Şimdi Ara

Yaşayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kontrol edemeyeceğim ve sürekli tetikte olmam gereken çok şey var. Ben bunu başaramıyorum. Ben her gün aynı şeyleri yapmak istemiyorum. Her gün aynı duyguları hissedemiyorum. Kendimden nefret ediyorum. Yapmak istediğim hiçbir şey yok, diğer insanlar gibi hedeflerim yok tatmin olduğum.

    İstek yok, his yok, hiçbir şey yok. Ben hiçbir şeyim, sadece bir boşluk ve anlamsız. Uyuşup farkındalığımı yitirmekten başka çare bırakmıyorlar, ama bunu istemiyorum. Uyumak istemiyorum.

    Suda boğulan birine can yeleği atmaya çalışırken kendimin de yeleksiz bir şekilde boğulmak üzere olduğunu fark ediyorum. Tüm yollar uyumaya çıkıyor, belli fikirlerle uyu, belli maddelerle uyu. Neden yaşıyoruz ki bu çileyi? Mümkün olursa alacağımız bir iki saniyelik zevk için mi?

    Fakat içimize bir mekanizma yerleştirilmiş ki bizi ölümden uzak tutmaya çalışıyor. Yaşamak istiyoruz. Ne kadar acı değil mi? Her şeyin farkında olsan da yapabileceğin hiçbir şey yok, sana tek bir yol verilmiş o da kendini uyutup problem çıkarmaman ve bunu değiştiremezsin. Yaşamak istiyorsan.







  • Reis senin haline üzülüyorum ne zaman görsem böyle yıkıksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 26 Şubat 2021; 10:25:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir hayal, hedef, istek belirleyin hocam, bunlar önemli. en azından ciddi bir hedefiniz yoksa bile harçlığımı biriktireceğim şunu alacağım gibi bir hedefiniz olsun en azından. eğer vakit geçmiyorsa bir hobi edinin, bir enstrüman öğrenin, enstrümanınız yoksa kitap okuyun, kitabınız yoksa bir sporla ilgilenin, o kadar enerjik hissetmiyorsanız en azından bir resim çizin, resim çizmeyi sevmiyorsanız sevdiğiniz bir filmi izleyin. ama mutlaka bir şeylerle ilgilenin ve hayalleriniz olsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brhmlpy

    Reis senin haline üzülüyorum ne zaman görsem böyle yıkıksın
    Bana niye uzulmuyon knk bende tipki boyleyim

    Konu sahibi dostum

    İnsan su evrende hayatta bir zerre bile değildir HER SEY AMA HER SEY ŞANSTİR KADERDİR kendini cok yipratma bu lafin aksini diyen DALLAMALARA da bakma onlari hayat biryerden tutup bir yere getirmistir onlar da sanir ki kendileri yaptı ALAKASİ YOK HER SEYİ SARTLAR SEKİLLENDİRİR İNSANİN FİKİRLERİNİ EYLEMLERİNİ BİLE özgür irade zirvaliktir yani

    O yuzden kasma hicbir seyi leyla ile mecnun izle ismail abi gibi ol hicbir seyi takma kafaya canim benim

    https://www.youtube.com/watch?v=9qbH3v_xA44&feature=youtu.be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herşey kendinden nefret ettikten sonra başladı sanırım diğer olan özellikler sonradan geliyor çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen kendimi okudum biz napicaz böyle Allah'ım ya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkım yok tamamen aynıyım, yaşamak sadece acı veriyor, hayatta kalmanın bir mantığı yok, sabit şeyleri yap ve ölmeyi bekle hayat sadece bundan ibaret

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.