Şimdi Ara

yarın kitap almaya gidiceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ekmek Arası -- Charles Bukowski

BU KİTAPLARI ALMAYA KARAR VERDİM YORUMLARINIZI ALMADAN KİTAPLARI ALMAK İSTEMİYORUM !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1-BamBam-1 -- 10 Eylül 2012; 19:47:54 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

Tess Gerritsen'in Asla Arkana Bakma adli romani diger eserlerine nazaran daha az begenilen bir roman bu yuzden Tess Gerritsen den baska bir kitap ekleyebilirsin Asla Arkana Bakma yi cikarip

Cerrahı okumaya çalışmıştım ama okuyamadım çok sıkıcı geldi.Bu kitapta yazarın diğer kitaplarından farklı tarzdaymış onun için almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1-BamBam-1

quote:

Orijinalden alıntı: A Moonwalker

Tess Gerritsen'in Asla Arkana Bakma adli romani diger eserlerine nazaran daha az begenilen bir roman bu yuzden Tess Gerritsen den baska bir kitap ekleyebilirsin Asla Arkana Bakma yi cikarip

Cerrahı okumaya çalışmıştım ama okuyamadım çok sıkıcı geldi.Bu kitapta yazarın diğer kitaplarından farklı tarzdaymış onun için almayı düşünüyorum.

aynen yazarin tarzindan biraz farkliymis belki seversin o zaman

• Tess Gerritseni bu kadar iyi yapan ne? şahsen hiç okumadım bilmiyorum yani. her zaman kitap önerilerinde mutlaka bir tane tess gerritsen oluyor, aydınlatırsanız sevinirim...
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

Tess Gerritseni bu kadar iyi yapan ne? şahsen hiç okumadım bilmiyorum yani. her zaman kitap önerilerinde mutlaka bir tane tess gerritsen oluyor, aydınlatırsanız sevinirim...

Son sayfalara kadar merak unsurunu korur kurgusu da iyidir severim Tess ablayı tipede baksan ne kadar şeker ama içinde piskopat yatıyor demekki.Ayrıca bu ablamız zamanında doktormuş(devam etmiyor sanırım artık emin değilim) yani tıbbi gerilim dedin mi bu kadından sorulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tess Gerritseni bu kadar iyi yapan ne? şahsen hiç okumadım bilmiyorum yani. her zaman kitap önerilerinde mutlaka bir tane tess gerritsen oluyor, aydınlatırsanız sevinirim...

muthis kurgularin icine cok iyi kullanabildigi doktorluk deneyimleri ve bilgileri

ayrica 42 sentez 42 nin de dedigi gibi cok seker guleryuzlu bir insan gecen sene Istanbul a gelmisti soylesisine katilmistim kitap imzalatmistim

• Asla Arkana Bakma'yı okudum.Aşk ve macerayı içinde barındıran çok güzel bir romandı.Bu kitabında diğer kitapları gibi patolojiden bahsetmemiş ama bayağı bir araştırma yaparak yazmış.Çok akıcı ve heyecanlı bir kitaptı.

Eleştirenler yazarın tarzına alıştıkları için bu kitabın sönük kaldığını düşünüyorlar.Evet, tarzının dışında bir roman ama gayet güzel yazmış.Yazarın kitaplarını çok seviyorum; dilinde bir etkileyicilik, her cümlesinde ayrı bir heyecan var.
  • ekmek arası kitabını yeni bitirdim bende eğer bukowski okumaya başlayacaksan önce yazarı tanıman daha iyi olacaktır o yüzden kendi yaşamını anlattığı bu kitabı al bence diğer kitaplarına bundan sonra geçersin güzel bir kitap ama fazla da bişey bekleme derim yazarı tanımak için okunabilir

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Son sayfalara kadar merak unsurunu korur kurgusu da iyidir severim Tess ablayı tipede baksan ne kadar şeker ama içinde piskopat yatıyor demekki.Ayrıca bu ablamız zamanında doktormuş(devam etmiyor sanırım artık emin değilim) yani tıbbi gerilim dedin mi bu kadından sorulur.

teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.