Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OkumadanAlma Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.183
Cevap
265
Favori
1.981.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alikara26 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş merhaba,
    Hangi modeli satın aldın acaba merak ettim?
    İşbirde Hypersense ile Frezya arasında kaldım senin gibi.
  • electribe E kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam.ilk gece çok iyi değildi ama alışma süresi vardır herhalde bunun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 187 boy, 95 kilo.

    Bu bilgiyi nereden aldığınızı bilmiyorum ama paket yay kilolu insanlar için daha ideal yatak tipi dedi girdiğim her yatak mağazası.

    ---

    Olabildiği kadar mağaza geziyorum ve iyi yatakları olsa da kesinlikle İşbir Yatak'tan alışveriş yapmayacağımı biliyorum.
    Gezdiğim mağazalar; 3 Yataş, 3 İşbir Yatak, 2 İdaş, 2 Yatsan. (* edit: bu mesajın üstüne 2 Yataş, 1 İşbir Yatak, 1 İdaş, 1 Yatsan daha gezdim.)
    Net şekilde hem yataklarını hem de müşteriye olan ilgileri açısından en kötüsü İşbir Yatak. Gittiklerim markaların kendi mağazaları bu arada.
    3 şubenin 1inde sadece düzgün ilgilenildi. Çok yardımcı oldu satış yapan kadın. Diğerinde adam resmen çıksa da telefonuma geri dönsem diye gözümün içine bakıyordu. Esas rahatsız eden de Bakırköy İncirli Caddesi üstündeki uyku merkezi çalışanı. İyi ki partnerimle gitmemişim. Yatakları şöyle bir denedim, konuşmaya geçtik, adam beni tek görünce sanki senelerdir muhabbetimiz varmış gibi abuk subuk şeyler söyledi. İşbir Yatak'ın en beğendiğim modeli Seacell&Wellness isimli modeli ve sadece orada gördüm. Ama sırf o adamdan dolayı gidip tekrar denemem bile, almak bir yana.

    Birkaç bilgi ve fikir paylaşayım. Belki benim gibi bakan birileri varsa, görürse faydam dokunsun.
    Yatsan internet sitesindeki fiyatlar 6 taksit fiyatları. Peşin veya tek çekimde o fiyatlar üstünden %6 indirim uyguluyorlar. 6dan daha fazla, 9-12 taksit isterseniz de %10 vade farkları var.

    Denediğim ve beğendiğim/olabilir dediğim yatakların listesi;
    Yatsan'da Switzerland Premium (3490), Serta Majesty (4210), King Koil 120 Anniversary (3920) *
    Yataş'ta Double Decker (2975), Tesla Sleep (2700), Five-Z (3785), Ergocoil Infinity (4995) *
    İşbir Yatak'ta Lavender Garden (3040), Seacell&Wellness (3475), Hypersense (3256)
    İdaş'ta Jewelry (3290), Mira-Pocket Ped'li (2890), Millennium (3055)

    * koyduğum 2 model edit ile geldi. Mesajı 18 Temmuz'da yazdım, edit tarihi 22 Temmuz. Aradaki sürede denedim.

    Benim kendi fiyat limitim, taksitli fiyatlar için, 3300TL idi.

    Limitimin üstünde fiyatı olup da yine de deneyip beğendiğim yataklar; Yatsan'daki 3 yatağı da beğendim. Five-Z iyi hissettirdi ama sınırımın üstüne çıktıktan sonra King Koil alırım. Daha rahattı. İşbir Yatak'ın Seacell&Wellness'ı tek bir kere bulup deneyebildim, aynı mağazaya gidip yeniden denemenin de anlamı yok. Benim için gerçekçi bir model değil.


    Mağaza mağaza yorum yapacak olursam;

    - Yatsan zaten limitimin üstünde. Limitimi daha da zorlayarak bir alışveriş yapacak olursam Serta Majesty veya King Koil 120 arasında düşünürüm sanırım. Switzerland Premium bunların yanında çok da tercih edilesi hissettirmedi.

