Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: black_raider Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.183
Cevap
265
Favori
1.981.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bence de burda cevap arayan başka arkadaşlara da faydalı olacaktır verdiğiniz bilgiler.

    Ben de yatak sertliği konusuna karar vermeye çalışıyorum. Sert olarak yatsan millwood, otantique plus, idas jewelery aklımda. Biraz daha yumuşak olanlarda yatsan whisper ve yatas hour glass olabilir diye düşünüyorum. Aldıktan sonra tekrar buradan yazarım bilgi almak isteyenler için.
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

    Yeni evleniyorum zamanım çok kısıtlı. daha önceden kelebek'in yenı cıkarttıgı yatak markası olan lova sleeptenhttps://www.lovasleep.com/p/beyond-dream-160x200-cm-ytk/ bu ürünü alacaktım fakat teslımat suresı uzun surecegı ıcın vazgecmek zorunda kaldım.

    Sımdı yatak onerılerınıze ıhtıyacım var. Butcem zorlasam en fazla 2.000 lıraya cıkıyor. vısco ya da yaylı olabılır. rahat uyutacak. cesıtlı agrılar yapmayacak yatak onerılerınızı beklıyorum
  • Arkadaşlar Yataş Athletic 160-200 şuan 2200 lira gibi bir fiyata satılıyor. Önceden kullanmıştım ve çok memnundum. Visco istemiyorum özellikle. Yataş Athletic benzeri daha uygun fiyatlı muadilleri var mıdır ? Nakit ödemede son alabileceğim fiyat nedir ? Yataş eski yatak getirme kampanyaları hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    90*190 yada 100*200 ölçülerinde çocuk yatağı arıyorum.

    @lordford hocam bu konuda sizden tavsiyue istiyorum.

    Çocuk gelişimine uygun yarı ortapedik bir yatak tavsiye edermisiniz.
  • merhaba
    1.5 yaşındaki oğlum için yatak arayışındayım ancak bütçem maksimum 600 tl ve az bir zamanım var. Kısacası oğluma zarar vermeyecek ama bir süre iş görecek bir yatak alacağım. İnternetten birkaç model inceledim ancak bu işlerden hiç anlamadığım için kafam çorba oldu. Öncelikle bazı firmalar rulo şeklinde gönderim yapıyormuş, bu yatağa zarar verir mi? Yatak yüksekliği önemli bir kriter mi?
    incelediğim modellerin linkini bırakıyorum yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

    https://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/120x200-heyner-kus-tuyu-pedli-ortopedik-tek-kisilik-yayli-yatak-P216502022

    https://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/luks-tam-ortopedik-yatak-yayli-yatak-pinotte-venezia-tum-olculer-P241443720

    https://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/mopateks-ultra-ortopedik-torba-yayli-yatak-120-x-200-P64871487

    https://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/bambi-golden-bonel-yayli-yatak-6-olculu-P223416857

    https://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/dgs-comfort-atlas-full-ortopedik-tek-kisilik-yatak-120x200-P196982141

    https://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/120x200-ultra-ortopedik-bambu-yatak-P33687392




  • Arayış nedeni : Kalitesiz uyku, sırt ve omurga ağrısı
    yaş : 25
    Boy kilo : 177 cm / 90 kg
    Yatak boyutu : 90x190
    alerji : yok
    bütçe : max 2000 TL. kademeli olarak 2000-1500-1000 şeklinde pahalıdan ucuza göre önerirseniz çok sevinirim
    *yaylı veya visco arasındaki farkı pek bilmiyorum mümkünse sabah zinde kalkayım ağrılarımdan kurtulayım yeterli
    *bulunduğum ilde yatsan bayisi yok eğer bu markadan önerirseniz kargo sevkiyat ücreti ne kadar olur bilmiyorum

    bu özelliklere göre hangi yatağı önerirsiniz arkadaşlar ?
    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logistics -- 3 Temmuz 2018; 12:2:47 >
  • Arkadaşlar Merhaba

    Herangi bi ağrı yada sağlık sorunu yok. (Çok Şükür)
    Sadece komforlu uyku ve rahatlık için yatak arıyorum.
    160x200
    eşim ve ikimizde kilosu da 70'şer
    boylar 173-180
    yaş 30/35
    düşündüğüm rakam 100-1250 civarı ama araştırdıkça işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor ve rakamın yükselmesi gerekiyor. Bilgisi, tavsiyesi olan varsa öğrenmek isterim.

