Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.167
Cevap
265
Favori
1.980.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvarlik

    Buradaki tavsiyelerden yola çıkarak Hilton'da kullanıldığı söylenen Yatsan Majesty aldım, memnunum. Sadece bilsem 160 yerine 180 genişlikte alırdım, çiftler için daha rahat olur. Boyum 185
    mira coil yay mucizesi güzel günlerde kullanın
  • ahtapok A kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bahsi geçen modelleri görerek deneyerek karar vermeniz çok daha yararınıza olacaktır.
    Yatak çok iyi bile olsa; yaş, boy, kilo, kişinin yatım alışkanlıkları farklı olduğundan size uygun olmayabilir.
    Mutllaka deneyin
  • ahtapok A kullanıcısına yanıt
    Aslında benim aklımda hep idaş modelleri vardı ancak o ara satıcının elinde idaş olmadığı için bu modele yöneldim troya ile karşılaştırmasını hiç yapmadım. Denemeden satın almayın mağazada fiziki olarak görmeniz seçim konusunda daha sağlıklı karar vermenizi sağlayacaktır.
  • içinde viskonun v si olmayan yaylı ve serin tutan yatak tavsiyeniz var mı arkadaşlar?

    bütçe max 4.500tl
    110-140cm x 190-200cm olcak

    bunlar nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 16 Haziran 2019; 14:32:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gronyar G kullanıcısına yanıt
    Yatağı 30 dk veya 1 saat denemekle karar veremiyorum. anlamam için en az 1 kullanmam lazım ki gerçekten uygun yatak farkına varayım. visko veya pocket yay olmayan bir seriye ihtiyacım var bunlarda fena değil gibi. önceki yataklarım deneyerek aldım şu anda kullandığım visko ilk yattığımda gayet rahattım, 2 hafta sonra işkence oldu.
  • İşbir yatak kullandım memnun kalmadım tavsiye etmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beytepeli06

    yatsan amethyste kullanan var mı ?
    https://forum.donanimhaber.com/yatsan-ihrac-fazlasi-urunler-2019-sadece-magaza--138742453#138744824
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NewsTR

    https://forum.donanimhaber.com/yatsan-ihrac-fazlasi-urunler-2019-sadece-magaza--138742453#138744824

    Alıntıları Göster
    Gördüm fiyatlara çok şaşırdım. Ama ankaradayım. NASıl alacagımı bilmiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar iyi geceler,

    Çok acil olarak iki gün içinde yatak almamız lazım yeni evleniyoruz ve ikimizde çalışanız.

    Sabahları uyandığımızda yorgunluk hissi sorunumuz var.

    Yarın yatsan’ın fabrika satış mağazasına,ikea’ya ve yataş’a bakabiliriz.

    Sizin 1500-1700 tl ye kadar önerebilceğiniz yatak tavsiyelerine ihtiyacımız var. Bugün yataş ionic modelini denedik fena değildi.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Bilgi sahibi olanlardan mutlaka cevap bekliyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, ikea Hokkasen marka yataktan almak isteyen varsa 8 aydır kullanıyorum çok memnunum fakat stüdyo daireye taşınacağım daha küçük bir yatak alacağım için satıyorum. İsteyen olursa yardımcı olabilirim.https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/yataklar/yayli-yataklar/00425942/hokkasen-cift-kisilik-yatak.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou39 -- 19 Haziran 2019; 7:52:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dou39

    Merhaba, ikea Hokkasen marka yataktan almak isteyen varsa 8 aydır kullanıyorum çok memnunum fakat stüdyo daireye taşınacağım daha küçük bir yatak alacağım için satıyorum. İsteyen olursa yardımcı olabilirim.https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/yataklar/yayli-yataklar/00425942/hokkasen-cift-kisilik-yatak.aspx
    nice try.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tnrurn

    Arkadaşlar iyi geceler,

    Çok acil olarak iki gün içinde yatak almamız lazım yeni evleniyoruz ve ikimizde çalışanız.

    Sabahları uyandığımızda yorgunluk hissi sorunumuz var.

