Şimdi Ara

Yaşam kalitemi etkileyen allerji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alerjim var 5 sene önce kbb doktoruna gittim alerjik rinit teşhisi koydu. levmont,desmont,aircomb gibi farklı ilaçları 5 senedir kullanıyorum üçü de kesmez oldu artık. Yan etkileri zaten bıktırdı beni. Kaç senedir Sabah uyandığımda yüzümü yıkayamıyorum yüzüme azıcık su değse burnumun içi bi anda harekete geçiyor kaşınmalar, günde 50-60 defa hapşırma ,burun akıntısı peşimi bırakmıyor. Her an hapşırma korkusuyla yaşamaktan bıktım kaç tane doktora gittim ilaç yazdı gönderdi test yaptırdım bir şey çıkmadı teşhis allerji, kullandıgım ilaçlarda alerji ilacı azda olsa söndürüyor ben bu illetten nasıl kurtulacağım tecrübesi olan, çözüm bulabilen varsa çok sevinirim hayatımın milatı olur...

• Hocam alerji ve immünoloji bölümüne gidebilirsiniz. Çeşitli testler yapılıp tanı koyarlar ona göre tedavi uygularlar.
  • deliyürek54 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam gidecektim pandemi çıktı bu ortamda da gitmek istemiyorum ebeveynimde kronik rahatsızlık olduğu için bu pandemi döneminde riske atamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 28 Şubat 2021; 14:23:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.