Şimdi Ara

yarın pembe köşke gidiyimmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imamoglunu severim ama beyaz köşkü kapattı diolardı şuan hizmet vermiyo galiba

geriye sarı köşkle pembe köşk kalıyor sarı köşkte geçici olarak kapalı görünüyo

pembe köşkle ilgili yorumlara bakim dedim netten ızgara tavuk patates kızartması ve salataya 150tl verdim dio adam dogrumu acep yarın pembe köşke gidiyimmi 

bilmeyenler için kalite olarak bence beyaz köşk>sarı köşk>pembe köşk hepsi birbirine 2 adım mesafede köşkler zaten emirgan korusunda

yarın pembe köşke gidiyimmi

fiyat listesini buldum yarın pembe köşke gidiyimmi 

https://tesislerimiz.ibb.istanbul/wp-content/uploads/2025/02/pembe-kosk-menu-k.pdf

ızgara tavuk 150tl gerçektende oha yarın pembe köşke gidiyimmi 

çay 16tl kahveler 40tl küsür yarın pembe köşke gidiyimmi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 3 Mayıs 2025; 1:26:41 >

• 338 yorumda 4.1 puan demek hiç fena değil demek. pişman etmez. git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Fiyattan dolayı heralde o puan yarın pembe köşke gidiyimmi 

Hava ruzgarlimi acep bilemedim gunesliye benzio yarın pembe köşke gidiyimmi 

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    puan düşük değil. Google haritalar puanlama yorumum şu: restoran eğer 10 yorumda 4.1 puan almışsa bu benim için restoranın kötü olduğunu gösterir. 50 yorumda 4.1 almışsa ortalama olduğunu gösterir. 400 yorumda 4.1 almışsa o yer iyidir. 2000 yorumda 4.1 almışsa baya iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gafan heç çalşımiye; o fiyata hemi de cumartesi orayı yıkarlar, dünyanın insanı doluşmuştur şincik demion... Gettin de noldi? Upuuzun guyruğu görünce, tırstın ve aç açına buğaza inip sahilde aylak aylak boş mideyle dolaştın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Mayıs 2025; 18:9:59 >
  • İstanbul'da kayıp 400 tane attan bahsediliyor. Siz ekremin size dana veya kuzu mu yedirdiğini sandınız? Adam taşı sıkmış ordan yine kâr etmeyi bilmiş. Sorsan dünyanın efendileri İstanbullular.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.