    Yarın yatsan’ın fabrika satış mağazasına,ikea’ya ve yataş’a bakabiliriz.

    Sizin 1500-1700 tl ye kadar önerebilceğiniz yatak tavsiyelerine ihtiyacımız var. Bugün yataş ionic modelini denedik fena değildi.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Bilgi sahibi olanlardan mutlaka cevap bekliyoruz
    Yatsan switzerland klasik olan modeli üzerine yataş elyaf uyku padi.
    Evde bu şekilde kullanıyorum memnunum.Artısı dinç uyanma. Eksisi yüzüstü yatış iyi değil. Yan idare eder. Sırtüstü iyi.
    Ama şuan yatsan fiyatlar abartı gibi geldi bana. Yazlık içinde alacaktım , geçen sene 800 lira fiyat aldığım switzerland bu yul 1800 lira.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 22 Haziran 2019; 14:22:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar aranızda pierre cardin axis 100 kullanan var mı? Yorumlarınız nedir? Yaysız visco ya da yumuşak yatak tavsiyeniz nelerdir? 180x200 boyutlarında 4000 tl ye kadar çıkabilirim ama yinede makul bütçeli önerilere de açığım.

    Eşim zayıf, ben 174 boy 90 kilo. Herhangi bir ortopedik rahatsızlığımız yok çok şükür.

    Arafta kaldığım modeller
    1- Pierre Cardin Axis 100 3540 TL
    2- Pierre Cardin Sleep Z 2500 TL
    3- İşbir Frezya 2605 TL
    4- İşbir Comfort 4182 TL
    5- Sünsa Galata Relax 2670 TL
  • Bambi magnasand yatak konusunda tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Gerçekten içinde ünye den cikan manyetik kum varmi yoksa bu satış stratejisimi :) ve yatak genel olarak nasıl?

    Bu yatağı en iyi fiyatla nereden alabilirim? Sanırım büyük e ticaret sitelerinde satışı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goqhan06

    Arkadaşlar merhaba, geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ben 180 boy 95 Kg ım, 15 sene önce bel fıtığından operasyon geçirdim. Bu aralar yattığım tek kişilik yatak çökmesi nedeniyle yatağı 140-190 1,5 kişilik ile değiştirmek istiyorum. Visco kesinlikle düşünmüyorum. İdaş da Latexli Natural Comfort ve Milenium modelini inceledim, Latexli olan model Paket yaylı, Milenium modeli sürekli yay sistemli (adı değişik, bana göre tek telden döndüğü için öyle dedim). Latexli nin sertliği ve beli doldurması hoşuma gitti. Bilgisi, tecrübesi olan, kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Gönül isterki Tempur alayım ama Kredi kartı kullanmıyorum, İdaş bayisi tanıdık, taksit ile alacağım. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

    Saygılar..
    Arkadaşlar 8 Haziranda alıntıladığım mesajı yazmıştım. @yasin.sert arkadaşın dediği Boston Latex modelini denedim, bana bir tık sert geldi. Pocked yaylı Natural Comfort almaya karar vermiştim, ama stokta olmadığını 15 gün beklemem gerektiğini öğrenince ilk mesajımdan sonra deneyimlediğim, ama Natural Comforttan bir tık pahalı olan Clima Pocket Modelinin Latex olanı aldım. Bel Fıtığından ameliyatlı olmam nedeniyle Yatağın sertliği tam bana göre, Bel kısmını yan da yatsam sırt üstüde yatsam tam dolduruyor. Bu nedenle özellikle Latex tercih etmiştim. 180 boy 95 kiloyum Clima Pocket Latex den memnunum, kişiden kişiye değiştiği için denemenizde fayda var. Kullanmış olduğum Gear S3 de uyku verimliliğim %80 lerden yukarı çıkmıyordu, bu yatak ile Uyku Verimliliğim %80 lerden %88 lere yükseldi, yatağa alıştıkça dahada yükseleceğini düşünüyorum.
    Yatağı teslim aldıktan sonra ufak bir sıkıntı çıkmıştı, İdaş Müşteri Hizmetlerine 1 gün sonra mail attım, 1 saat içerisinde şahsıma hızlı dönüş yapıldı, hiç bu kadar hızlı dönüş beklemiyordum. Kısa sürede sorunum çözüldü, müşteri memnuniyeti açısından tam puanımı almış oldular. Bu durumdan dolayı İdaş Merkezdeki Gonca hanıma, İç Anadolu Bölge müdürlüğünden Mehmet Beye, Ankara Kurtuluş Bayisi Faruk Beye yakın ilgilerinden ve sorunu kısa sürede çözümledikleri için teşekkür ederim. Umarım uzun yıllar aynı rahatlıkta uyumaya devam ederim. Deneyimledikçe bu yatak hakkında merak ettiğiniz konularda yardım etmeye alışırım.
    Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goqhan06 -- 25 Haziran 2019; 11:31:45 >




