Şimdi Ara

Yarışmaya Var mısın? Monster ve Donanım Haber editörlerini arıyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
7
Favori
15.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • monster bize bilgisayar gonderdide bizmi inceleme cekmedik

  • Yokum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

    quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    Yapılacak incelemeler hep şurası şöyle olduğundan çok işlevsel olmuş monster kullanıcılarına şöyle değer vermiş şöyle önem vermiş falan olacak monster yetkililerininde bu laflar karşısında göğsü kabaracak en iyi şakşak çekene ödülü verecekler.
    Madem şeffaf tarafsız dürüst bir inceleme yapılmasını ürünlerinizin hatasıyla sevabıyla incelenmesini istiyorsunuz TeknoSeyir'e neden incelemesi için ürünlerinizi göndermiyorsunuz ?

    Sn. WarSaw;

    Daha önce Tekno Seyir tarafından yapılmış bir incelemeyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Ayrıca yeni modellerimizi de en kısa zamanda Tekno Seyir' e de incelemeleri için göndermeyi hedefliyoruz.

    http://www.youtube.com/watch?v=EkOXWzF315Q

    Ürünlerimiz bugüne kadar çok sayıda donanım inceleme sitesi ve bilişim dergisi tarafından tarafsız olarak incelenmiştir ve incelenmeye devam edecektir. Detayları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

    http://www.monsternotebook.com.tr/Monster-%C3%B6d%C3%BCller.html

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri

    Sayın Monster Müşteri Hizmetleri yetkilisi
    Boşverin tekno seyiri falan onlara gonderiyor herkez, ofisleri inceleme ile gelip orda kalan bir suru laptopla dolu sizde göndericeksiniz makina kalacak orda yazik günah bari benim gibi 6 yillik emaktar kullanan birisinin laptopunu yenileyin hem sevap hem güzel bir son kullanici incelemeniz olsun
    Söz video profesyonel olacak after effect + edius ile güzel bişeyler yaparim + 6 ayda bedavadan video hazirlarim size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eeeeveeeet Arkadaşlar,Monster'i kazanmak çok basit!!!! Gideceksiz bir adet Monster alacaksız, gece gündüz yatmayip Monster'i inceleyeceksiz,testlere sokacaksız,evirip cevireceksiz, sonrada bulduğunuz hataları, eksikleri,ni ve artilılarını Monster dayı'ya ileteceksiz, Monster dayı'da size bir adet Monster vereceeeek.
    Birdaha ki reklamlarda buluşmak dileğiyle baaaaay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 7 Mayıs 2014; 21:08:23 >
  • İnternete cepten girdiğim için videoyu izleyemedim. Küçük bir sorum olacak, yarışmaya yalnızca video incelemeyle mi katılabiliyoruz yoksa yazılı incelemeler de dahil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratkaya

    İnternete cepten girdiğim için videoyu izleyemedim. Küçük bir sorum olacak, yarışmaya yalnızca video incelemeyle mi katılabiliyoruz yoksa yazılı incelemeler de dahil mi?

    Ayrı ayrı iki kategori var hocam . Yazılıda 1. seçilecek , videoda ayrı 1. seçilecek ama yazılıda ki ödül bilgisayar videodaki bilgisayardan daha düşük özelliklere sahip
  • zamanında msı im ile monteri takaslamadık
    eşek kafam gitti güzelim notbok bağıra bağıra
    olaydı şimdi incelecektik
  • Haber fotosunda öyle bir poz vermişsiniz ki sanki biz üyeler kendi aramızda değilde sizlerle yarışacağız hissine kapılıyorum.

  • Beğenilen yorumlar benim ayağım gözüm usta. Dilimin ucundakilerin yazıya aktarılmış olduğunu görünce bir seviniyorum, anlatamam o duyguyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine herhangi bir cihaz incelenebilirdi. Veya kendimiz bir marka yaratıp reklam yapabilirdik. Asus yarışması veya GeForce Exprience fena değildi mesela.
  • Sayın yarışma yetkilisi incelemeyi gönderdikten sonra bir kaç imla hatası fark ettim ve başlığı editledim bu bir sorun olur mu ?

    Kural sayfası göremediğim için sormak istedim editlemek yasaksa başlığı silip tekrar açayım.

    http://goo.gl/t6QUam
  • Monster... "Çantamdaki Ejder" Ya da "Bu videomuzda Monster firmasının bize çantayla göndermiş olduğu ejderi etraflıca inceliyoruz" Benden bu kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gerginix

    Monster... "Çantamdaki Ejder" Ya da "Bu videomuzda Monster firmasının bize çantayla göndermiş olduğu ejderi etraflıca inceliyoruz" Benden bu kadar.

    Sence katılmalımıyım
  • Laptop performanslı olabilir ama biraz dizayn olarak eksik gibi geldi bana objektif olmak gerekirse. Ne bileyim Ekranın yan dudak kalınlıkları geniş olduğundan estetik durmuyor. Laptopum olsaydı objektif bir inceleme yapabilirdim.
  • Kesinlikle... Ejderha seni çağırıyor. Bu yarışmayı ancak bir Targaryen kazanabilir.
  • Gerginix kullanıcısına yanıt
    Khalessi beklesin beni o zaman
  • eeee bizde monster yok ki inceleyelım

  • yollayın bir bilgisayar incerleyelim.. olmayan şeyi nasıl incelicem.. olsa bile 2. sini niye veriyonuz.... anlamaıdım... maksat reklam olsun

  • Monster'i incelemek demek, monster dizüstü bilgisayara sahip olmak demek.

    "Monster Dizüstü Bilgisayar ve Donanım Haber işbirliği ile yine süper bir yarışmada kıyasıya mücadele sizleri bekliyor."

    Yerine

    "Monster Dizüstü Bilgisayar ve Donanım Haber işbirliği ile yine AYRIMCI bir yarışmada, yarışmayı sadece uzaktan takip edebilme keyfi sizleri bekliyor."

    Olarak değiştirirseniz daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.