Şimdi Ara

Yarışmaya Var mısın? Monster ve Donanım Haber editörlerini arıyor! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
7
Favori
15.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bi yerden monster kiralama imkanımız varsa kiralayalım. Olur da kazanırsak falan naparız iki tane monsteri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster'cılar kazanın eski monster'ınızı bana gönderin. Bende istiyorum, luttfen.

  • Hollywood çekimlerim olmasa katılırdım.ekmeğinin peşinde bir yiğidin kazanması dileğiyle.
    tşkler Nio
  • Gerginix kullanıcısına yanıt
    İnceleyecek canavar bulamadık daha
  • Markayı en çok öven,eksiklerini söylemeyen sanki eksiği yokmuş gibi anlatan kazanır gençler,bakmayın objektif olun diye söylediklerine,Mesut abinizin yolundan gidin o işini bilir.
  • Balıkesirde monster yok? İnceleme çekmek için istanbula mı gidelim?

    Her türden yarışma gördüm bu kadar saçmasını ilk defa görüyorum.
  • Ben mi kaçırdım yoksa henüz yarışmayla ilgili net bir açıklama yapılmadı mı ? Gördüğüm kadarıyla kimsede notebook filan yok ama inceleme yapılıyor internetteki verilere göre ? Yani ürün olmadan incelemesi yapılıyor. Yanlış anlaşılan bir durum var sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 11 Mayıs 2014; 19:19:22 >
  • Ben de var, Msi kasa monster ama ürünü teslim tarihinden 4-5 ay sonra alınca kimseye monster öneresim gelmiyor. Geçen sene bunlara hiç sesini çıkarmayan donanımhaber şimdi diyor ki bize moderatör lazım. Ancak sizin gibiler bir laptop için iyi olmayan bir şirkete iyi diyebilir. Şimdi bilmiyorum hala önsiparişle ürün satıyorlar mı fakat satıyorlarsa kesinlikle almayın, paranızla rezil oluyorsunuz. Ne bir muhatap bulabiliyorsunuz ne de bir yetkili. Pc den memnunum ama şirketten değil. Kasımda verdiğiniz siparişi Ocakta teslim almanız gerekirken Temmuzda alıyorsanız bence orda bir sıkıntı var. Ha birde gecikme paralarıyla aldığınız upgradelerde fahiş fiyatlı. Hem de paranız yettiği halde ellerinde olan ürünü vermiyorlar.

    Alın size inceleme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tall Man

    Peki kişi kendi bilgisayarını inceleyip kazanırsa (ki kendi bilgisayarı olduğu için daha çok bilgisi , deneyimi var sonuçta arkadaştan alıp yarım saatte olacak iş değil...) ikinci bir monster bilgisayar sahibi olacak . Ne anladım bu işten . İhtiyacı olanın ihtiyacı karşılanmadıktan sonra...

    Yarışmanın anlamını bilmeyenler var oldukça bu forumda bu iş olmaz !

    Yarışmada hihtiyacı olan değil hak eden kazanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokum birader, sen incele
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemilture

    Ben de var, Msi kasa monster ama ürünü teslim tarihinden 4-5 ay sonra alınca kimseye monster öneresim gelmiyor. Geçen sene bunlara hiç sesini çıkarmayan donanımhaber şimdi diyor ki bize moderatör lazım. Ancak sizin gibiler bir laptop için iyi olmayan bir şirkete iyi diyebilir. Şimdi bilmiyorum hala önsiparişle ürün satıyorlar mı fakat satıyorlarsa kesinlikle almayın, paranızla rezil oluyorsunuz. Ne bir muhatap bulabiliyorsunuz ne de bir yetkili. Pc den memnunum ama şirketten değil. Kasımda verdiğiniz siparişi Ocakta teslim almanız gerekirken Temmuzda alıyorsanız bence orda bir sıkıntı var. Ha birde gecikme paralarıyla aldığınız upgradelerde fahiş fiyatlı. Hem de paranız yettiği halde ellerinde olan ürünü vermiyorlar.

    Alın size inceleme.

    Dostum ben bunu bir yerde daha yazdım ...
    Kendi laptop'umu 11.5.2014 tar. merkezinden teslim aldım . ben oradayken bir problem kaynaklı bir şahsın laptop'unun komple anakartını 1-2 saat içinde değiştirip verdiler... şimdi sen tam tersi birşey yazıyorsun .. benim canlı canlı gözümle gördüğüme göre adamlar bıraf ilgilenmemeyi . başka teknik servis gibi forum doldurup gidin biz habeririz demek yerine alıp hemen hızlıca halledip iade ettiler ürünü ...
    claptop'tan memnunsunuz , firmadan değil :) valla ne diyeyim sanırım bir şansızlık olmuş ... bence büyümeyi istiyorsa firma şuan eksiği olan '' callcenter'' 2 personelle hal eder. insanlarla iletişimi sıcak tutmaları lazım .




  • Spesifik olarak Monster laptop değilde , Laptop incelemesi olarak bir yarışma olsaydı çok daha iyi olurdu , Monster Türkiyede yaygın olarak kullanılmaya tam olarak başlamayan bi marka çeşidi çünkü laptop açısından , çoğu kişinin bulmakta zorluk çekeceğini düşünüyorum en azından istanbulda olmayanların. Katılacak arkadaşlara başarılar :)

  • Arkadaşlar Merhaba,

    Monster'ın yarışma sayfasını devreye aldık.

    http://donanimhaber.com/monsterinceleme/

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Çok güzel sayfa olmuş. Her şey hakkında bilgi yer alıyor. teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Arkadaşlar Merhaba,

    Monster'ın yarışma sayfasını devreye aldık.

    http://donanimhaber.com/monsterinceleme/

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    sevgili mesut bir yanlışlık olabilirmi .. ben video incelemesini kazanan arkadaşa 860m'li olan modelin verileceğini sanıyordum (monster'da sohbet esnasında bu ürün diye göstermişlerdi) ... çünki video inceleme daha zahmetli ve zaman isteyen birşey ...

    2'ci olarak bir kişi hem video hem yazılı inceleme yapabilirmi... ?
  • Hocam sizin dediğiniz ne zaman bilmiyorum. Servisinden kaynaklanan problemleri de forumdan okuyabilirsiniz. Ama geç gelme olayını sadece forumdan bir sürü insan yaşadı. Geçen yıl bu zamanlar neler dönüyordu forumda bir görseniz böyle demezdiniz. Fakat benim okuduğum kadarıyla servis işiniz çabuk halletmeye çalışıyor. Genle olarak memnun forum ahalisi(benim gördüğüm kadarıyla)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 14 Mayıs 2014; 15:53:10 >
  • CryTurkiye-44peace44 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Evet yanlışlık var sayfa güncelleniyor.

    Bu arada kendi çektikleri görselleri değil de internette buldukları resimleri kullanan arkadaşların şansı çok az. Bu konuda bilgilendirme de sayfaya ekleniyor.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Sayaç doğru mu? Daha bir hafta mı oldu yani? Video ile katılım yapacak biri olarak iki hafta geçti zannediyordum da :)

  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Sorduğum sorunun karşılığını almış bulunuyorum bilgilendirme için teşekkürler. Şuanda benim gördüğüm kadarıyla açılan konu sahiplerinin %90 ' ında bir monster bulunmuyor.

    Hak eden kazansın , herkese başarılar.
  • peki monster bilgisayarın model yılı önemlimi yarışmaya katılmak için elinde sadece monster olması onu incelemesi mi yoksa yeni model olması mı önemli bunu vurgulamamışsınız?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.