  • Arkadaşlar 2,5 yaşında kızıma 100*200 yatak almak istiyoruz. Yatsan, Yataş fiyat olarak bizi aştı. Bambi de paket yaylı 1000 tl dediler. Pinky modeli. Bunu almalı mıyım yoksa önerebileceğiniz başka bir yatak varmı bütçem maksimum 1200 tl. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bel fıtığı sorunumdan ötürü yatak değiştirmem gerekiyor. Baktığım yataklar için Yatsan Tempur ve Yatsan Majesty'i beğendim. Tempur için 6000tl dediklerinden almayı düşünmüyorum. Majesty'i de epey beğendim. 2500tl dediler. Fakat bunda sadece yay bulunuyor. Kendi paralel ve dikey yay sistemlerini kullanıyorlar ve açıkçası pek yaylı yatak gibi değil. Tempur kadar kavramasa da vücudu sarıyor. Başka bakmamı önerdiğiniz yatak var mı, yoksa Majesty alsam pişman olmazsın der misiniz? Yatağım 90x200 olacak.

    Ekleme : diğer yatak mağazalarına da gittikten sonra kararımı verdim. Dün Yatsan Majesty aldım. 90x200 ölçü yatak 2460tlye geldi. Yanında da 1500 kodlu lateks yastık aldım. Yatak en erken 3 hafta sonra gelecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 30 Haziran 2019; 9:53:42 >
  • Merhaba,
    Size yazıyorum ama genel soruyorum. Bu Yatsan gerçekten en iyi yatak üreten firma mı?
    Şimdiye kadar kullandığım hiçbir yatağımı kendim almadım.5 saat ortalama uyku ile işe gidiyorum ve yorgun uyanıyorum.Artık yatağımı kendim alacağım diyip bir araştırayım dedim açıkçası Yatsan'ı ilk kez burada duydum. Yataşı vs biliyordum.
    Fiyatlara da bakıyorum mesela İstikbalin en baba yatağı benim ölçüde 1900 TL bu Yatsan da benim ölçülerde 2.500 den başlıyor.
    Tabi ki özellikler farklıdır da çok uzattım sağlam ve rahat bir yatak alacaksam bugün ilk duyduğum Yatsan'dan mı alayım?
  • Herkese merhaba,
    Malum indirim bitmeden yatak alalım dedik, zaten 15 senelikti, zamanı gelmişti. Bugün dolaştık, bir kaç tavsiye aldık. Ben 120 kiloyum, terlerim. Eşim normal kilolu. Son zamanlarda sürekli bel ağrısı ile uyanıyoruz. Adaylar:
    1- İşbir 100 plus link 1
    2- İşbir Lilium link 2
    3- Yataş Double Decker
    link 3
    4- Bambi magnasand therapy link 4
    5- Bambi Kapok life link 5

    100 plus pahalı tabii ama tanıdık iş yeri, dış kılıfı yıkatıp teşhiri 3700 e verecek (160 x 200 )




  • Arkadaşlar 15 yaşındaki çocuğum için 90-190 ölçülerinde yatak bakıyorum.Çeşitleri buraya bakınca gördüm ve hiçbirşey anlamadım
    Kısaca sağlıklı yatak tavsiyeniz nedir.Hangi marka hangi çeşit alayım.
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.