Şimdi Ara

Yarış oyunu Forza Street, Android cihazlara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft Studio'nun Windows 10 video oyunu Forza Street, neredeyse bir yıl önce duyurulduktan sonra yakın gelecekte Android akıllı telefonlara ve tabletlere geleceği onaylandı.



    Ayrıca Bkz.Android 10 güncellemesi, Sony Xperia modellerinde sorun yaşatıyor



    Ön kayıtlar başladı



    Ne zaman Android cihazlar için yayınlanacağı henüz belli olmayan Forza Street, yakın bir tarihte Google Play Store ve Samsung Galaxy Store mağazalarından indirilebilecek. Eğer oyunun çıktığından hemen haberdar olmak istiyorsanız, iki platform için de ön kayıt oluşturmanızın mümkün olduğunu belirtelim.



    Forza Street, mobil cihazlar için tasarlanmış bir yarış oyunu. Kısa oturumlarla rakiplerinizle yarışabileceğiniz bu oyun Xbox konsollarındaki Forza ve Forza Horizon serilerinden farklı. Forza Street'in iOS platformuna geleceği de onaylanmıştı ancak şimdiye kadar konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil. Eğer oyunu hemen deneyimlemek istiyorsanız, PC versiyonunu Microsoft Store'dan indirebilirsiniz.




    Kaynak:
    https://happygamer.com/pre-registration-has-opened-up-for-forza-street-on-android-devices-forza-is-officially-going-mobile-bringing-high-definition-cars-to-your-personal-device-55355/







  • Nintendo switch içinde yayınlanır umarım. Elle tutulur bir yarış oyunu yok platform da maalesef. Keşke Microsoft Xbox ın handheld versiyonunu çıkarsa...

  • Drag tarzı ise tutmaz çöp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah street muhabbeti pc xbox platformunda açık dünya konseptini etkilemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cxpool C kullanıcısına yanıt
    Asphalt 9 gibi güçlü rakibin olduğu ve yarış oyunlarının pek başarılı olmadığı mobil oyunlarda doğru tercih yapmışlar. Yarış oyunları hem yüksek boyutlu, hem güçlü telefon isteyen hemde online da zevksiz oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu grafiklere bu oynanış tarzı gitmemiş çok yazık olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.