Bildirim
Yaşam Tarzı Bu (LoL içeren VİDEO)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
İzledim Pişmanım. -
hahahhhhhahahah ölüyom -
Eğer olurda beddua ters dönerse, evden çıkmak onlara değil bana nasip olmayacak. -
Komik miydi bu şimdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: yastik1
Komik miydi bu şimdi
Komik diyen oldu mu ? -
Mobilim, biri ozetlese
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süresine baktım 7 saniye kesin sonda korkunçlu karı çıkar sandım izledim pişmanım keşke korkunçlu karı çıksaymış -
Peki ne diye paylaştın ? onu açıkla o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: BruceW.
Süresine baktım 7 saniye kesin sonda korkunçlu karı çıkar sandım izledim pişmanım keşke korkunçlu karı çıksaymış
-
quote:
Peki ne diye paylaştın ? onu açıkla o zaman
LoL'ün yaşam tarzı olduğunu beltmek için , asosyal yaptı biziii
-
quote:
Orijinalden alıntı: DonanımlıSanMarinolu
quote:
Orijinalden alıntı: BruceW.
Süresine baktım 7 saniye kesin sonda korkunçlu karı çıkar sandım izledim pişmanım keşke korkunçlu karı çıksaymış
-
-
Hayır yaşam tarzı değil sadece bir oyun 2 yada 1 oyun atıp çıkacağın eğlencelik bir şey asosyal olan sensin -
quote:
Orijinalden alıntı: xxAnatoSxx
-
quote:
Hayır yaşam tarzı değil sadece bir oyun 2 yada 1 oyun atıp çıkacağın eğlencelik bir şey asosyal olan sensin
Oyun sarıyor be asosyal ediyor kalkamıyorsun pc başından -
Sınav haftanda böyle şeyler yapman çok ayıp ? -
quote:
Orijinalden alıntı: zeuspwnz
Sınav haftanda böyle şeyler yapman çok ayıp ?
-
evet! işte! annenize bacınıza küfür eden veletlerden biri bu! kimlerle oynadığınızı görün! 15-16- hepsi of of -
quote:
Orijinalden alıntı: Apakk
evet! işte! annenize bacınıza küfür eden veletlerden biri bu! kimlerle oynadığınızı görün! 15-16- hepsi of of
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X