Şimdi Ara

Yaşanan bunca olaydan sonra bile akp hala nasıl destek bulabiliyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yaşanan bunca olaydan sonra bile akp hala nasıl destek bulabiliyor?


(En Son Oy Tarihi: 24.3.2023)
Giriş
Mesaj
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

    6+1 olayına bende katılıyorum,ama akp gibi bir beladan bu seçimde kurtulamazsak ilerde hiç şanşın olmayabilir,kk ve avanesini bir dahaki seçimde her türlü gönderebiliriz ama akp için mümkün değil,Türkiye bir insan vücüduysa akpde onun kanserli koludur,mecburen kesilmesi gerek tedaviyle sonuç alınamaz

  • Diyorsun ki AKP den farklı bir partiye oy vereyim karşıya bir bakıyorsun aa CHP tabi ki hemen geri dönüyorsun insan mevcut olandan daha kötüsüne niye oy versin.



    Yaşanan bunca olaydan sonra bile akp hala nasıl destek bulabiliyor?
  • Treth kullanıcısına yanıt

    şunu anlamıyorsunuz,akp den kurtulmak chp den kurtulmaktan daha zor,20 yılda devletin her kurumu yozlaşmış skandal üstüne skandalla karşılaşıyoruz,6lı chp gelirse zaten birbirini yerler yayılamadan erken seçime gideriz,o zamana kadarda akpdekiler birbirini yemiş olur,Türkiyede akpye oy verdim diyen adamda kalmaz,seçimde gider ülke menfaatini kim ön planda tutuyorsa ona veririz

  • Sadece alnı secdeye değiyor diye oy veren azımsanmayacak bir kitle var. Bu bile başlı başına bir neden. Ben muhalefetin yerimde olsam her camiye gidişimin görüntülere geçmesini isterdim bunu yıllar boyu yapmış olsalar idi şimdi akp den daha fazla oy kopartabilirlerdi. Bizim insanımızi kandırması çok kolay maalesef. Öğretmenler okullarda kesinlikle manipülasyon taktikleri ve onlara karşı nasıl korunulur öğretmesi gerekiyor. Tıpkı Harry Potter evreninde sınıflarda karanlık sanatlara karşı savunma dersi verildiği gibi. Kimi zaman kurgudan bile faydalanabiliyoruz. Sadece ilim ve fen öğretmek ile bilinçli bir toplum yetiştirmek mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankete cevap vermedim zira o saydıkların hepsi


    uzun süre iktidarlar her ülkede kendi oligark sınıfını, o sınıftan nemalanan yardakçıları ve yardakçılardan yararlanan (forumda ve sosyal medyada olduğu gibi )ayakçılarını yaratır. Yüzyıllardır böyledir. Milattan önce 509'da Roma" senato"yu açarak aşmıştır mesela bunu.


    Bir ülkeyi pasifize etmek istiyorsan önce o halkı cahil bırakacaksın. Cahil halkı kandırmak , çocuğun eline şeker verip onu kandırmakla aynıdır.

    Cahillerin eline din ve milliyetçilik sosu olan şekeri ver, sahte düşmanlar ve yeldeğirmenleri yarat ,istediğin gibi gemini yürütürsün.


    Türkiye'de bunu destekleyecek sistematik yan kuruluşlarda var, tarikat ve medya ayağı gibi.


    14 mayıs'ta iktidar (sanmıyorum ama ) değişirse bu kiliklerin nasıl davranacağına iyi bakın.

    Siyasal islam denen yapıyı yeşil sermaye desteklediği sürece ve bu halk cahil kalmayı seçtiği sürece , hayatında TV'den başka hiçbir yerde görmediği siyasetçilere tapmayı düstur edinmiş zerzevadlar çıkacaktır.

    Unutmayın ülkenin ortalama IQ 87 . Böyle bir halka farklı görüşleri anlatamazsın. Yapılan araştırmalara göre demokrasinn bir toplumda benimsenmesi için 4 nesil geçmesi gerekiyor. Kabaca bir 50 yıl daha çekecek çilesi var ülkemizin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 19 Mart 2023; 12:10:6 >




  • selimcu S kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım bak çok ciddi bir şekilde söylüyorum . Tabi bu benim şahsi fikrim belki de hatalıdır bilemiyorum.


    Ben muhalif seçmenlerin büyük kısmının AKP den kurtulmak uğruna CHP nin ne kadar tehlikeli bir hale geldiğini görmezden geldiğini veya göremediğini düşünüyorum. Eğer gerçekten dedikleri gibi bu vatanın iyiliğini düşünüyorlarsa milliyetçiler ise özetlemek gerekirse iyi bir vatandaşlarsa gerçekten dedikleri gibi CHP ye bırak oy vermeyi partiyi kapatmak için ellerinden geleni yaparlardı.


    Demek ki kafaları AKP düşmanlığı ile öyle meşgul ki orada ki tehlikeyi göremiyorlar ben böyle düşünüyorum. Yoksa ben inanmıyorum tutup bu kadar insanın kendi ülkesine düşman olabileceğine yada bu ülkenin kötülüğünü isteyeceğine yani durduk yere neden x bir vatandaş ülkeye düşman olsun ne gereği var mantıklı değil.



