Şimdi Ara

Yaşlanınca yalnız ölmemek için aşık olmadıysan bile evlen zihniyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma bakıyorum hep bu tiplerle dolu neymiş yaşlanınca ölüm döşeğinde yalnız kalmamak için herkes aşık olmasada evlenmeliymiş

Evlenmeyenleri kedi köpekleri yiyormuş öldüklerinde

Bu kadar evlilik fanatiği bir toplum daha yoktur

Bu toplum neden gelişmiyor işte bu zihniyet yüzünden  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 25 Aralık 2023; 12:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öldükten sonra kim yerse yesin hocam. Düzgün birisi bulunursa evlenilir ama şimdilerin çoğu grip olsan bir çorba bile yapmaz ki hasta olunca sana baksınlar.

• 40 yıl sonra görüşürüz hocam

• Hocam ben onu bile yapamam

Kadınlarla sohbet sıkıyor beni

• Herkes dengini bulup evlenme derdinde

Dhli yikiklar olarak bizim zaten o sansimiz yok elestirmeye luzum da yok

Ben yaslanamam bu kadar aciyla kalbim simdiden sizliyo max 50de gg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

bende 50yi zor görürüm gibi.

• Hocam yaslanirsak ayni huzurevine yatalim omg ben seni eglendiririm harbi mutlu ölürüz sohvet muhabbet takiliriz ok?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

güzel fikir bab ba hemşireleri elleriz okk

• Ciddi diyom laa

Behzat Ç.youtube
    Behzat Ç. - Ercüment Çözer Huzur Evinde!
    https://www.youtube.com/watch?si=KJq-WePLNAOM157Q&v=lIXMs7TaFC0&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ya elden ayaktan düşmeden tak diye öleceksen gerçekten bir sıktın yok, bilmiyorum hiç aile büyüklerinde bir deneyiminiz oldumu ama benim babaannem demans+hidrosefali hastasıydı 5-6 ay bilinç kaybı yaşadı düzenli aralıklarla ardından 2 yıl yatağa bağlı şekilde devam ettim, son 2 ay konuşamıyordu bile sadece tavana bakıyordu 22 arlık gecesi de vefat etti.

bunun dışında anne tarafım da öyle oldu anneanneme inme indi 15 yıl felç kaldı sonra vefat etti , anne tarafı dedem yine nerdeyse hiç çekmedi yazın ortasında üşüdü doktora götürdük ileri seviye kanser dediler 1 ay sonra vefat etti.

yani özetle

bana zor geliyor, sadece bana değil bir çok insana zor geliyor. yalnızlık esasında kaliteli yaşanırsa çok keyifli ama elden ayaktan biraz düşüp iş göremez hale gelince vay halimize bundan dolayı mantıksal da olsa yine biraz da duygusal harmanla birlikte bir şeyler denerim artık.

herkese bol şans

• Geçen anam aradı:

"50 yaşına geldin hala karı-kız peşindesin, bir daha evlen, resmi olmak zorunda değil ki" dedi...

• öncelikle aşıkken evlenmeyeceksin. karar alma mekanizman yerlerde oluyor çünkü bir bir şeyi mantıkla yapmıyorsun. hiç bir şey içinde kendinizi kasmayın her şey olacağına varır. zorlama şeylerden hayır gelmez. sen yaşlanacaksan oda yaşlanacak bunun bir mantığı yok. o yüzden hayatınızı yaşayın akışına bırakın kasmayın bu kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.