Şimdi Ara

yarın kiracıya saldırıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozanunal

Kira kontratı memlekette milyonlarca insanın elinde olan bir şey. Bu şekilde evi üzerine geçirmek mümkün olsaydı ortalık kaos yerine dönerdi. Bana saçma sapan bir evham yüzünden suçsuz insanlara saldıracaksın gibi geldi o yüzden.

Bir de 18 yaşındaymışsın adam tombul falan deme muhtemelen senden daha tecrübeli olacaktır kavga dövüş işlerinde, dayak yiyebilirsin.

Bu arada kira kontratını adamın elinden çekip yırtmak ve sonrasında adamı evden çıkarmak bildiğin suçtur. Mecidiyeköy dediğin yer her yerde kamera olan bir yer, resmen kaşınıyorsunuz.

abicim daha değişik konular. diğer türlü kira kontratı dalgasını bende biliyorum. buradan anlatmaya kalksam 20 satır yazı çıkar. ama gerçekten şu an istese elimden alırlar evi

ki öldürecek veya benım öldürecek halim yok en fazla saldırırım 2 tane yapıştırırım dayak yerim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çengelliiğne -- 22 Haziran 2016; 5:55:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çengelliiğne

quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Kira kontratı memlekette milyonlarca insanın elinde olan bir şey. Bu şekilde evi üzerine geçirmek mümkün olsaydı ortalık kaos yerine dönerdi. Bana saçma sapan bir evham yüzünden suçsuz insanlara saldıracaksın gibi geldi o yüzden.

Bir de 18 yaşındaymışsın adam tombul falan deme muhtemelen senden daha tecrübeli olacaktır kavga dövüş işlerinde, dayak yiyebilirsin.

Bu arada kira kontratını adamın elinden çekip yırtmak ve sonrasında adamı evden çıkarmak bildiğin suçtur. Mecidiyeköy dediğin yer her yerde kamera olan bir yer, resmen kaşınıyorsunuz.

abicim daha değişik konular. diğer türlü kira kontratı dalgasını bende biliyorum. buradan anlatmaya kalksam 20 satır yazı çıkar. ama gerçekten şu an istese elimden alırlar evi

Hee kötü niyetli oldukları kesinse yap tabi ama onu düşünen adam imzayı da bence başka yere geçirmiştir. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi en temizi annen senin üzerine yapsın evi, konu kapansın.

• kontratı kontrol edebilirmiyim de al sonra iyice oku belkide de öyle bir şey yok her duyduguna inanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evi üstüne almak kolaymı zannediyon ,,, ben parasını verdiğim evin tapusunu çıkarmak için ne uğraştım ,,, tapu müdürü her iki tarafı oturtur,rızanla satıyonmu paranı aldınmı diye sorar ,, ortada vekalet varsa noter tasdiği olmayan hiç bir vekaleti kabul etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royal_flush_ -- 22 Haziran 2016; 8:36:44 >

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • Takip sonucu yaz

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.