Şimdi Ara

Yaşanan Acı Olaydan Sonra Köpeklerin Toplanmasına Sözde Hayvanseverler Tepki Gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
8.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, başıboş köpeği aldığı sırada bazı vatandaşlar tepki gösterdi.
    https://twitter.com/bpthaber/status/1733910103462477846

Şu cazgırlar yüzünden kaç insan hayatını kaybetti. Hala aynılar. Evlerine almak yerine sokakları hayvanla doldurdular bir sürü kişinin canı yandı ancak hala aynı kokuşmuş zihniyet devam ediyor.

• Çoluk cocugumuzu yiyen kopeklere acimak yok

Akdeniz üniversitesinin yakinlarindan gecerken kampuste ormanlik alanda yasayan 15 20 kopek etrafimi sardi tam saldiracaklardi Audi jipi olan bi abi onlara karsi bagirip el kol yaptigimi gördü arabasiyla araya girdi arabanin kenarindan yürüyerek uzaklastim

181 boyunda koca adamim bana saldiriyorlarsa cocuk bulsalar yerlerdi

Gazla zehirleyip gömün gitsin baska yolu kalmadı artık

Böyle hayvanseverlik olmaz. Hayvanları seven insan, köpeklerin sokakta yaşamaması gerektiğini bilir. Ülkede hem kış hem de yaz şartları çok zor geçiyor. Bu durum sokak köpekleri için tam bir işkence. Her türlü faktörlerden etkilenip sağlıkları bozuluyor ve insanlara saldırıyorlar. Öyle kaldırım kenarına bir avuç mama döküp su koymakla bitmiyor iş.

• Hepsini uyutucaklar

Millet sokaklarda yuruyemez oldu yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoluk cocugumuzu yiyen kopeklere acimak yok

Akdeniz üniversitesinin yakinlarindan gecerken kampuste ormanlik alanda yasayan 15 20 kopek etrafimi sardi tam saldiracaklardi Audi jipi olan bi abi onlara karsi bagirip el kol yaptigimi gördü arabasiyla araya girdi arabanin kenarindan yürüyerek uzaklastim

181 boyunda koca adamim bana saldiriyorlarsa cocuk bulsalar yerlerdi

Gazla zehirleyip gömün gitsin baska yolu kalmadı artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Küpeli mahallenin kısırlaştırılmış köpeği gibi bu götürülen.

Orada 2 -3 dk bağrışma itiş kakış oluyor köpeğin sağından solundan çekeliyorlar hayvan 1 kere bile aykırı hamle yapmıyor kaçmaya çalışmıyor kutulmaya çabalamıyor hav bile demiyor. Bu köpeğin saldırgan olduğunu sanmıyorum.

Not: Ayrıca çok zor değil şu şu gerekçeden şuraya götürüyoruz diyebilir görevliler.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Birsey farkediyor musun . Bu sokak köpeklerinin neredeyse hiçbiri evde beslenen cins evcil köpek değil.

Tersine köylerde vb kurtları öldürsün diye kullanılan kopekler .

• Periah kullanıcısına yanıt

Hee bir o eksikti orada da elitçilik veya ırkçılık yap :D Senin evdeki köpeğin ile dağdaki çobanın köpeğinin canı bir mi olur de tamm olsun...

Veya Türk ırkı köpekler diğerlerinden üstündür flanda dersin sen şimdi...

İstisna yok devlet gereğini yapmalı zaten "sağlam irade" bu ise el attiysa tamamdir o ne derse o olur net

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hani diyorsunuz ya Petshoplar kapansın köpek sorunu biter vb. Bu köpeklerin hiçbiri petshop da satılan cins köpek değil.

Bunlar köylerde sürülerek kurt saldırmasını diye kullanılan Köpeklerden. Bunlarla kurtları öldürürsün. Köylü arkadaşın vb varsa sor sana söyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Aralık 2023; 2:39:13 >

İkinci olarak yine bilmeden konuşmuşsun. Köpeklerin saldirganlastigi durumlar bellidir .

Genelde geceleri - sabaha karşı ve bir alfa önderliğinde sürü haline gelirlerse saldirganlasirlar. Sürünün amsaldiridina uğrarsan zaten ayvayı yersin.

Gündüz vakti tek başına bir köpek pasif olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Aralık 2023; 2:42:59 >
  • Böyle hayvanseverlik olmaz. Hayvanları seven insan, köpeklerin sokakta yaşamaması gerektiğini bilir. Ülkede hem kış hem de yaz şartları çok zor geçiyor. Bu durum sokak köpekleri için tam bir işkence. Her türlü faktörlerden etkilenip sağlıkları bozuluyor ve insanlara saldırıyorlar. Öyle kaldırım kenarına bir avuç mama döküp su koymakla bitmiyor iş.