    Teşekkürler....
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle şunu belirteyim otantik alırsanız beğenmez veya iyi gelmezse fiyat üzernden %15 lik bir bedelle değiştirebilirsiniz ben SertaPedic Durrant aldım gayet memnunum indirimdeydi aldım 1100 e geldi fakat yatdandakinden sanki daha yumuşakmış gibi geldi çokta sert olması iyi olmazdı aynı fiyatta kalsaydı Otantik plus alacaktım gittiğimde fiyatı arttmıştı zaten aralarında fark yok tek fark otantiğin tek tarafında yün olması satış elemanı öyle söyledi. Ve sertapedic yeni bir yatak olduğu için tanıtım amaçlı büyük bir indirm vardı Ve şunu unutmamak gerekir eğer ki bel ağrınız var ise çoğunun sebebi duruş bozukluğundan dolayı meydana gelmektedir hangi yatağı alırsanız alın kronikleşmişse eğer rahat ettirmez bunun için yatarken küçük bir 2.yastık kullanın mesela yüz üstü yatıyorsanız kasık ve göbek deliği arasına küçük yastığı yerleştirin, sırt üstü yatıyorsanız dizlerinizin altına yerleştirin yan yanıyorsanız dizlerinizin arasına yerleştirin emin olun yatağında size iyi gelen konforuyla hem bel ağrılarından kurtulmuş hemde rahat bir uyku ile uyanırsınız alıştıkça tabi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Doktora gidip Mr çektirdim bel ağrısı için küçük protrüzyon seviyesinde bir fıtığım varmış neyseki doktorların iyileşmezse ameliyat demelerine aldırış etmeden mersindeki çok iyi bir tanıdık Hekime gittim sağolsun belime ve damarlara yaptığı rahatlatıcı terapi ile bel ağrılarından kurtuldum ne olur ne olmaz diye yatağımıda değiştirdim aslında yatakta sıkıntı yokmuş 😁 sıkıntı benim damarlardaymış yatak arayışına giren arkadaşlar önce iyi bir hekime sonra doğru yatış şeklini öğrenmemiz gerekiyor ondan sonra yatak Alınmalı çünkü yatak atmış damarı iyileştirmez fıtığı içine sokmaz kalın sağlıcakla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 1 ay once aligim yatas selena elexus ergocoil padli yatak bize sert geldiğinden değiştirme yi düşünüyorum ilgilenen olursa pm atabilir 160x200 boyutlarinda alez ve carsaf ile kullanildi tertemiz



    https://www.hepsiburada.com/yatas-selena-elexus-ortopedik-yayli-yatak-pedli-ergocoil-150x200-p-HBV000008A084?magaza=Sawoli&wt_gl=cpc.nelk.6820.pla&gclid=CjwKCAjwg_fZBRAoEiwAppvp-f3jASnNcHI8krd3HRZEyBfVrSQFxur1gG3rllTSfu3iaKcZQ9AmvBoC-i4QAvD_BwE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 yılı geçen kullanım sonrası Yatsan WCashmere'i gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim artık.

    Fiyatı uçmuş o ayrı tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 5 Temmuz 2018; 17:33:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatılı hasta kullanımı için tek kişilik, ortopedik rahat ve konforlu yatak ne alınabilir? Kaliteli bir şey arıyorum fakat bu konuda hiç bilgi sahibi değilim.
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Tek kişilik 90x190 ya da 90x200 boyutlarında bir yatak almayı düşünüyorum. İstikbal'in yatakları tavsiye edilen yataklara göre daha uygun fiyatlı geldi ama forumda pek tavsiye edildiğini görmedim. İstikbal ile alakalı bir problem mi var acaba?

