Şimdi Ara

Yaşım 14 (Ciddiyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 Yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum.
    142 IQ'a sahibim. İnanmayan olursa sonuç kağıdının ssini atabilirim. Yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum yetişkinlerin benden saklamaya çalıştıkları çoğu şeyi anlıyorum. (Hemen sapık yerlere gitmesin aklınız.)
    Şuana kadar hep taktir aldım fakat çalışmayı sevmiyorum. Diş hekimi olmayı planlıyorum. Tarih ve Fen'e ilgim büyük.
    Bilgisayarda da kendimi geliştirmeye çalıştım. Photoshop kullanabiliyorum 3ds max ile Gta Sa'da karakter tasarlayabiliyorum.
    Ne zaman arkama baksam yaptıklarımdan utanırım ve bunlardan ders çıkarırım. Düşünce tarzı konusunda ergen değilim çevremdekiler gibi. LOL, Metin2 oynamam facabook ve twitter kullanmam. Boş zamanlarımda kitap okumam dizi izlerim. Ayrıca biraz araştırırsanız bu kullanıcıyı 6. sınıftaki halimi ifşa edebilirsiniz.

İyi forumlar demeyeceğim çünkü garip buluyorum.

• League of Legends dünyanın en çok oynanan e-spor'a en büyük değeri veren dev oyun.Oynamamayı marifet gibi yazman komedi.

Liseye kadar takdiri geç en aşa ortalamam 95di

Kitap okumaman zaten felaket.

ve son olarak blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 7 Kasım 2013; 22:33:23 >
  • İlk defa birini bloklayacağım
  • Yazar burda FARKLI bir insan olduğunu anlatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 14 ve olgunluk..Ergenliktir o blok..
  • ah şöle veletler yok mu... sen seçilmiş kişisin evlat....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.1oo

Trollemeyi sevmem.
    142 IQ'a sahibim. İnanmayan olursa sonuç kağıdının ssini atabilirim. Yaşıma göre olgun olduğumu düşünüyorum yetişkinlerin benden saklamaya çalıştıkları çoğu şeyi anlıyorum. (Hemen sapık yerlere gitmesin aklınız.)
    Şuana kadar hep taktir aldım fakat çalışmayı sevmiyorum. Diş hekimi olmayı planlıyorum. Tarih ve Fen'e ilgim büyük.
    Bilgisayarda da kendimi geliştirmeye çalıştım. Photoshop kullanabiliyorum 3ds max ile Gta Sa'da karakter tasarlayabiliyorum.
    Ne zaman arkama baksam yaptıklarımdan utanırım ve bunlardan ders çıkarırım. Düşünce tarzı konusunda ergen değilim çevremdekiler gibi. LOL, Metin2 oynamam facabook ve twitter kullanmam. Boş zamanlarımda kitap okumam dizi izlerim. Ayrıca biraz araştırırsanız bu kullanıcıyı 6. sınıftaki halimi ifşa edebilirsiniz.

sen miydin lan ben de diyom kim bu ?

• quote:

Trollemeyi sevmem.

Madem o kadar çok bilgilisin neden bi " Takdir " yazamadın güzel kardeşim ?

• At lan sonuç kağıdının ss sini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

At lan sonuç kağıdının ss sini.

sil bence o mesajı çünkü gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

At lan sonuç kağıdının ss sini.

sil bence o mesajı çünkü gerçek

Atsın atsın, biz yaparız bişiler
  • 17 yaşındayım hala ergenim genel olarak ciddi biri sayılmam
  • Dizi izleyip kitap okumadın profesör oldun sanki. Yaşım dahil çoğu şey benziyor ama bence sen kendini beğenmişin tekisin.
  • resmen ergenlik akıyor konudan.blok
  • Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..(Başka kimler bloklu?)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bankai20

Dizi izleyip kitap okumadın profesör oldun sanki. Yaşım dahil çoğu şey benziyor ama bence sen kendini beğenmişin tekisin.

Kendimi beğenmem hatta hoşlanmam kendimden çoğu zaman. Hobi olarak dizi izlemeyi göstermiştim yoksa ben profesörüm, çok zekiyim, benden iyisi yoktur falan demedim.

sen kağıdının ss atsana merak ediyorum
  • Senin yaşındayken ben de senin aynındım ama birkaç sene sonra arkana bakıyorsun ve ben ne kadar mal bir insanmışım diyorsun

Edit: IQ seviyesi 142 ama taktir yazmış daha kendi dilini bilmiyor, vazgeçtim ben o kadar mal değildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 7 Kasım 2013; 23:04:02 >
  • Şu yazdıklarınla ergenliğini herkese kanıtlamışsın övülmek isteyen ergenlik dönemi durumu geçer 1-2 yıla. Ne yazmamızı bekleyip konu açtın. Yav sen çok farklısın çok zekisin başbakan ol ülkeyi kurtar yazmamızı bekliyodun sanırım.
  • Hepimiz bunlardan geçtik sınıfındaki ve çevrendeki diğer Sherlock Holmeslere, Tony Starklara söyle ne kadar az kasarlarsa o kadar sakin kurtulurlar hadi geçmiş olsun.Bizde uyaran yoktu işte liseyi sap bitirdik gençlerin elinden tutalım sahipsiz kalmasınlar.
    http://icgorupsikoloji.com/portfolio/ergenlik-firtinalarinda-bir-ben
  • quote:

Trollemeyi sevmem.

Ah ama askm sn ck cooolsn ve bn sninle evlnmk istyrm .s.s.s ktp okuma sn ztn

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.