    - Yataş'ta Double Decker ile Tesla Sleep birbirine çok yakın histe yataklar. Ama Double Decker, komforu daha yüksek hissettirdi. Girdiğim 3 Yataş'tan 2 tanesinde yeni çıkmış bir model olduğu, tanıtım amacıyla fiyatının düşük tutulduğu, Five-Z'den daha üstün bir yatak olduğu ve yeterli tanıtıma ulaştıktan sonra fiyat olarak Five-Z'nin de önüne geçeceğini söylediler. (* edit: 1 Double Decker daha denedim ve ilk 3ünden bambaşkaydı, çok daha yumuşak - içine gömülen bir tanesine denk geldim ve bundan hoşlanmadım. Hem hissini çok sevmedim (pamuk şekere yatmak gibiydi) hem de bu kadar istikrarsız bir modeli niye alayım, eve gelen nasıl çıkacak acaba gerilimi mi yaşayacağım binlerce lira saydığım bir üründe diye eledim kendisini. Ergocoil Infinity diye bir model denedim, denediklerim içerisinde bana en uygun yatak olabilir ama limitimin 1.5 katı fiyatı var. Olacak gibi değil. Bir de bilen biri Ergocoil ile Mira-coil arasındaki farkı açıklayabilecek mi? Leggett&Platt isimli yay üreticisinin yayları ikisi de ama hangisi daha kaliteli, fark ne, bilmiyorum.)

    - İdaş'taki üç seçenek de gerçekten çok iyi yataklardı. Jewelry modelinin 2 sertlik ayarı var; bir tarafı sert, diğeri tarafı orta-sert. 3 kere deneme fırsatım oldu yatağı. 2sinde sert yüzü denemeye uygundu, 1inde daha yumuşak yüz. Daha yumuşak yüzle çok rahat etmiştim. Sert tarafı da fena değildi ama alma sebebi diğer yüzü olur. Millennium da gayet iyi hissettiğim bir yataktı. (Mira-coil'li bir yatak kendisi, az önceki sorum bu yatağa olan merakımla da alakalı.) Bir de Mira-Pocket Pedli'yi beğendim. Mira-Pocket yaylar daha küçük yaylar, yani daha yoğun yaylarmış. (daha yumuşak taraflı) Jewelry ile bu modeli aynı mağazada denedim, çok çok küçük bir fark vardı ama sonuçta üstünde yatıp da 8 saat uyumadım.

    - İşbir Yatak'ın satışını yaptığı ana modeli Hypersense sanırım. Seacell çok giden bir model değil sanırım, tek bir kez gördüm. Lavender Garden'ı ise 2 kere gördüm. Girdiğim 4 İşbir Yatak'ta da Hypersense vardı ama. İşbir Yatak'tan yana tercih yapmayacağımı biliyorum gerçi...

    Çok uzun sürdüğünün farkındayım. Bir yandan kendim için günce gibi oldu, hatırlamamı kolaylaştıracağından aklıma gelen her şeyi yazmak istedim.


    Şu anda almaya en yakın olduğum marka İdaş çünkü oradan yapılan her alışverişte Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı'na bir miktar bağış gidiyormuş. Kendim harcaması için ayrıca kalem oluştabileceğim bir şey değil ama yapacağım harcamadan böyle bir hayır işinin çıkacak olması çok önemli ve güzel.
    Hem bütçe sınırım içerisinde en beğendiğim 4 yatak modelinin 3ü İdaş. Jewelry (3290), Mira-Pocket Ped'li (2890), Millennium (3055) ve Double Decker (2975). Bu yataklardan birini tercih edeceğim sanırım. En yakın olduğum Jewelry sanırım.
    Gönül ister ki bütçem daha geniş olsaydı da Yatsan'dan Majesty alsaydım. Hem mağaza içinde net şekilde en düzgün, en ilgili-alakalı tavır oradaydı hem de şikayetvar.com gibi sitelerde yatak satıcılarının en az üzeni olarak görünüyor. Ama ekonomik gerçerler var tabi.


