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxsgaxx X kullanıcısına yanıt
    “ eğer maddi olarak iyi durumda iseniz yatsan'dan serta majesty, serta clementine, yatsan switzerland premium plus ve king koil continental'ı deneyerek aralarından birini almanızı tavsiye ederim. ”

    KATILIYORUM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda yatsan vardı fakat istikbal de active life gold modeli oldukça rahat geldi fiyatı da görece uygun olunca onu aldım çıktım valla bakalım umarım memnun kalırız. Bel fıtığı var bende diğer istikbal yataklara göre yatınca bu yatakta daha rahat ettim ve çok sert de değildi. Bu hafta gelicek insallah uzun kullanım deneyimlerimi de paylaşırım.

    Edit: Alez de almak lazım sanırım terleyen birisiyim. Alez tavsiyeniz var mi dostlar çok uzağım bu konulara.

    edit 2: Yorumları okumadan aldım çok terlettiğinden şikayet edilmiş hep inşallah başıma gelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 26 Eylül 2020; 22:45:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elif Buk

    Bu mesaj silindi.
    Bu reklam mı yoksa gerçekten aldınız mı? Kullandıysanız çok mu yumuşak oluyor acaba? Ve yatağın üzerine konacağına göre sabit kalması nasıl mümkün oluyor? Alttaki yatağa geçen lastik gibi şeyler mi var?
    Bir de 8 cm bu şilte kalınlığı eklenince çarşaf küçük gelmez mi o zaman?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxsgaxx X kullanıcısına yanıt
    Param yoktu, bütçem çok azdı ama yine de Yatsan firmasından Serta Clementine model yatağı satın aldım, param olsa daha da iyisini satın alırdım.
    Bel ve boyun fıtığı ömür boyu bitmeyecek ama en azından minimum ağrıyla yaşamak adına clementine modelini tercih ettim. Pişman olmamayı umuyorum, 2021 Mayıs ayından itibaren kullanmaya başlayacağım, zamlardan dolayı erken sipariş verdim.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Yatsan'da sealy maple grove yatağını denemiştik, aşırı rahattı. Ama eski usul yay kullanılıyor diye hatırlıyorum, üst katmanındaki sünger çok güzel destek ve konfor sağlıyor. %10 civarında da bir indirim alırsanız pişman olmayacağınızı düşünüyorum. Yatsan'daki en çok satın alınan model budur bu arada, birinci ağızdan aldım bu bilgiyi. Tüm yataklara baktıktan sonra bir de bunu denemenizde fayda var.
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Reklam tabiki
  • krtncsmh K kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün istikbal de active life gold yatağı denedim baya memnun kalınca fiyatı da uygun geldi aldım. Fakat şikayetvar da yorumlara bakınca herkes çok terlettiğinden bahsetmiş bakmadan aldığıma pişman oldum.

    inşallah böyle bir sorunla karşılaşmam.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre güzel bir yatak, elyaf kumaş kullanılmış sanırım, dolayısıyla terletme yapacaktır.

    Ben işbirde 7 bin liralık yatakta yattım ve yattığım gibi terletiyordu.
    Terletme olayı fiyattan bağımsız olarak tamamen kumaşla ilgili, sizlere önerdiğim maple grove tamamen pamuk yüzeye sahipti diye hatırlıyorum. Terletme olayı pek yoktur haliyle.

    İpek ve deve tüyü olan yataklar ise neredeyse hiç terletme yapmamakla beraber klima etkisi yaratıyor diyebilirim. Serte clementine bu özelliklere sahip bir yatak,, diğerlerine(işbir coolflow, idaş sleeping space vs...) yatıp terledikten sonra buna yattığımda daha da belirgin bir şekilde hissetim bu özelliğini.
  • krtncsmh K kullanıcısına yanıt
    Bu terletme olayını hiç düşünmemiştim valla hocam. Daha doğrusu bir yatakta böyle bir sorun olacağı aklıma gelmemişti.
    Fiyatı uygun olunca bir de esasen 10 15 dk yattım gayet rahat olunca alıp çıktım.

    Şimdi çok çekindim valla çok terletirse işimiz var. Acele etme huyumdan ne geliyorsa başıma geliyor zaten.

    edit: Neredeyse istikbaldeki bütün yataklar da thermobond elyaf kullanılmış ama en çok benmim aldığım modelde şikayet gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 26 Eylül 2020; 23:53:35 >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Sizinki çok tercih edilen bir modelse en çok şikayeti alan model olması da normal haliyle...

    Terletme konusunu alez, çarşaf ile de çözebilirsiniz bir nebze. İşbirden yatak almaktan ben de bu yüzden vazgeçtim, maalesef kullanılan malzeme kalitesinde geride kalmıştı, 2 kat paket yay ve en alt katmanında dht yay olmasına rağmen.

    İade hakkınız varsa bir dediğim yatağı da deneyin bence, belki beğenirsiniz, bana çok ısrar etmişlerdi çünkü o yatağı aldırmak için.
    Yoksa da yapacak bir şey yok, nasıl daha konforlu hale getirebilirsiniz ona bakın.
  • krtncsmh K kullanıcısına yanıt
    Bakalım hocam bir yatak gelsin de deneyip göreceğiz gelişmeleri buradan yazacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _RuLazz_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de 4 yasinda cocuguma yatak bakiyorum. Yazdigin 3 yataktan sleep balance orta sertlikte diger ikisi sert olarak geciyor yatas sitesinde..
    Sen hangi yatagi aldin acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    https://www.linens.com.tr/p/20032/lastikli-tek-kisilik-alez


    İÇİ polyester elyaf ama DIŞ kumaşı pamuk.
    bunu değerlendirebilirsin.
    içi polyester olmayanı bulursan daha iyi tabi.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.