Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
70
Favori
467.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MErhaba,

    160x200 yatak almam gerekiyor. Mevcut yatağım 16 senelik artık rahat uyku uyuyamıyoruz.

    igdaş altın klasik ile neptün öneren oldu
    Ayrıca burada gördüğüm

    http://www.kargibi.com.tr/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

    ürünü var.

    Sizlerin tavsiyelir çok önemli. Yatarken rahat olmalıyız ama içine de göçmemeliyiz.
  • Bambi clima naturel mi, cotton master mı? Clima 4 cotton 3 sertlik düzeyi diyor ama ben ikisinde de rahat ettim denediğimde. Clima da çift yüzey var yaz kış olarak bunun gerçekten bir artısı olur mu? Arada fazla bi fiyat farkı da yok, ara ara bel ağrım olduğu için 4 derece daha mı iyi gelir? Bilgi verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 3 yaşındaki kızıma yatak almak istiyorum.Çocuklar için orta sertlikte olması gerektiğini biliyorum. Yataş, istikbal, bellona ve vivense markalarından ürünler inceledim.
    istikbalde: sleepwell enerjy ve süperstanadart yataklar orta sertlikteymiş. süperstandart olan diğer ürünlere göre daha uygun fiyatlı.
    Yataşta: Cool Action, Hourglass Air, Verticoil Aqua, Ergocoil Infinity markaları orta sertliyteymiş.
    Bellonada: Reflex ve Ecoplas yataklar yine orta sertlikteymiş. Ecoplasın fiyatı çok iyi (269 tl). Açıkcası eğer yeteli düzeye iyi bir yataksa elbetteki daha ucuz olduğu için bunu almak isterim. Ama yine de sadece ucuz diye yanlış bir seçim yapmak istemem kızım için. Bu sebeple mümkünse 18 yaşına kadar kullanabileceği, omurgasına zarar vermeyecek kalitede bir yatak için önerileriniz ne olur?

    şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler
  • Merhaba arkadaslar. Serta perfect sleeper twin modelinde 160x200 yatagimizi satacagiz. Yatak cift tarafli. Bir tarafi visco bir tarafi lateks. Iddiali soyluyorum sifirdan farksiz temizlikte bir yatak.leke , yirtik , sorun hicbir problemi yok.asiri rahat.cok cok az kullanildi. Ilgilenirseniz mesaj atiniz. Atasehirdeyim.sifiri 4000 tl civarinda 2700 e verecegim. Modeli arama motorunda aratip inceleyiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SERTAPEDIC DURRANT YATAK

    https://yatsan.com/sertapedic-durrant-yatak_81136

    Bu yatak gerçekten 3100 lira edecek bir yatak mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 360er

    Merhaba,

    Halsa'nın Stockholm modelini kesinlikle önermiyorum. Diğer modeller konusunda bilgim yok ancak 2017 9. ayda aldığımız Stockholm modeli 2 kere servis gördü ve para iadesi talebinde bulunduk. Ayrıca satış sonrası çok kötü, hatta yok diyebiliriz. Bu gözle değerlendirdiğimde servis ve satış sonrası iyi olan bir markadan alım yapmanızı tavsiye ederim, biz Halsa'dan satın alım yaptığımıza inanılmaz pişmanız.

    Alıntıları Göster
    Almış bulundum.Ama şu an için memnunum.Eğer sorun yaşarsam direk kanuni yollara başvururum artık.




  • Arkadaşlar merhaba,

    18 aylık kızım için yatak alacağım,

    100x200 ebatında.

    En azından ilkokulu bitirene kadar kullanmayı planlıyoruz.

    İdaş goody ve Pukka lateks arasında kaldım.

    Bu yatakları kullanmış olup hakkında yorum yapabilecek ebeveynler var mı acaba?

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhi13 -- 12 Temmuz 2018; 14:2:51 >
  • Tek kisilik yatsan switzerland yatagimi satiyorum. Tertemiz bir yatak. Tam ortopedik kaliteli yatak arayan arkadaslar mesaj atarsa bir sekilde anlasiriz (ankara).
    Edit: satildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 29 Eylül 2018; 15:42:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tempur yatak aldım. Alışamadık buna. Satacağım.