    Komfor ve rahat konusunun kişisel olduğunu hatırlatmak isterim. Bunlar benim şahsi yorumlarım, düşüncelerimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 22 Temmuz 2019; 13:29:1 >




  • alın size yataşın five - z si .. ben artık türk firmalarına güvenmiyorum satın alanların deneyimlerine güveniyorum . tongaya düşmeyin , büyük mağazalar ürünlerini bir an önce müşterisinin kafasını çelip kakalamaya çalışıyorlar . aylarca süren teslimat uzatmaları da cabası . dogtas dan yatak alacaktım mağazaya 3 -4 defa gittim rahat edemedim . müşteri temsilcisi bence bu yatak tam size göre laflarına aldanmadım ve iyiki almamışım diyorum şuanda . yatacak sizsiniz paranız da değerliyse bence biraz araştırın hemen fikre kapılmayın . avrupa firmalarının ürünlerini gözden geçirin .

    https://www.sikayetvar.com/yatas/five



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 18 Temmuz 2019; 15:24:55 >




  • Ñolofinwë kullanıcısına yanıt
    Bir üye var yukarlarda gayet bilgili sanırım bu konularda lord birşey .o demiş paket yay kilolulara uygun değil diye

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hly.emr kullanıcısına yanıt
    Çok geç oldu ama kusura bakmayın. Yataktan kesinlikle memnunuz. Aksine beklediğimizden daha yumuşak geldi bize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • L4 l5 te bel fitigim var . Tek kisilik yatak tavsiyesj yapabilecek varmi ?bel agrima iyi gelecek hafifletecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tek önerim 5 yıl önce ablam yeğenime yatak yaptırmış,3 ay sonra gelecekmiş diye duyduğumda çok kızdım bu ne saçmalık diye sonra yatak geldi tabiki bende yattım hayatımda böyle keyifli bir uyku yaşamamıştım işbiri yatak konusunda tek geçerim iyi we sağlıklı uykular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. İKEA'nın yataklarından alıp kullanan var mı?

    İKEA'da olan markalar...

    Malvik
    Moshult
    Malfors
    Hamarvik
    Matrand
    Hafslo
    Morgedal
    Hövag

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Yatsan yatak piyasasının yüzde 25 ine sahip. Daha çok otellere toptan verir.

    Alıntıları Göster
    Yatsan switzerland sert olanı üzerine yataş elyaf uyku pedi ile iyi sonuç veriyor. Bir kadar ayda uyum sağlanıyor. Yalnız yüzüstü yatılmıyor. Switzerland orta sert olanı denemedim. Yazlığa alıcam ama fiyatı çok artmış. Tek kişilik 2000 lira civarı.
    Şimdi seçenekler
    1) Yatsan switzerland +yataş elyaf pad
    2) Yataş prestige prime+yataş elyaf pad
    Ya da daha ekonomik
    3) Yataş blue star+yataş elyaf pad
    Ya da daha ekonomik seçenek
    Hepsiburada dan bera latte yatak

    Yatak konusunda 1) yayların kalitesi
    2) Süngerin kalitesi ve yoğunluğu.
    3) İç tasarımın uzun ömürlülüğe yönelik olup olmadığı önemli.
    Kalitesiz sünger ister yatak ister kaneğe ister otomobilin koltuğu olsun daha çabuk çöker ve özelliğini kaybeder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 28 Temmuz 2019; 22:59:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fxmaster

    Yatsan switzerland sert olanı üzerine yataş elyaf uyku pedi ile iyi sonuç veriyor. Bir kadar ayda uyum sağlanıyor. Yalnız yüzüstü yatılmıyor. Switzerland orta sert olanı denemedim. Yazlığa alıcam ama fiyatı çok artmış. Tek kişilik 2000 lira civarı.
    Şimdi seçenekler
    1) Yatsan switzerland +yataş elyaf pad
    2) Yataş prestige prime+yataş elyaf pad
    Ya da daha ekonomik
    3) Yataş blue star+yataş elyaf pad
    Ya da daha ekonomik seçenek
    Hepsiburada dan bera latte yatak

    Yatak konusunda 1) yayların kalitesi
    2) Süngerin kalitesi ve yoğunluğu.
    3) İç tasarımın uzun ömürlülüğe yönelik olup olmadığı önemli.
    Kalitesiz sünger ister yatak ister kaneğe ister otomobilin koltuğu olsun daha çabuk çöker ve özelliğini kaybeder.

