Şimdi Ara

Yaşanabilecek bir hata (deneyim olsun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde 2 yıldır kullanmadığım eski pc yi monitöre bağladım çalıştırdım her şey sorunsuz makina açıldı ancak boot etmesini beklerken hata oluştunu söyledi hdd in sesini dinleyince kafa vurur gibi bir ses vardı
    kesin hdd gitmiş dedim 500 gb lik. neyse diğer pc deki hdd yi bağladım bi baktım oda aynısını yaptı eyvah dedim bu hdd gitti :) neyse 2 hdd yi yeni pc ye taktım çalışır ümidi ile bir baktım 2 diskte sorunsuz çalışıyor.
    bu sefer aklıma anakartın sata portu arızalı olabilir diye geldi tam vazgeçmişken aklıma yedek psu aklıma geldi bi değiştireyim dedim belki bundandır ve bingo sorun psu da çıktı. Bilginiz olsun.

PSU Yetersizliği, PSU arızası, Güç Kaynağı yetmiyor, Güç kaynağı arızası gibi kelimeler kullansaydınız konu ve mesajınızda daha verimli olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepYek -- 31 Ağustos 2012; 16:46:44 >
    ilgili arkadaşlar için bencede başlığı değiştirin...
    Hz.Muhammed (SAV)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YOK BÖYLE BİR HATA :)))
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.