Şimdi Ara

Yaşlı kesim ölmeden AKP nin gitme ihtimali yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 yıl 30 yıl sonra bugünün yaşlı nesli öldükten sonra anca kurtuluş mücadelesi verecek gelecek nesiller o zaman da işten geçmiş olacak kim bilir. Geçmişe takılı kalıp daha iyi bir gelecek ihtimalin olmayacağına kendilerini programlamışlar, şu videodan sonra daha iyi anladım. Bu seferki seçimlerde hiçbir umut görmüyorum, Zeytinburnunda yüzde 49 hayır çıkmış yarı yarıya oran ama bakıyorsun herkes hakepe de hapeke sanırım yüzde 55-60 alacaklar şaka maka. Bu YouTube kanalını başkanlık referandumu öncesinden beri takip ediyorum, o zamanlar yarı yarıya hatta çoğunluğu hayır diyordu videolarda halkın.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şu yaşlı kesimin gerçekten oy kullanmaması lazım kafalar hala 90 larda kalmış. Adam hangi partiye oy verirsiniz diyor akp diyorlar, neden diyor ses seda yok.Kimse tam olarak neden verdiğini bile bilmiyor durum o kadar vahim.Hatta bir ara kadına soruyorlar hangi partiye oy verirsiniz RTE diyor , neden diyor kadının cevabı "bilmiyom valla işte öyle"

    ülkemizin özeti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • AKP seçimle gitmeyecek bir partidir. Hatta parti değil mafyadır. Seçim sonucu ne olursa olsun AKP gitmeyecektir. Tekrar söylüyorum karşı takımın teknik direktörü hakem olduktan sonra istediğin kadar temiz veya iyi oyna. Maçı kimin kazanacağı bellidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlı mhpliler = akpliler



    Bunların klasik lafı da ben akp iyi desteklemiyorum , Erdoğanı destekliyorumdur.



    Yine , her türlü karşıt görüş eşittir vatan haini. Bu söylemi de ak kardeşlerinden aldılar muhtemelen. Ahaberi de pek severler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geleceğimi karartan, cumhuriyet Türkiye'sinde doğup yobazlık Türkiye'sini miras bırakan yaşlıları asla affetmeyeceğim.
  • İmam Hatip'ler?

    Boşa kurmadı adamlar o kadar İmam hatip lisesini.
  • Türkçe konuşabilen yok yalnız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.