    Alıntıları Göster
    Ben de yazlığa 1 ay önce yataş selena nin armada serisi yatağını aldim. Prremium seri değil ama fiyat performans ürünü. Memnun kaldım.
    Not: İnternetten sipariş verdim. İki-üç günde geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 28 Temmuz 2019; 23:58:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar. Yatak seçimi zor işmiş. Eşimin ve benim bel ağrılarımız var ve ben geceleri çok uyanan birisiyim. Orta sertlikte hangi yatakları tavsiye edersiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burcink

    therapist in rahatlığını çok beğendik aslında. yine paket yaylı ne olabilir mesela ?

    saygılarımla
    Sert gelmezse yatsan switzerland a bakin derim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 160x200 boyutlarında yatak alacağım. Sert veya orta-sert almayı düşünüyorum. Bütçem 1100 tl civarında. Şu ana kadar Yataş Multi DHT Tam Ortopedik, Yataş Sleep Balance ve Bellona Caprice dikkatimi çekti. Bu yatakları kullananların memnuniyeti nasıl acaba? Veya alternatif olarak en fazla o fiyata ne önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguklusaat1905 -- 30 Temmuz 2019; 0:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130 kilo biri için ikea höwag uygunmudur yada tavsiye ne yönde olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: granma79

    Arkadaşlar merhaba. İKEA'nın yataklarından alıp kullanan var mı?

    İKEA'da olan markalar...

    Malvik
    Moshult
    Malfors
    Hamarvik
    Matrand
    Hafslo
    Morgedal
    Hövag
    bence ikea ya bir gidip yatakları dene en iyisi kendin deneyip bulman kimsenin fikrine kapılma , özel msj ları sms onayı nedeniyle cevaplayamıyorum , ikea da şöyle birşey var bazı ucuz yollu yatakları kilolu veya hareketli insanlara göre değil . çok yumuşak, bugün test eder denersin hoşuna gider fakat ilerde memnun kalmazsın , msj ını tam okuyamadım çünkü sms onayı istiyor , çift kişilik mi bakıyorsunuz yoksa tek kişilikmi . benim sana önereceğim yataklar 4000 - 5000 tl civarında memnun kalmak istiyorsan bu banttaki yataklara bak karyolan varmı onu da bilmiyorum . ama dediğim gibi ikea nın bazı ucuz modelleri herkese göre değil kalitesini dayanıklılığını bilmem bunları denemedim ve aşırı yumuşak modelleri var bu da ilerde sana sorun çıkarabilir kiloluysan . ben bir modeli denemiştim ama aşırı yumuşak çökme yapıyordu . dediğim gibi ikea nın yatakları güzel fakat bazı ucuz yollu modelleri kötü tavsiye etmem . gidip kendin dene ama belirttiğim gibi pahalı modellerini tavsiye ederim . 2000 tl nin civarı ve altında olan çift kişilik yataklardan kalite bekleme .. bir dip not daha ikea dan alacaksan orta sert leri dene ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 30 Temmuz 2019; 16:50:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguklusaat1905

    Merhaba, 160x200 boyutlarında yatak alacağım. Sert veya orta-sert almayı düşünüyorum. Bütçem 1100 tl civarında. Şu ana kadar Yataş Multi DHT Tam Ortopedik, Yataş Sleep Balance ve Bellona Caprice dikkatimi çekti. Bu yatakları kullananların memnuniyeti nasıl acaba? Veya alternatif olarak en fazla o fiyata ne önerirsiniz?
    Bende yazlık için araştırdım. Yatsan switzerland yay sıklığı nedeniyle yataş prestige prime monoblok döküm sünger nedeniyle uzun ömürlü olması muhtemel seçenekler tabi sert olduğundan herkeze uymaz ama bana uygun.
    Şu aşamada fiyattan dolayı beklemedeyim. Fiyatları abartmışlar.2000 civarları 90 190 yatak. Diğer basit modellerden de gerek yay sıklığı gerek malzeme yönüyle tereddütlüyüm. Yazlığa daha önce aldığım ucuz yatakların hepsi iki seneyi doldurmadan çöktü. Evdeki yatsan switzerland ve visco spring 6 7 sene civarı oldu ömrünün sonuna yaklaşsalarda hala sağlam. Alacağımda 7 yıl dayansa yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 31 Temmuz 2019; 0:29:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yatak arayışı ve seçimi işine hızlı başlamıştım ama başka sebeplerden biraz sürüncemede kaldı iş. şuan idaş mağazalarına gittim ve seçenekleri iyice daralttım.