    HDP CHP nin üstünde çok büyük etkiye sahip çok güçlü. CHP HDP nin onaylamadığı hiç bir şeyi yapamayan bir parti haline gelmiş durumda. Teskere onaylama diyor onaylamıyor Selo meydanlara çıkın diyor KK ertesi gün miting kararı alıyor. Mutabakat metnine şunu bunu ekle diyorlarlar CHP tak ekliyor. HDP su içme dee KK su içmeyecek o duruma gelmiş durumda ama kimse bunu konuşmuyor hatta konuşmayı bir kenara bırak konuşmaya kalkanı hemen Aktroll ilan edip topluca üstüne saldırıp susturuyorlar.


    Çoğu kişi de " aman bana AKP li derler dışlarlar beni " korkusu ile konuşmuyor gerçekten . Ha benim umurumda değil bana AKP deseler " ee ne yapım " deyip devam edecek kadar umursamaz olduğum için burada yıllardır yazıp duruyorum.


    Sizin CHP 10 12 yıl önce bildiğiniz CHP değil. Tamamen farklı bir şeye oy veriyorsunuz şu anda.





  • dini kullanması ama daha da önemlisi televizyondan insanların beyni yıkanıyor, Hiç bir kötü ve olumsuz haberi vermiyorlar tvde.

  • Treth kullanıcısına yanıt

    Kardeşim emin ol bu ülkeye şu an HDP bile gelse AKP'den daha fazla zarar veremez


    - Heryer ranta dönüşmüş , kurumlar liyakatsizleştirilmiş ve içi boşaltılmış , yargı bağımlı hale gelmiş , kendi vatandaşını 2. sınıfa koyup ülkeye suriyeli ve afganlı doldurulmuş , ülkeyi sülale şirketine çevirmiş , ihaleler ile yüzlerce yolsuzluk yapılıp yandaşlara peşkeş çekilmiş

    - senin kurumun kızılay depremzedeye çadır satıyor ötesi var mı


    ve bunları artık göstere göstere yapıyorlar. Ve emin olun bu seçimide kazanırlarsa AKP ülkeye direk şerati getirip herşeyi yasaklıyacak , kuzey koreden bile beter olacağız

  • Cehaletten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antlion A kullanıcısına yanıt

    O dediğin mümkün değil. Halkı bırak kendileri bile şeriat altında yaşayamazlar. Şeriat ile yaşamak kolay bir şey değil. En ufak hatada adamın canı gider yasaları çok sert. AKP nin şeriat peşinde olması benim 0 ihtimal verdiğim bir durum.


    Yolsuzluk vb. iddialarına gelince itiraz etmiyorum çünkü bizim halkı biliyorum iktidar da muhalefette bizim halkın içinden çıkan insanlar ithal değil bunlar. Hiç birinden de farklı bir davranış beklemiyorum. Bu halkın doğası böyle çünkü.

  • hiç biri. ortalama iq seviyesinin çok düşük olması ve cahillik.

  • İnsanlar sandığa gittiğinde pazar günü güneşli bir günde kahvaltısını yaptıktan sonra karnının aç olduğu aklına gelmez. Kime daha kendini yakın hissediyorsa gider ona oy verir. Kılıçdaroğlunun alacağı oy size diyorum Muharrem İncenin aldığı oydan daha düşük olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 19 Mart 2023; 14:41:29 >
  • chp ve başındaki ekip sayaesinde yoksa çoktan siyasi tarih olmuşlardı.

    ekonomi bukadar nahoşken yine birinci parti çıkıyorlar çoğu ankette yeminle üniverstelere sosyal tez olucak konu.

  • ankette "chp yüzünden" önde. neden biliyor musunuz? bu ak şakşakçılar organize hareket ediyorlar da ondan. muhalifler ise dağınık. millet ittifakı uykularını işte ondan kaçırıyor. muhalefetin birleşmesi bunları çok korkutuyor. birlik olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Mart 2023; 14:51:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başta chp abd güdümünde olmasaydı baykal


    baykal olmasaydı rte


    rte olmasaydı kk


    kk hala orda oturmasaydı yine rte


    hayatımızda olmazdı


    zincirleme bir kaos planı

  • aradığım yorum kahvaltı ile karınlarını doyuran bir millet vay be

  • Ortada muhalefet yok çünkü bu millet 20 yıldır neyin ne olduğunu biliyor siz aşağılamaya devam edin.
    Biz Atatürk'un sözüne inanırız "Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir"
    Siz ise aziz nesinin cümlelerini alıntı yaparsınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    şimdi sırf millete veriyorsun diye cahil değilsin öyle mi? neden ak partiyi destekleyen insanları cahil, gerizekalı olarak görüyorsunuz? hepiniz birer Dunning-Kruger vakasısınız.

  • menfaat ve illa bir çıkarı vardır.Bu oran %20-22 filan.Çıkarı olmadan kimse birşeyin fanatikliğini yapmaz onu diyeyim size.Eldeki bütçe ile pasta bu rakama düşmüş.

    Eğer ülke ekonomisi bu kadar batmasaydı daha yola devam ederlerdi.Tepeden düştükleri anda bu oran sıfırlanır onuda diyeyim çünkü bunu bile sağlamak için kasanın sizde olması lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Mart 2023; 17:27:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.