Şimdi Ara

Yaş 26 Hiç Kız Arkadaş yok Napacaz !(Güncel : 35 oldu hala yok) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
146
Favori
69.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
295 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla ARKADAŞLAR HİÇ KAFANIZA TAKMNAYINNN İŞİNİZE BAKIN BOŞVERİN YAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • oda gusel merak etme!

    quote:

    Orjinalden alıntı: arghhh

    kızarkadaşı olmayanlar güçlerimizi K.O.D.E.S altında birleştirelim ( Kızarkadaşı Olmayanlar Dayanışma ve Eylem Senato' su ) ( " s " ye daha uygun bişey bulamadım )



    K.O.D.E.S icin TIKLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytunkıy -- 24 Mayıs 2006; 0:22:47 >




  • Abi sizin işinizmi yok akşam akşam gülmekten öldüm..
    Sizin .enabet gezmişliğiniz kadar benim .evişmişliğim var
    Tüm kızlarla gezser tozarım ama annemin bulduğu biriyle evlenirim
    Bu arada tip ve arabadan çok çeneniz çalışsın..

    Ne yapayım diye soranlar google sitesine girin abaza yazın ve kendimi şanslı hissediyoruma tıklayın aradığınız orada
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Televole

    "Endüstri Mühendisliği" bizim bölümde kız yok kazanamıyolar kafaları yetmiyo olanlar da mööö
    Arkadaşlar da möö işi bilmiyolar möö möö takılyoz festivalde de tren hesabı bakınıyoz .


    sen birde itü dekileri gör. yarısı kleopatra yarısı afrodit. tek çirkin kız yok. okulun kız muhtevası %79. burası cennet cennet...
  • en güzeli tek tabanca olmak nerdeydin ne yapıyodun o kim yalan söylemiyosun dimi gibi sözler duymazsın en azından
  • boşveeer en güzeli
  • benimde hic kiz arkadasim olmadi hala bi gidisle de olmas heralde
  • hocam dön bir kendine bak
    neyim eksik neyim yanlış diye bir tart
    bir insanın 26 yaşında halen bayanlarla diyalog problemi olması
    normal bir şey değildir
  • yasim 26. ama simdiye kadar beni begenen olmadi deil. 8 yildir birisi hala pesimi bırakmadi. her deliği n altından çıkıyor. ben karakter olarak biraz filim setlerinden çıkma cuneyt abi gibi biriyim. özenti gibi b,işeyim heralde. heryerde dogru soylerim, kimseden çekinmem. hiçbir haksızlıga dayanamam parlarım. belki bu yonm kızları cezbediyor olabilir.
    -
    ben,im bir kızdan bekledigim biryerleri deilde beyni büyük olmasidir. o şununla çıkmış ay tarkanın bilmem neresi ne olmuş, kim kime ne demiş, sen lokantadaki kıza niye baktın gibi küçük şeyer peşinde koşan, hedefsiz serseri myın gibi dolaşan kızlardan oldum olası nefret ederim.
    keşir hocam hep soylerdi''oglum dokunma sarhoşa... nsaılsa düşecek.. düşecegi yere kadar gitsin'' derdi. o misal bu tür kızlar ve bu kızlarla hayat geciren erkekler birgün ne kaybetdiklerinin vfarkına varacaklar.
    -
    bez reklamında oldugu gibi''oooooo, çocukta yaparım, kariyerde...sloganına uygun hedfleri olan, evlendiginz aman zor durumlarında ailevi konuları açık etmeyecek, sapasaglam taş gibi ayakta duracak, iyi durumlarında zengin durumlarında şımaryacak, basina bişey gelse bebelerini gecindirebilecek dilenci durumuna dşmeycek ayagı saglam, akıllı uslu bir kız araıyorum. bu gidişle bulmak zor. bi dene buldum oda ben evlenmeyi düşünmüyorum erkege nie ihtiyacım olsunki dedi. şimdi sakatlandı. felç oldu ama hala yaşam savasına devam ediyor hayata kusmedigi gibi dahada aktif rol almaya daha sirinleşmeye basladi. hala benim erkege ihtiyacım uok diyor. ve hala bivit kuşu gibi çok şeker.
    -
    eger buna abazalık diyorlarsa ben abazayim. her gelen kıza bakmam. hele gele gözlüklerin araksına saklanarak insanları didikdidik irdeleyen kızlardan nefret ederim.