• Periah kullanıcısına yanıt

Hocam ne anlatıyon sen Allah aşkına yaa. Ömründe köpek besledin mi ? Hiç hayvan sahiplendin mi ? Kaç tane köpek gördün de Bol keseden atıyorsun.

Ben 11-12 sene bahçeli evde oturdum köpeğim vardı. ( Hatırlarım 5-6 yaşlarında köpek ile bildiğin boğuşur güreşirdim... Çocukluğum köpeklerle geçti.) Köpekler neden kavga eder neden saldırganlaşır kime saldırır kime saldırmaz merak etme bilirim.

Dedemler rahmetli olana kadar banko onlardada 1-2 köpek olurdu. ( Küçük ırklar genelde. Av köpeği Kopay veya masti tarzı. )

Siz hayvan sevmiyorsunuz diye istiyorsunuz ki dünyada hiç hayvan kalmasın. Tekrar söylüyorum saldırgan agrasif tehlikeli ırklar varsa toplanabilir. Islah olmazsa saldırganlıkları gitmezse uyutuladabilir. Lakin köpek mi gördün al hepsini götür öldür yol kenarına at can çekişe çekişe ölsün flan bunlar OLMAYACAK İŞLER.

AYRICA SİZ BURALARDA ATIP TUTUYORSUNUZ AMA SİYASETEN KARŞILIĞI YOK. SİYASETÇİLER İÇERSİNDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN YOK... Ülkeye şeriat gelme ihtimal bütün köpeklerin öldürülmesi ihtimalinde fazla olabilir. ( O kadar imkansız yani. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 11 Aralık 2023; 3:2:38 >

• Gündeme kurban gitme sırası bu köpekteymiş; neyse sorun değil, nasıl olsa Türkiye'de her insan her hayvan her bitki gündeme kurban gitme ile karşılaşabilir. Bir dahaki insan ısırma haberine kadar milyonlarca köpek sokaklarda dolaşmaya devam edebilir, o gün piyango hangi köpeklere vurur, köpek şansına kalmış.

Bu köpek özelinde; sürüden ayrı olanı kurt kapar misali, bunu da insan kapmış. Dünya bir garip olmuş, en son alınacak olan ilk önce alınır, çünkü en kolay lokma en son alınması gereken ilk alınan olur. Bu insan için de böyle hayvan için de böyle.. Köpek bir çetenin üyesi olsaydı şu an yüzde doksan dışardaydı, ama bu köpek tek tabanca takılan ve masum olduğundan ilk önce alındı.... Tanrılar kurban istedi ve kurban alındı, ve kurbanlar genelde en günahsız olanlardan olunca tanrılar için daha bi makbul olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 11 Aralık 2023; 6:44:7 >
  • Geç bile kaldılar

• Rte yakında son kararını verecektir. Hem seçim malzemesi olarak kullanacaktır bu kararı. O da biliyor itlaf, uyutma artık ne derseniz deyin. Tek çözüm bu artık. Barınak olayı hayal.

• Bir sürü olay yaşanmıştı ama bunlar sindirip duruyorlardı saçma sapan bi şekilde. Kaç kişi öldü, sakat kaldı, kaç evlat yaralandı etti... Kaç kişi bunların yüzünden kaza yapıp öldü.

Ama bu tipler böyle gelip gelip laf edecek diye millet ses etmez oldu.

Ses etmediler ne oldu, başladılar mağazalara marketlere girmeye, kedi köpek bakıyorsun reyonda yiyeceklerin arasında, kahve alıyorsun, mekanın içinde. İçeri almamaya çalışan, dışarı çıkaran, kovalayan güvenliğe falan da laf edip sıkıştırıyorlardı. Manyak mısınız siz ya? Nasıl bir hastalıktır bu?

Burası pakistan değil, itlafsa itlaf, toplanacaksa toplanacak, kedi köpek olmayacak, bu kadar basit.

Başıboş hayvan OL-MA-YA-CAK.

• Ben anladım bu tiplerin anladığı tek dil kaba kuvvet

• Çin' e satabilseler sokaklar servet dolu...

• Köpekler tarafından kovalanmam filan onları geçtim. Gece sürüş yaparken yolda köpek ölüsü vardı 90 100 ile üstünden geçmek zorunda kaldım, araç zıpladı biraz Allahtan takla filan atmadık. Yanımda da hamile eşim vardı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.