    Bel ve sırt ağrıları çeken biri olarak ne tarz bir yatak önerirsiniz?
  • bLooP B kullanıcısına yanıt
    merhaba, bel ve sırt ağrılarınız için öncelikle bir doktora görünmenizi öneririm, ağrının tek sebebi yatak olmayabilir. ancak benimde bel problemlerim var ve ağrılarımı azaltması beklentisiyle daha önceden başka marka bir visco üreticisi firmanın yatağını almıştık fakat yine hemen her gün bel ağrısından erkenden uyanıyordum ve kalktıktan bir saat kadar sonra geçiyordu. visco yatağı uzun bir süre kullandık. ancak tatil için gittiğimiz otellerde bu problem olmayınca tekrardan yatağı değiştirmeye karar verdik. bu arada otellerdeki yatakların çoğu pocket yaylıydı. Bu yüzden pocket yaylı olan ve visco veya latex sünger tabakası olmayan bir yatak baktık. idaş ve yatsan ve yatsan ın sattığı Serta ya baktık.Niyetim Serta almaktı fakat denemek için uzandığımızda hem eşim hem ben Yatsan Otantique Plus ı rahat bulduk ve aldık. Orta sert olmasına rağmen ilk başta biraz sert geldi. Yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz, sabah kalktığımda hafif bel ağrım olmasına rağmen artık ağrıdan uyanmıyorum ve onun da bel problemim kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Size de tavsiyem orta sert, pocket yaylı ve birkaç marka veya model deneyerek en rahat ettiğinizi seçmeniz olur.




  • Arkadaslar serin tutan isinmayan bir yastik lazim. Cok terleyen ve sicaga gelemeyen biriyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yaşında kızım için 120x200 king koil anniversary yatak bakıyorum tavsiye eden var mı?
  • Arkadaşlar size tavsiyem özellikle kilo sorununuz varsa kesinlikle visco yatağı evinize dahi sokmayın bel kaslarında tembelliğe neden oluyor ve ağrı yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba;
    yatak için sadece düz sünger kullanmak istesek. 180cm boy 80kg ağırlık için, kaç dansite ve sertlik derecesi ne olan bir düz sünger kullanmalıyız. isteğimiz orta sertliktedir.

    Bu düz süngerin dışına kumaş kaplayıp kullanacağım.
    şimdiden çok teşekkürler..
  • Bir sürü öğrenci evi, askerlik, yurt, köy evi, otel, 30 küsur ülkede gördüğüm yattığım en kötü en dandik yatak serisi Yataş Sleep To Live serisi oldu. Bir de premium yatak diye normal yatakların iki katına yakın para verip almıştım.

    200cm x 200cm ebatta aldım, almaz olaydım. Aynı hafta Yataş marka dünya para verdiğim bazanın tekerleği kırıldı. Zaten bazanın altında kenarlarından 3-4 parmak açıklık olan sabitlenmemiş dandik bir sunta vardı. Bazanın içi toz dolacağı için birkaç saat duck-tape ile bu suntanın boşluklarını bantladım. Baza yatakta yavaşça dönünce bile horoz gırtlaklanıyor gibi gıcırdıyor. Bütün metal parçaların aralarına kartonlar sıkıştırdım. Gidip boy boy anahtar alıp bütün somunlarını tekrar sıktım, bazılarını gevşettim, sadece belli durumlarda gıcırdamıyorlar çünkü. Mahalle arası spotçudan alacağım bir baza bundan 10 kat daha kaliteli olurdu herhalde, kesinlikle abartmıyorum.

    Yatağın her tarafı çöktü. Kaza yapmış gibi uyanıyorum, yataktan kalkınca doğrulamıyorum, birilerinin kulaklarını çınlatıyordum. Baktım olacak gibi değil yer yatağında bazen de salondaki kanepede yatmaya başladım.


    Firmayı filan geçtim, bir insanın onuru, kendine saygısı bu kadar dandik bir şeyi üretip satıp parasını yemeye izin vermemeli.




  • eskirakı kullanıcısına yanıt
    Halsa Stockholm den çok memnunum, yün yatak olması ve omurgayı desteklemesi de çok iyi.
    Mağazaya girişiminden teslim almama kadar hiç bir sorun yaşamadım, teslim tam istediğim saatte sorunsuz yapıldı, soru sormak içinde aradığımda da ulaşabiliyorum.

    Ürünü Halsa İstanbul mağazasından aldım, üsküdar altunizade de capitol avm karşısından.
  • eskirakı kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende tavsiye ederim, öncelikle Halsa ürünleri sağlıklı ve doğal ürünler. Sentetik malzeme ve kanserojen ürün içirmemesi de en önemli özellik benim için, tavsiye ederim. Gidin görün test edin, üstelik şu an kampanya var tüm ürünlerde.
  • Yatağın kışlık tarafını çevirmek istiyorum ama aklım karıştı. Kar tanesi olan taraf mı kışlık yoksa güneş şekli olan taraf mı? Şunun için sordum klimalarda kar tanesi modu yazın kullanılıyor soğutma yapsın diye. Güneş modu kışın kullanılıyor ısıtsın diye. Yataklarda mantık nedir?
  • 12 senelik yatağımı geç oldu ama değiştirmeye karar verdim. Mağazaları dolaşırken şu yatağa rastladım. Görünüşü çok rahat gözüküyordu oradaki görevlide iyi bir seçim olacağını söyledi böyle bir konu olduğunu bildiğim için sizede sormak istedim



    https://www.vivense.com/cratos-yatak-modeli.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, işbir HİMERA yatak hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim? Bu yatağı almayı düşünüyorumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.