    bizim için 180*200
    idaş boston latex
    idaş mira-coil pedli
    ikiside çok güzel ama hangisi olmalı karar veremedim. sırt ve bel ağrımız var. boston latex'i 4-5 mağazada denedim hepsinde de farklı sertlik hissettim. bu yatak çok sert mi değil mi karar veremedim bir türlü. hiç bu kadar sert yatağım olmadı. belki çok iyi gelecek ama ya pişman olursam diye emin olamıyorum. aslında mira-coil ve latex olması sebebiyle gönlüm bu yataktan yana.

    çocuk için (2.5 yaşında) 100*200
    idaş luna

    işin ehli veya tecrübeli arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: estimates29

    bence ikea ya bir gidip yatakları dene en iyisi kendin deneyip bulman kimsenin fikrine kapılma , özel msj ları sms onayı nedeniyle cevaplayamıyorum , ikea da şöyle birşey var bazı ucuz yollu yatakları kilolu veya hareketli insanlara göre değil . çok yumuşak, bugün test eder denersin hoşuna gider fakat ilerde memnun kalmazsın , msj ını tam okuyamadım çünkü sms onayı istiyor , çift kişilik mi bakıyorsunuz yoksa tek kişilikmi . benim sana önereceğim yataklar 4000 - 5000 tl civarında memnun kalmak istiyorsan bu banttaki yataklara bak karyolan varmı onu da bilmiyorum . ama dediğim gibi ikea nın bazı ucuz modelleri herkese göre değil kalitesini dayanıklılığını bilmem bunları denemedim ve aşırı yumuşak modelleri var bu da ilerde sana sorun çıkarabilir kiloluysan . ben bir modeli denemiştim ama aşırı yumuşak çökme yapıyordu . dediğim gibi ikea nın yatakları güzel fakat bazı ucuz yollu modelleri kötü tavsiye etmem . gidip kendin dene ama belirttiğim gibi pahalı modellerini tavsiye ederim . 2000 tl nin civarı ve altında olan çift kişilik yataklardan kalite bekleme .. bir dip not daha ikea dan alacaksan orta sert leri dene ..

    Alıntıları Göster
    Cevabınız için çok teşekkür ederim.
    IKEA'da HÖVAG yatağı çok beğendim. 1600 TL fiyatı.
    Onu almayı düşünüyorum da...
    Reklamı da ilgi çekici.... https://youtu.be/Sa3Z3s0kCwM

    Bir de sanırım eski ürün olsa da paketli bir şekilde hiç açılmamış (son 3 adet kalmış) HESSENG marka yatak var. Normalde 3200 TL imiş. Son 3 adet kaldığı için 1250 TL ye veriyorlar. HESSENG'i denemedim ama eleman HÖVAG'dan çok daha kaliteli dedi. Aklım karıştı. Onu deneyemeyediğim için karasızım.
    Tercihim IKEA olacak...
    Çocuklar için ise yine IKEA'da 600 TL'ye HAFSLO marka yatak var. Onların da alacağız gibi duruyor.

    Karyola için ise 1250 TL'ye beyaz çamdam yapılma ahşap karyola bulduk. Onu alacağız...

    IKEA'dan yatak tecrübesi yaşayan varsa tecrübesini paylaşırsa iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 2 Ağustos 2019; 22:25:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguklusaat1905

    Merhaba, 160x200 boyutlarında yatak alacağım. Sert veya orta-sert almayı düşünüyorum. Bütçem 1100 tl civarında. Şu ana kadar Yataş Multi DHT Tam Ortopedik, Yataş Sleep Balance ve Bellona Caprice dikkatimi çekti. Bu yatakları kullananların memnuniyeti nasıl acaba? Veya alternatif olarak en fazla o fiyata ne önerirsiniz?
    Yatas tam ortopedik muadili yine yatas üretimi Selena armada aldim. 160x200 n11 den 900 civari a mal oldu. Memnunum. ( Markanin armada alti modellerine hic bakmayin)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.