    Genelde yüz üstü uykuya dalarım ve yüz üstü ya da yan uyumaya devam ederim. Boyum 1.78, kilom 73. Yataşın sitesi bana 7z önerdi ama çok fazla şikayet olduğunu okudum. Sadece yatak için 1500 TL bütçeyi pek geçmek istemiyorum. Önerilerinize açığım.
  • Biraz geç olacak kusura bakmayın. Daha önce bu forumda switzerland alıp 2-3 gün sora iade ederek whisper aldığımı ifade etmiştim, mutlu mesuttum ancaaakkk....

    Lordford hocamızı dinlememekle büyük hata etmişim. Üstat ısrarla 80 kilo üstünün paket yaylardan uzak durmasını söylüyor, biz de dinlemiyoruz.

    Valla yatak çöktü. Daha 90 gün oldu, iade etmeye gideceğim. 185 boyunda 105 kilo ağırlığında adamım. Hep aynı yere yattığımdan benim taraf göçük, dışardan belli olmuyor. Bir iki gündür hanım yok, yalnız yatıyorum. Orta taraf ile benim taraf arasındaki farkı bariz hissediyorum. Gidip Serta majesty alacağım, paylaşayım dedim.

    Bu arada hanım memnun yataktan (65kg) ama buraya kadar... Kayınvalidelerde yattığımız yatak bonel yaylı doğtaş climate mıydı neydi, aşırı rahat ediyorum.

    Whisper gibi yataklarda daha sert paket yay, ya da yay içinde yay tarzında birşeyler kullanılmalı diye düşünüyorum. Ya da mikro paket yay kullanılmalı, ki ezilse bile yatağın ergonomisi bozulmamalı... Naçizane fikrimi paylaştım.

    Bu arada naviga70 whisperı bir senedir kullanıyorum ve memnunum demiş o da ayrı bi konu... Selamlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frank Slade

    Yatılı hasta kullanımı için tek kişilik, ortopedik rahat ve konforlu yatak ne alınabilir? Kaliteli bir şey arıyorum fakat bu konuda hiç bilgi sahibi değilim.
    Yatılı hasta dediğiniz eğer devamlı yatacaksa havalı özel yataklar var. Yatak yarası diye bi şey var. Araştırın isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar istikbal yatakları nasıldır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    160x200 boyutlarında yatak almak istiyoruz. 2 yere baktık ancak karar veremedik.

    Yataş'ta Duchess 7 bölgeli yay sitemi modeline, İstikbal'de ise Active Life Gold 5 bölgeli yay sistemli ürününe baktık ancak karar veremedik.2.000 - 2.500 TL arasında bütçemiz var.

    Yardımlarınızı bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan8942 -- 16 Temmuz 2018; 12:54:45 >
  • Therapy bedding strong king'i deneyen var mi?

    http://www.hepsiburada.com/therapy-bedding-strong-king-ortopedik-yatak-90x200-p-EAKSMONSTRK90200?magaza=Monessa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 16 Temmuz 2018; 23:0:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lordford üstat ve arkadaşlar merhaba:
    Şu anda Mondinin Zero Stres yatağını kullanıyorum. Sürekli sırt ağrısı ile uyanıyorum. Eşim de bu yataktan rahatsız.
    80 kiloyum 1.76 boyum var.
    Eşim 68 kilo.
    Bel fıtığım var.
    Mondinin yatağını aldığım günden beri yoğun boyun ve sırt ağrısı çekiyorum.
    Ayrıca uyurken çok fazla dönüyorum.
    2000 TLye kadar bir yatak önerirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar Yatsan Majesty modelini almak istiyoruz ama bütçe olarak bizi zorluyor. Marka model fark etmeksizin Majesty muadili memnun kalacağımız hangi modeli tavsiye edersiniz acaba. Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.