Şimdi Ara

Yas 26 durum vahim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yaş 26 hala nasıl korkuyorsunuz şu karşı cinse anlamıyorum. yaklaşık 100 yıl sonra şimdiki neslin tamamen yok olacağını ve kimsenin umurunda olmayacağımız aşikar iken bu dandik hayatta bizden hiçbir üstünlüğü olmayan şu varlıklardan niye korkuyorsunuz.
    Ömrümüz sınırsız olsa ya da çok çok uzun yıllar olsa neyse de çok kısa be hayatımız. Yaşayın gitsin arkadaş, sizin neyiniz eksik milletten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoodGuy

    yaş 26 hala nasıl korkuyorsunuz şu karşı cinse anlamıyorum. yaklaşık 100 yıl sonra şimdiki neslin tamamen yok olacağını ve kimsenin umurunda olmayacağımız aşikar iken bu dandik hayatta bizden hiçbir üstünlüğü olmayan şu varlıklardan niye korkuyorsunuz.
    Ömrümüz sınırsız olsa ya da çok çok uzun yıllar olsa neyse de çok kısa be hayatımız. Yaşayın gitsin arkadaş, sizin neyiniz eksik milletten.

    Geri butonuna basıp 2. Kez okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam baştan yanlış yapmışsınız üniversetede illaki hoşlandığınız biri vardır ona açılsaydınız böyle olmazdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam unide bolum full erkek, bolum disina da acilacak firsat olmadi

    Ne dersiniz is isten gecti mi?
    Yalniz mi olecegim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazukan

    Hocam unide bolum full erkek, bolum disina da acilacak firsat olmadi

    Ne dersiniz is isten gecti mi?
    Yalniz mi olecegim?

    Merhaba hocam valla bunun okullada alakası yok şansla alakası tama kız çok olsa bile hoşlanmadığın biriyle yada her gün biriyle yatan bi kızla evlensen nolur evlenmesen nolur 10 yıl okuyup kız bulamayanda gördüm ben 2 yıllık ünide 5 ayda tamda evlenilecek kız bulanda gördüm şimdi gidip oraya buraya atılsakda abaza damgası yiyiyorsun yinede olmuyor dediğim gibi şans be hocam

    Yaşın yine iyi senin benim 31
  • Bu durum genellikle ailevi bir durumdan dolayı kaynaklanıyor.İlk olarak ailenle ilişkilerini düzeltmelisin.Ayrıca bir yaştan sonra artık kendi başına bir eve çıkmanı öneririm.Direk bir kız arkadaş yapman artık bu yaştan sonra zor.Hemde çok yanlış bir deneyim olur.Çok acıtır.Bundan dolayı ilk olarak ailenle olan sevgi ve yakınlık bağlarını geliştir.Sonra yakın bir kız arkadaş edin.Birlikte olmak için değil.Arkadaşlık için.Onla gün içinde telefonla yüzyüze yada internet üzerinde en az 1 kere konuş.Eğer maddi konuları dert ediyorsan bence etme.Türkiye görgüsüzlük ülkesi olduğu için insanların ne giydiği ne kullandığının bir önemi yok.Köle olduğu için o ürünleri almak için çalıştığını düşün.Yani kimse zengin filan değil.Sadece güzel giyiniyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.