  • bence de boşver ya hiç uğraşma
    kadınların sorunları çok
    nerdeydin
    neden geç kaldın
    kiminle beraberdin
    yok şuraya gidelim yok buraya gidelim
    neden gitmiyoruz şunlar gitmiş felan filan
    kadınlar en büyük servet avcıları ilan edilmiş
    duyduğum bi habere göre.
    dırdır dırdır dırdır yani kısacası
  • YA arkadaşlar ne topicmiş ya bende bi hatun bulamadım gitti.Aslında şansız bi vakayım bende,ne orta okul,lise, veya uni'de sınıflarda hiç kız yoktu yaw, çıldıracam, tanışmak sorun değilde, olay ortamı yakalamakta.benim uni beşiktaşta artık ordan da beni karaköy paklar heralde.
    Neyse, varsa aranızda eski topraklar tiyoları bekliyorum.
    SAYGILAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 24 Mayıs 2006; 8:31:05 >
  • Neden hep sorunu karşı tarafta görüyorsunuz bence biraz objektif olun insan kendi zaaflarını örmek için karşısındakinin zaaflarını ararmış
  • şu an peşimde 4 kız var...........


    ama takmıyorum... hiç birini....


    ama bir arKADASIN dediği dogru


    zengin ucuklar : maço istiyor.....


    iğrençler yaaaaaa




    BİR DİĞER İ İSE...


    KIZLAR YANINDAKİ ERKEĞİ HAVALI İSTEMİYOR...


    O BENDEN DAHA ÇOK HAVALI OLUCAKMIŞ... BUNU ÇOK TAKİP ETTİM VE BULDUM.....


    Kİ ÖYLE YANİ...

    AMA HALA BEN DAHA FAZLA ÖNDEYİM...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanju_ -- 24 Mayıs 2006; 8:50:44 >




  • sende şanslı biri insansın anlaşılan. Allah seni olabilecek haramlardan nasıl koruyor bak... sen en kısa zamanda evlen. ha birde başkalarınıın şu yaşta başlıyormuş , şu kadar sevgilisi varmış , şuymuş, buymuş larına aldırma... Allah insanlardab rahmetini kesince o insanı ancak cehennem paklar.

    alına gülüne parasına puluna fazla (yani ekonomik sorunlara) fazla takma evlen. gör yaşa. Allah evlenene nasıl yardım ediyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Leon0x

    Hiç kız arkadaşı olmamış arkadaşlar kız=dert kızlar çekilmiyor fln gibi yazılarınız komik geldi bana. Tamam gerçekten dert getiriyorlar fln ama götürdükleri dertleride göz ardı etmeyelim. Allah herkese mutlu olabileceği bir kız arkadaş nasip etsin..



    kesınlılle katılıyorum
  • bulunduğun ortamda 26 yıldır bulamıyorsan bundan sonraki 26 yıl boyunca da bulamayacaksın bence.en güzeli farklı ortamlara dalmal işte.bu sayede bir şekilde vesile oluyor bir şekilde birileri çıkıyor karşına
  • Burada ne kadar çok kız arkadaşı olmayan varmış ya. Hatta topic i açan arkadaş gibi belli bir yaşa gelmiş ama hiç kız arkadaşı olmayanlar beni daha çok şaşırttı. İlla olması gerekmiyor tabi ve bu durumdan şikayetçi olmayanlara hiç lafım olamaz tabi. Ama olayı gözünde büyüten arkadaşlara en yakın zamanda bir kız arkadaş edinmelerini ve kız arkadaşsız geçen günlerinin çok da onlara bir şey kaybettirmediğini anlamalarını tavsiye ederim. Bir tane güvenebileceğiniz harbi mert erkek arkadaş 10 tane kız arkadaşa bedeldir.
    Benim onlarca kız arkadaşım oldu, bazıları gel geç ilişkilerdi bazıları da ciddi. Bayan arkadaşlarım kızabilir ama ben bugüne kadar gerçekten güvenilebilecek, zeki ve ne istediğini bilen bir kıza rastlamadım. Zaten onları kendi cinsleri anlayamıyor biz nasıl anlayalımki ???
  • yne bir iş yenir çevre yeni bir kişilik lazım.
    konu arakdaşlıksa mesela müzik kurslari, resim kurslarin aktilabilirsin. ehliye yazilabilir kedikopek derneklerine girebilirsin. müzik gurplarina fun clublere takılabilirsin. eline resşmn ıvırvızırlarını al. genç nufusun çok oldugu bir yere git. tenha bir yere otur. resim yapmaya basla. en aşağı 50-100 kız sennle sohbet emek isteycektir.
  • Sevgilin mi varderdin var bunu bilir bunu söylerim....

    Beraber ol ama aşık olma..!
  • Ya siz ne diyonuz be.
    İlk önce bi tane olsunda ondan sonra düşünürüz bekarlığın sultanlık olduğunu.Yalnızlık çok zor şey tavsiye etmem.Kız arkadaş görüntü itibarı ile vatandaşa destek oluyor ,düzgün davranmanı sağlıyor boş olmanı engelliyor.Bu laf boşuna denmez herhalde di mi "Her başarılı bir Kamilin arkasında bir şeytan hatun vardır" diye.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.