Şimdi Ara

Yaşamak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir insan bir hatayi iki kez yaparmi ya gecen sene derahaneden verim alamadigim halde dershaneye yine yazildim gecen sene ygsde cok sure sıkıntısı cektigim ve geometri hic bilmedigim halde yine halletmedim olumune mat1 calistim yine lysye bakmadim sanki beni mat1 kurtaracakmis gibi ygsde yine sure sıkıntısı yasadim yine turkcem kotu geldi lys calissaydim duzeltecegime inanirdim ama inanmiyorum artik ve beklentiler o kadar yuksektiki annem benim icin oyle zorluklara katlandıki en cok da onun yuzunu bir kez daha kara cikaracagim icin uzuluyorum anne pek iyi gecmedi ygs diyorum benim sana guvenim sonsuz sen halledersin lysde diyo
    bana benden cok inaniyo lysden sonra yuzune nasil bakacagim bilmiyorum hayattan sogudum
    ee bizene diyeceksiniz tabi dogal olarak ama bu sene arkadasimda kalmadi paylasacak kimsem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden bize ne olsun ya? böyle konular da inanılmaz önemli bence. Annenin seni başarılı olman için sevmediğine eminim ya sadece başarılı olman için o kadar şeye katlanmazdı bana göre. Bence yeterli çalışma ve azimle başarılır ya.Türev integral gibi büyük konuları geride bırakıp ( ya da sadece integral) bence olur bu iş yani. Ygs benim de hedefime göre kötü geçti epey hatta 1 haftadır falan çalışamıyorum ben de ama bi faydası yok cidden ya. Forumda ne kadar çekme olduğunu görmüşsündür zaten bence başarırsın ya hem sadece sınav için yaşamdan da nefret etme lütfen ^_^
  • Arkadaslar cok sagolun ilgilendiginiz icin forumda szin gibi iyi insanlar olduguna sevindim moral vermek istiyorsunuz biliyorum ama ygsye cok guvendim kalan zamanda lys edebiyat halledilir ama ygsye calisirkan hic bakmadim mat2ye kendimi de kandirmak istemiyorum

Bazen çok ölmek istiyorum.
    3 ay önce açıldı
    Yaşamak zor geliyor
    4 yıl önce açıldı
    Adam gibi yaşamak için
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80 Net yaptin sen. bunun neresi kötü , kac hedefliyodun

Orijinalden alıntı: alakockoyu

80 Net yaptin sen. bunun neresi kötü , kac hedefliyodun

Sene basi 4k hedefti

• annen sen uzulme sen mutlu ol diye sen halledersin guveniyorum seklinde seni motive etmek istemis belli ki, inan sen kotu de bir sonuc alsan annen sana yine destek olacak sana bakisi degismeyecek. senin bi gulumsemen yetiyordur kadina, anne ya cidden ayri bir varlik.

edebiyati cumhuriyetten baslayip sonra 9a donerek hallet bence. cumhuriyeti yazarak calisirsan daha iyi aklinda kalir. gerisini yazmana hic gerek yok. limitte test coze coze git yapamadigin sorulardaki bilgileri kucuk bi deftere not edip arada okusan bile yeter.

mat2de limit turev integral icin guray kucuk, trigonometri icin apotemi bitirsen geri kalanlari normal konu anlatimlilardan halledersin hatta onlara da gerek yok hocalara geldikten dinleyip formullere baksan sonra karekok yanina bir kitap daha cozsen cok iyi olur. ama hedefin +35 degilse karekokle ugrasmak yerine fem limit vs cozebilirsin

Saçma saçma konular açmayın
    Bu sene ygs/lys bölümünde açılmış 20. Konu
    Merak edenler araştırabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nassilla -- 23 Mart 2016; 16:29:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bayankhaleesi

annen sen uzulme sen mutlu ol diye sen halledersin guveniyorum seklinde seni motive etmek istemis belli ki, inan sen kotu de bir sonuc alsan annen sana yine destek olacak sana bakisi degismeyecek. senin bi gulumsemen yetiyordur kadina, anne ya cidden ayri bir varlik.

edebiyati cumhuriyetten baslayip sonra 9a donerek hallet bence. cumhuriyeti yazarak calisirsan daha iyi aklinda kalir. gerisini yazmana hic gerek yok. limitte test coze coze git yapamadigin sorulardaki bilgileri kucuk bi deftere not edip arada okusan bile yeter.

mat2de limit turev integral icin guray kucuk, trigonometri icin apotemi bitirsen geri kalanlari normal konu anlatimlilardan halledersin hatta onlara da gerek yok hocalara geldikten dinleyip formullere baksan sonra karekok yanina bir kitap daha cozsen cok iyi olur. ama hedefin +35 degilse karekokle ugrasmak yerine fem limit vs cozebilirsin

Cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin
    Hedef +35 oyuzden inanmiyorum zaten
    Karekok aldim ama cozemedigim sorulari cozduremiyorum dershaneden ayrildim iki gun once paramizi alamamiza ragmen annem ben istedigim icin aldi kaydimi sorulari cozdurmek icin 1 ogrenci bulmustum saati 40tl ye ama deshaneye zaten o kadar para verdik maddi durumumuz kotu olmasina ragmen
    kafamda dershaneden alacagimiz parayla haftada 1 saat ders alip sorularimi cozdurmek gibi bir dusunce vardi ama alamadik taksitler devam ediyo o iste yatti

• quote:

Orijinalden alıntı: Nassilla

https://youtu.be/_ptSm37zsYk

bu da bi seçenek tabi

Orijinalden alıntı: bayankhaleesi

buraya atarsan sorularin cozulebilir bir de bi baslikta gordum sirf karekok mat icin soru cozum grubu acildi dhde bi bak istersen

teşekkür ederim hemen bakıyorum
  • mert.sahin7 kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki herkes seninle aynı şartlarda büyüyüp aynı psikolojiye sahip olmuyor.

Bu hayatta hiçbir şey imkansız değil insanoğlu inandığı zaman her şeyi yapar.Sadece elindeki gücün farkına varması lazım.Omzunun üstünde taşıdığı şey ona verilen bir nimet onu kullanırsa önünde hiçbir engel duramaz.

Orijinalden alıntı: ParmağınıSehbayaVuranAdam

lys matematikten 15 net fazla yapsan mf4 de 33 puan yüksek alıyorsun 33 mf4 puanı sıralamanı çok çok etkiler ve daha zamanın var

tmciyim ben ve zaten hedefim ygs beklediğim gibi geçseydi mat2 +35ti daha fazla yapacak kapasitemde yok gibi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.